Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

[quote=grange,2007 07 04, 12:42]
Aš gaminau tokį patiekalą, kai kas įvertino 10 balų iš 10, tai jei kam įdomu,
pabandykit. mes visada darydavom puode, troškindavom, bet šį kartą dariau orkaitėj:

kaip skaniai atrodo wub.gif as irgi taip darau tik bet folijos kepu,reikes ir man kuria diena pagamint
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2007 07 03, 16:39)
Sakykit pagal Cacuko recepta morkas su kokia tarkute reikia tarkuoti - burokine ar dar smulkesne?


Geriausia burokine, bet čia kaip skaniau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 04, 11:56)
žinok panašiai ir puode troškinas, 1,5 val tada mėsa būna skani ir minkšta, bet reikia įpilti vandens ir sviesto. taip pat, galima dar grietinės šaukštą

o jei dar surio ant virsaus? jauciu nepagadintu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2007 07 04, 12:51)
grange labai labai skaniai atrodo, bet mes kolkas be orkaites, tai gal gali parashyt kiek reiktu toki patiekala puode troshkinti?  ax.gif

Mano mama troškindavo taip bulves su faršu puode, labai skaniai gaudavos essen.gif Bet manau apie valandą užtektų troškint, o tai bulvės labai subyrės g.gif Nors gal pagal situaciją reik žiūrėt rolleyes.gif

Reiks pabandyt orkaitėj, labai skaniai atrodo grange's patiekalas essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 07 04, 19:45)
o jei dar surio ant virsaus? jauciu nepagadintu mastau.gif

jo, galima ir sūrio. bet aš šė kartą nedėjau...

o šiandien dariau mėsą gabaliukais, lygiai taip pat skardoj, pamarinamvau prieš tai su majonezu, česnakiniu padažu, paprikos milteliais ir dar prieskoniais mėsa, ir įdjau kelis šaukštus kukurūzų ir šaukštą tomatų padažo su bambukais, dėl skonio, sudėjau ant folijos užengiau ir kepiau apie 2 val. iš pradžių ant karšto, paskaiu ant žemesnio.
user posted image
Deja nebespėjau padaryti foto jau iškepto blush2.gif labai alkanas mb grįžo... valgėm su ryžiais ir daržovėm šviežiom. mėsa laaabai minkšta buvo thumbup.gif
Atsakyti
grange, super patiekaliukas! as pamegusi vistiena su ryzhiais reiktu pabandyt ir taip mesyte kept ir su ryziais valgyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 04, 21:29)
šiandien dariau mėsą gabaliukais, lygiai taip pat skardoj, pamarinamvau prieš tai su majonezu, česnakiniu padažu, paprikos milteliais ir dar prieskoniais mėsa, ir įdjau kelis šaukštus kukurūzų ir šaukštą tomatų padažo su bambukais, dėl skonio, sudėjau ant folijos užengiau ir kepiau apie 2 val. iš pradžių ant karšto, paskaiu ant žemesnio.

Šaunu, tik aš kukurūzų nedėsiu thumbup.gif . Mano chebrytė juos nelabai mėgsta blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 04, 11:42)
Aš gaminau tokį patiekalą, kai kas įvertino 10 balų iš 10, tai jei kam įdomu,
pabandykit. mes visada darydavom puode, troškindavom, bet šį kartą dariau orkaitėj:



mėsytė minkšta ir sultinga. dėjau kiaulieną ir jautieną maišytą.

dabar tik svajoju kaip čia man pasidaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2007 07 05, 07:22)
Šaunu, tik aš kukurūzų nedėsiu  thumbup.gif . Mano chebrytė juos nelabai mėgsta  blush2.gif .

šiaip aš ir nebūčiau dėjus, bet liko keli šaukštai tai ir sudėjau, kad mest nereiktų, bet nepamaišė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 04, 12:42)
Aš gaminau tokį patiekalą, kai kas įvertino 10 balų iš 10, tai jei kam įdomu,
pabandykit. mes visada darydavom puode, troškindavom, bet šį kartą dariau orkaitėj:



Niu labai fainai ir skaniai atrodo. Aš panašiai įdarytas paprikas darau, tik jas puode troškinu thumbup.gif Irgi skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 07 05, 11:01)
Niu labai fainai ir skaniai atrodo. Aš panašiai įdarytas paprikas darau, tik jas puode troškinu  thumbup.gif Irgi skanu  thumbup.gif

o jos nesubliūkšta? visai būtų įdomu pabandyti. tai viską taip pat darai, išimi tas sėklytes ir pridedi faršo? skysčio reikia kokio?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 05, 11:22)
o jos nesubliūkšta? visai būtų įdomu pabandyti. tai viską taip pat darai, išimi tas sėklytes ir pridedi faršo? skysčio reikia kokio?


beveik viskas taip pat. dar į faršą biški ryžių dedu. Bet nedaug. Nupjauni paprikų galvutes, išvalai, pridedi faršo ir sustatai į puodą. Ta prasme, puodas turi būti toks, kad jame visos stovėtų ir nekritinėtų. Tada iki pusės įpilu vandens ir troškinasi po truputį apie 40 minučių. Dar į tą vandenį įdedu grietinės, biški kečupo arba kokių česnakiukų. Tas vanduo paskui ir padažu patampa.
Niu, man tai labai skanu.
Atsakyti