[quote=grange,2007 07 04, 12:42]
Aš gaminau tokį patiekalą, kai kas įvertino 10 balų iš 10, tai jei kam įdomu,
pabandykit. mes visada darydavom puode, troškindavom, bet šį kartą dariau orkaitėj:
kaip skaniai atrodo as irgi taip darau tik bet folijos kepu,reikes ir man kuria diena pagamint
QUOTE(vyšnelė @ 2007 07 03, 16:39)
Sakykit pagal Cacuko recepta morkas su kokia tarkute reikia tarkuoti - burokine ar dar smulkesne?
Geriausia burokine, bet čia kaip skaniau...
QUOTE(grange @ 2007 07 04, 11:56)
žinok panašiai ir puode troškinas, 1,5 val tada mėsa būna skani ir minkšta, bet reikia įpilti vandens ir sviesto. taip pat, galima dar grietinės šaukštą
o jei dar surio ant virsaus? jauciu nepagadintu
QUOTE(X-iuke @ 2007 07 04, 12:51)
grange labai labai skaniai atrodo, bet mes kolkas be orkaites, tai gal gali parashyt kiek reiktu toki patiekala puode troshkinti?
Mano mama troškindavo taip bulves su faršu puode, labai skaniai gaudavos Bet manau apie valandą užtektų troškint, o tai bulvės labai subyrės Nors gal pagal situaciją reik žiūrėt
Reiks pabandyt orkaitėj, labai skaniai atrodo grange's patiekalas
QUOTE(Dasha @ 2007 07 04, 19:45)
o jei dar surio ant virsaus? jauciu nepagadintu
jo, galima ir sūrio. bet aš šė kartą nedėjau...
o šiandien dariau mėsą gabaliukais, lygiai taip pat skardoj, pamarinamvau prieš tai su majonezu, česnakiniu padažu, paprikos milteliais ir dar prieskoniais mėsa, ir įdjau kelis šaukštus kukurūzų ir šaukštą tomatų padažo su bambukais, dėl skonio, sudėjau ant folijos užengiau ir kepiau apie 2 val. iš pradžių ant karšto, paskaiu ant žemesnio.
Deja nebespėjau padaryti foto jau iškepto labai alkanas mb grįžo... valgėm su ryžiais ir daržovėm šviežiom. mėsa laaabai minkšta buvo
QUOTE(grange @ 2007 07 04, 21:29)
šiandien dariau mėsą gabaliukais, lygiai taip pat skardoj, pamarinamvau prieš tai su majonezu, česnakiniu padažu, paprikos milteliais ir dar prieskoniais mėsa, ir įdjau kelis šaukštus kukurūzų ir šaukštą tomatų padažo su bambukais, dėl skonio, sudėjau ant folijos užengiau ir kepiau apie 2 val. iš pradžių ant karšto, paskaiu ant žemesnio.
Šaunu, tik aš kukurūzų nedėsiu . Mano chebrytė juos nelabai mėgsta .
QUOTE(grange @ 2007 07 04, 11:42)
Aš gaminau tokį patiekalą, kai kas įvertino 10 balų iš 10, tai jei kam įdomu,
pabandykit. mes visada darydavom puode, troškindavom, bet šį kartą dariau orkaitėj:
mėsytė minkšta ir sultinga. dėjau kiaulieną ir jautieną maišytą.
pabandykit. mes visada darydavom puode, troškindavom, bet šį kartą dariau orkaitėj:
mėsytė minkšta ir sultinga. dėjau kiaulieną ir jautieną maišytą.
dabar tik svajoju kaip čia man pasidaryti
QUOTE(Aurute @ 2007 07 05, 07:22)
Šaunu, tik aš kukurūzų nedėsiu . Mano chebrytė juos nelabai mėgsta .
šiaip aš ir nebūčiau dėjus, bet liko keli šaukštai tai ir sudėjau, kad mest nereiktų, bet nepamaišė
QUOTE(grange @ 2007 07 04, 12:42)
Aš gaminau tokį patiekalą, kai kas įvertino 10 balų iš 10, tai jei kam įdomu,
pabandykit. mes visada darydavom puode, troškindavom, bet šį kartą dariau orkaitėj:
pabandykit. mes visada darydavom puode, troškindavom, bet šį kartą dariau orkaitėj:
Niu labai fainai ir skaniai atrodo. Aš panašiai įdarytas paprikas darau, tik jas puode troškinu Irgi skanu
QUOTE(Limcamca @ 2007 07 05, 11:01)
Niu labai fainai ir skaniai atrodo. Aš panašiai įdarytas paprikas darau, tik jas puode troškinu Irgi skanu
o jos nesubliūkšta? visai būtų įdomu pabandyti. tai viską taip pat darai, išimi tas sėklytes ir pridedi faršo? skysčio reikia kokio?
QUOTE(grange @ 2007 07 05, 11:22)
o jos nesubliūkšta? visai būtų įdomu pabandyti. tai viską taip pat darai, išimi tas sėklytes ir pridedi faršo? skysčio reikia kokio?
beveik viskas taip pat. dar į faršą biški ryžių dedu. Bet nedaug. Nupjauni paprikų galvutes, išvalai, pridedi faršo ir sustatai į puodą. Ta prasme, puodas turi būti toks, kad jame visos stovėtų ir nekritinėtų. Tada iki pusės įpilu vandens ir troškinasi po truputį apie 40 minučių. Dar į tą vandenį įdedu grietinės, biški kečupo arba kokių česnakiukų. Tas vanduo paskui ir padažu patampa.
Niu, man tai labai skanu.