Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(kedute @ 2007 10 11, 10:52)
gera ideja reiks butinai pabandyt kita kart kai suri turesiu thumbup.gif

o aš sūrį apkloju prieskoniais: žaliais svogūnų laiškais, krapais, pertražolėmis, prieskonių dar pabarstau, dedu i folgą ir kepu apie pusvalandį, po to foliją atidarau ir leidžiu apskrusti thumbup.gif
Atsakyti
Suerzinot jus mane cia su tuo suriu,neturiu as surio...
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2007 10 11, 12:23)
Suerzinot jus mane cia su tuo suriu,neturiu as surio...

taigi tinka ir paprastas varškinis, kurio kiekvienoj pardėj yr lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 09 27, 13:34)

vakar gaminau "Kiauliena kiniškai, palengvintu būdu  biggrin.gif "

[i]Reiks:

mėsytės (kokią mėgstat: kiaulieną, vištieną, jautieną...)
krakmolo
daržovių: morkų, agurkų, paprikų, dar tinka ir poras
aliejaus
sojos padažo
truputį druskos, pipirų
saldžiarūgščio padažo (todėl ir vadinu palengvintu būdu, nes padažo pati negaminau)

Gaminau, labai skanu gavosi 4u.gif

Tik kai į keptuvę įpyliau sojos padažo, taip taškytis pradėjo doh.gif Gerai, kad virtuvės nebuvau prieš tai išsivaliusi blush2.gif nes paskui šveičiau išsijuosusi doh.gif Ar čia taip turi būti, ar aš kažką negerai padariau g.gif

Beje, gal kuri žinot, kaip pagaminti tą kienietišką saldžiarūgštį padažą, arba gal būna kur pirkti tik to padažo be daržovių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 10 11, 10:29)
taigi tinka ir paprastas varškinis, kurio kiekvienoj pardėj yr  lotuliukas.gif

Tai,kad as ne Lietuvoj gyvenu,o cia surast varskes suri tai ne taip paprasta...
Papildyta:
QUOTE(linuke_ @ 2007 10 11, 10:41)
Gaminau, labai skanu gavosi  4u.gif

Tik kai į keptuvę įpyliau sojos padažo, taip taškytis pradėjo doh.gif Gerai, kad virtuvės nebuvau prieš tai išsivaliusi blush2.gif nes paskui šveičiau išsijuosusi  doh.gif Ar čia taip turi būti, ar aš kažką negerai padariau g.gif

Beje, gal kuri žinot, kaip pagaminti tą kienietišką saldžiarūgštį padažą, arba gal būna kur pirkti tik to padažo be daržovių ax.gif

galiu parasyt kaip pasigamint toki saldziarugsti-astru padaza-puse raudonos paprikos,5 skilteles cesnako,4 cili pipiriukai,5 saukstai acto,1/4 L vandens,5 saukstai medaus,1 saukstas zuvies padazo(toks kinietiskas Fishsauce),truputis citrinos sulciu.Paprikas ir cili pipiriukus smulkiai sukapoti,sudeti i puoda,cesnakus,susmulkinti,likusius produktus sudeti ir viska virti 2min.Jei megstat astriau galima deti daugiau cili pipiru ir cesnaku.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2007 10 11, 13:36)
Papildyta:

niu jo tadu verysad.gif , blush2.gif bet tai gal yra ko nors panašaus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 10 11, 11:39)
niu jo tadu  verysad.gifblush2.gif  bet tai gal yra ko nors panašaus  bigsmile.gif

Kartais uzveza ir lietuvisko surio,bet nevisada buna.Bet dabar kai rasiu tai teks nusipirkt,nes siaip tai as jo vieno nemegstu,o va keptas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2007 10 11, 13:36)
Papildyta:

galiu parasyt kaip pasigamint toki saldziarugsti-astru padaza-puse raudonos paprikos,5 skilteles cesnako,4 cili pipiriukai,5 saukstai acto,1/4 L vandens,5 saukstai medaus,1 saukstas zuvies padazo(toks kinietiskas Fishsauce),truputis citrinos sulciu.Paprikas ir cili pipiriukus smulkiai sukapoti,sudeti i puoda,cesnakus,susmulkinti,likusius produktus sudeti ir viska virti 2min.Jei megstat astriau galima deti daugiau cili pipiru ir cesnaku.

receptas tai geras, thumbup.gif ar ilgai ji galima laikyti?i/
Atsakyti
QUOTE(pelyyte @ 2007 10 11, 23:10)
receptas tai geras,  thumbup.gif ar ilgai ji galima laikyti?i/

Is tikruju tai net nezinau,kelias dienas tai galima,bet jeigu sandariai uzdaryta tai galima ir ilgiau,juk cia viskas virta.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2007 10 11, 14:06)
Kartais uzveza ir lietuvisko surio,bet nevisada buna.Bet dabar kai rasiu tai teks nusipirkt,nes siaip tai as jo vieno nemegstu,o va keptas wub.gif

o kur tu gyveni? Gal ten yra lietuviško ar rusiško maisto parduotuvės?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 10 12, 09:32)
o kur tu gyveni? Gal ten yra lietuviško ar rusiško maisto parduotuvės?

parduotuviu tai yra,tik va surio nevisada yra,turbut greit isperka,as Essex gyvenu.
Atsakyti
Jo, mano mama irgi pasiilgsta sūrio, bet negali nusipirkti, nes net nėra pardžių ten , nei lietuviškų, nei rusiškų schmoll.gif
Atsakyti