QUOTE(diora @ 2007 10 11, 10:29)
taigi tinka ir paprastas varškinis, kurio kiekvienoj pardėj yr
Tai,kad as ne Lietuvoj gyvenu,o cia surast varskes suri tai ne taip paprasta...
Papildyta:
QUOTE(linuke_ @ 2007 10 11, 10:41)
Gaminau, labai skanu gavosi
Tik kai į keptuvę įpyliau sojos padažo, taip taškytis pradėjo
Gerai, kad virtuvės nebuvau prieš tai išsivaliusi
nes paskui šveičiau išsijuosusi
Ar čia taip turi būti, ar aš kažką negerai padariau
Beje, gal kuri žinot, kaip pagaminti tą kienietišką saldžiarūgštį padažą, arba gal būna kur pirkti tik to padažo be daržovių
galiu parasyt kaip pasigamint toki saldziarugsti-astru padaza-puse raudonos paprikos,5 skilteles cesnako,4 cili pipiriukai,5 saukstai acto,1/4 L vandens,5 saukstai medaus,1 saukstas zuvies padazo(toks kinietiskas Fishsauce),truputis citrinos sulciu.Paprikas ir cili pipiriukus smulkiai sukapoti,sudeti i puoda,cesnakus,susmulkinti,likusius produktus sudeti ir viska virti 2min.Jei megstat astriau galima deti daugiau cili pipiru ir cesnaku.