Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(MAMICY @ 2007 10 10, 12:01)
lotuliukas.gif
čia kaip kažkurioj temoj mačiau "noriu kepti rabarbarų pyragą, bet nemėgstu rabarbarų... kuo juos pakeisti?"  lotuliukas.gif

aš nepiktybiškai. tik linksminuosi  4u.gif

dėk antaninius obuolius.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2007 10 07, 15:24)
sekmadienio proga siulau issikepti pikantisku sausainiu!!!user posted image
jums reikes:sluoksniuotos teslos,tepamo varskes surio su prieskoniais,saliami ar kitokios desros,ar kumpio.Iskociojam tesla kvadrato formos,ja aptepam suriu,uzbarstome smulkiai pjaustyta desra ir susukame i voleli,supjaustome riekelemis ir dedame i sviestiniu poipieriumi istepta skarda.kepame 200 tem apie 15-20 min.user posted image
As neturejau surio su prieskoniais,tai i tepama varskes suri pridejau cesnaku ir pipiru.Vyrui labai patiko,tik tirpo sausaineliai.Labai liuks prie alaus.

Lygiai tą patį galima daryti su mielinę tešla, sūrį galima tada dėti fermentinį (tarkuota)
Atsakyti
merginos reikia patarimo, turiu apie 1kg varskes surio naminio, tikrai nesuvalgysim tiek o ir sudzius po to greit g.gif , ka cia sumascius is jo padaryt gal vietoj varskes panaudot, sutarkuot?
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 10 10, 11:38)
tikrai nededami  g.gif , na, kažkaip kabakuose pastebėjau bent po vieną, be to, man skaniau taip  thumbup.gif PABANDYKIT graikiniai riešutai tikrai nemaišo, o skonio priduoda  thumbup.gif

Man tai jie visai neskanus tose salotose - bent jau Cili tinklas duoda graikiskas salotas su graikiskais riesutais, absurdas, ne salotos ten doh.gif ir dar su kazkokiais raudonais karciais kopustais - graikas gala gautu tokiu paragaves biggrin.gif

QUOTE(kedute @ 2007 10 10, 15:33)
merginos reikia patarimo, turiu apie 1kg varskes surio naminio, tikrai nesuvalgysim tiek o ir sudzius po to greit g.gif , ka cia sumascius is jo padaryt gal vietoj varskes panaudot, sutarkuot?

Tarkuok ir kepk apkepa. Dar as megdavau isvirt makaronus, sudet i keptuve, pridet daug tarkuoto naminio surio, cukraus, cinamono ir pakepint. Dar mano mama kepa su juo sumustinius - jsi neblogai lydosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2007 10 10, 16:33)

Keptas koks skanus,mmm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2007 10 10, 14:36)
Man tai jie visai neskanus tose salotose - bent jau Cili tinklas duoda graikiskas salotas su graikiskais riesutais, absurdas, ne salotos ten  doh.gif  ir dar su kazkokiais raudonais karciais kopustais - graikas gala gautu tokiu paragaves biggrin.gif
Tarkuok ir kepk apkepa. Dar as megdavau isvirt makaronus, sudet i keptuve, pridet daug tarkuoto naminio surio, cukraus, cinamono ir pakepint. Dar mano mama kepa su juo sumustinius - jsi neblogai lydosi  4u.gif

ta prasme varskes apkepa, ane? tiesiog naudot vietoj varskes? o su kokia tarka burokine, labai aciu uz ideja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2007 10 10, 15:36)
Man tai jie visai neskanus tose salotose - bent jau Cili tinklas duoda graikiskas salotas su graikiskais riesutais, absurdas, ne salotos ten  doh.gif  ir dar su kazkokiais raudonais karciais kopustais - graikas gala gautu tokiu paragaves biggrin.gif

na, skonio reikalas drinks_cheers.gif , namie darytos salotos pačios Skaniausios
Atsakyti
dariau koldunu apkepele 4u.gif super super super drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(nicolle_ @ 2007 10 10, 10:09)
Į tikras graikiškas salotas graikiški riešutai nededami  ax.gif

butent drinks_cheers.gif kiek graikijoj valgiau,niekur tokio dalyko niekas nesugalvojo....ir feta ten deda ne mazais gabaliukais,o visa toki gera gabala blink.gif nu bet cia del to,kad pas juos atskirai uzsisakai mesos patiekala, atskirai salotas.....tai ir iseina ta lekste keliem zmonem....

o lietuvoj tai ko tik neprideda i graikiskas salotas doh.gif su vyru jas be galo megstam, bet slykstesniu nei Mambo picoj neteko valgyt-kaina didele sakyciau,o skonis-kazkokio neaiskaus raudono dziovinto ir saldziai kartaus prideta buvo lotuliukas.gif

vilniuj teko kazkurioj kavinej su olandisku suriu graikiskas salotas valgyt biggrin.gif
Atsakyti
Kai pasiskaitau, tai užsimanau visko doh.gif daugiau vakare nelįsiu ir neskaitysiu, nes blogai baigsis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2007 10 10, 16:33)

Paimk sviesto su prieskoniais ištepk, palaikyk parą ir kepk orkaitėj maždaug prie 175 C.
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2007 10 11, 09:36)
Paimk sviesto su prieskoniais ištepk, palaikyk parą ir kepk orkaitėj maždaug prie 175 C.

gera ideja reiks butinai pabandyt kita kart kai suri turesiu thumbup.gif
Atsakyti