Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(daividija @ 2007 10 09, 19:08)
Aciu!!reikes paieskot tu kurapku,o balandziu jus nevalget???cia pas mus(anglijoj),girdejau juos megsta,as tai kazkaip nesusigundau... blush2.gif

o kaip kitaip juos Londone isnaikint lotuliukas.gif -tik suvalgyt lotuliukas.gif
Mano mama Londone gyvena, tai sake kiekvienoj didesnej mesinej yra kurapku pirkt.
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 10 09, 17:20)
o kaip kitaip juos Londone isnaikint lotuliukas.gif -tik suvalgyt lotuliukas.gif 
Mano mama Londone gyvena, tai sake kiekvienoj didesnej mesinej yra kurapku pirkt.

reikes nueit i mesine.Ir gal reikes pradet balandzius naikint lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai geros salotikes, kai tingisi daryt bulviu kose lotuliukas.gif Man jos labai skanu su vistiena.
Pazistamo bulgaro bulgariskas receptas

Agurkas (nuluptas)
pomidoras
svogunas ar poras
alyvuoges
trupintas riebus varskes suris arba riebi varske.

Uzpilas:
alyvuogiu aliejus
citrina
pipirai ir druska.

Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 10 09, 21:46)
Labai geros salotikes, kai tingisi daryt bulviu

Būdama BG tokias salotas valgiau tris savaites kiekvieną dieną iš eilės. Jos vadinas Šopska.. Jau skanumas.. Bet pas juos sūris Šopska yra specifinis ir gaila pas mus jo nėra...

Ir arodo kavinėse jos maždaug taip. su daug sūūūūūūūrio... essen.gif:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 09 spalio 2007 - 22:24
QUOTE(daividija @ 2007 10 09, 19:08)
Aciu!!reikes paieskot tu kurapku,o balandziu jus nevalget???cia pas mus(anglijoj),girdejau juos megsta,as tai kazkaip nesusigundau... blush2.gif

Esu ragavusi. Kazko labai neiprasto nepastebejau, isskyrus kad mesa labai raudona. O ir saldoka kazkiek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 10 09, 21:46)
Labai geros salotikes, kai tingisi daryt bulviu kose lotuliukas.gif  Man jos labai skanu su vistiena.
Pazistamo bulgaro bulgariskas receptas

o man šitos salotos primena graikiškas salotas, tik dar reikėtų graikiškų riešutų pasmulkinti ir vietoj varškės Feta sūrį dėti mirksiukas.gif man pačios skaniausios salotos thumbup.gif
Atsakyti
labai cia giriat tas salotas,reikes siandien pasidaryt,tik as alyvuogiu nemegstu schmoll.gif ,gal galima tai kuom nors pakeisti??? g.gif galvoju kuo...
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2007 10 10, 09:56)
labai cia giriat tas salotas,reikes siandien pasidaryt,tik as alyvuogiu nemegstu schmoll.gif ,gal galima tai kuom nors pakeisti??? g.gif galvoju kuo...

lotuliukas.gif
čia kaip kažkurioj temoj mačiau "noriu kepti rabarbarų pyragą, bet nemėgstu rabarbarų... kuo juos pakeisti?" lotuliukas.gif

aš nepiktybiškai. tik linksminuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 10 10, 10:09)
o man šitos salotos primena graikiškas salotas, tik dar reikėtų graikiškų riešutų pasmulkinti ir vietoj varškės Feta sūrį dėti  mirksiukas.gif  man pačios skaniausios salotos  thumbup.gif

Į tikras graikiškas salotas graikiški riešutai nededami ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nicolle_ @ 2007 10 10, 11:09)
Į tikras graikiškas salotas graikiški riešutai nededami  ax.gif

Aga, as irgi ta norejau pastebet, kad graikiskose salotose graikisku riesutu nei su ziburiu nerasi... 4u.gif
Ir siaip man atrodo, kad Graikijoj graikiski riesutai neauga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nicolle_ @ 2007 10 10, 11:09)
Į tikras graikiškas salotas graikiški riešutai nededami  ax.gif

tikrai nededami g.gif , na, kažkaip kabakuose pastebėjau bent po vieną, be to, man skaniau taip thumbup.gif PABANDYKIT graikiniai riešutai tikrai nemaišo, o skonio priduoda thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 10 spalio 2007 - 10:55
QUOTE(MAMICY @ 2007 10 10, 09:01)
lotuliukas.gif
čia kaip kažkurioj temoj mačiau "noriu kepti rabarbarų pyragą, bet nemėgstu rabarbarų... kuo juos pakeisti?"  lotuliukas.gif

aš nepiktybiškai. tik linksminuosi  4u.gif

user posted image thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Ir i "zvejo" salotas,zvejys irgi nededamas...
Atsakyti