Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Agniska @ 2007 10 08, 17:24)
O bulvės žalios ar virtos?


aisku zalios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 10 08, 16:11)
reiks dar šią savaitę pabandyt, tik ko gero karbonadą keisiu faršo kepuraitėms  g.gif

ir as pabandysiu su farsu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2007 10 07, 13:24)
sekmadienio proga siulau issikepti pikantisku sausainiu!!!


būtinai išbandysiu drinks_cheers.gif , čia pagreitintas variantas gaunasi g.gif , nei daryt pyragėlius bigsmile.gif , tik aptepei, syvyniojai, supjaustėm riekėm, kepi ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
Kepiau kurapkas. Visi labai gyre biggrin.gif
Zmogui skaiciavau du pauksciukus, nes jos labai mazytes.
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 10 08, 20:21)
Kepiau kurapkas. Visi labai gyre biggrin.gif
Zmogui skaiciavau du pauksciukus, nes jos labai mazytes.

jas pirkai LT?kaip ju skonis?
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 10 08, 19:21)
Kepiau kurapkas. Visi labai gyre biggrin.gif
Zmogui skaiciavau du pauksciukus, nes jos labai mazytes.



ko gero ne lt pirkai ane?
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 10 08, 18:21)
Kepiau kurapkas. Visi labai gyre biggrin.gif
Zmogui skaiciavau du pauksciukus, nes jos labai mazytes.

O kuo jas idarei?ir kaip kepei?kazkaip susigundziau..
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 10 08, 17:24)
O bulvės žalios ar virtos?



Žalios bulvės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SANTA @ 2007 10 08, 19:39)
aisku zalios  biggrin.gif

Aš ir su virtom taip darau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2007 10 08, 22:18)
O kuo jas idarei?ir kaip kepei?kazkaip susigundziau..



Is pradziu marinavau para, o paskui kepiau. Kas keisciausia, kad kepiau virs 2 val, nors pauksciukai mazo kumscio dydzio (ta lekstutes kur foto diametras 10 cm). Skonis... g.gif kaip laukines vistos. Nezinau net kaip pasakyti. Neseniai valgiau fazana, tai panasus skonis.
Kazkada saldytu kurapku pirkau Maximoj, o kita karta Kalvariju turguj buvau radus.

Marinatas:
2l vandens
1/2 l balto vyno
1 st acto
svogunas
morka, cesnako ir druskos (pagal skoni)
Lauro lapu ir pipiru grudeliu.
Teoriskai reiketu deti ir gvazdikeliu, bet as ju negaliu pernesti, tai nededu.

Viska sudeti i puoda, uzvirinti. Virti 10-15min. Atvesinti ir uzpilti kurapkas. Marinuoti ne maziau nei 10 val saldytuve.

Kepti orkaiteje apie 2 val 180C temperaturoje.
Sis receptas tinka visiems laukiniams pauksciams. As pagal si recepta darau kalakuto kojas ir anti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TUSINA: 09 spalio 2007 - 17:31
Labai sudomino sraigytes, reiks pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 10 09, 16:24)
Is pradziu marinavau para, o paskui kepiau. Kas keisciausia, kad kepiau virs 2 val, nors pauksciukai mazo kumscio dydzio (ta lekstutes kur foto diametras 10 cm). Skonis... g.gif kaip laukines vistos. Nezinau net kaip pasakyti. Neseniai valgiau fazana, tai panasus skonis.
Kazkada saldytu kurapku pirkau Maximoj, o kita karta Kalvariju turguj buvau radus.

Marinatas:
2l vandens
1/2 l balto vyno
1 st acto
svogunas
morka, cesnako ir druskos (pagal skoni)
Lauro lapu ir pipiru grudeliu.
Teoriskai reiketu deti ir gvazdikeliu, bet as ju negaliu pernesti, tai nededu.

Viska sudeti i puoda, uzvirinti. Virti 10-15min. Atvesinti ir uzpilti kurapkas. Marinuoti ne maziau nei 10 val saldytuve.

Kepti orkaiteje apie 2 val  180C temperaturoje.
Sis receptas tinka visiems laukiniams pauksciams. As pagal si recepta darau kalakuto kojas ir anti  thumbup.gif

Aciu!!reikes paieskot tu kurapku,o balandziu jus nevalget???cia pas mus(anglijoj),girdejau juos megsta,as tai kazkaip nesusigundau... blush2.gif
Atsakyti