O kokį įdarą dėjai?
QUOTE(Lakūdra @ 2007 10 03, 17:12)
QUOTE(Limcamca @ 2007 10 03, 17:31)
Kodel?
QUOTE(Agniska @ 2007 10 03, 17:49)
nes issilieja,vaizdo nera
QUOTE(Lakūdra @ 2007 10 03, 17:57)
nerekomendavo,bet paskui merginos snekejo,kad ta suri reiketu i vidu deti,as isbandziau ir patarciau nedeti
QUOTE(Papugele @ 2007 10 03, 18:01)
O kokį įdarą dėjai?
kepta svoguna +kepta morka+tarkuotas suris
Dariau vakar sraiges, tai namai pilni pagyru Tik nesupratau is paveiksliuko, koks ten padazas salia buvo?
QUOTE(Limcamca @ 2007 10 04, 11:06)
Dariau vakar sraiges, tai namai pilni pagyru Tik nesupratau is paveiksliuko, koks ten padazas salia buvo?
darysiu aš šian.
tik galvoju ar pakankamai mėsos nusipirkau, ar pakankamai sočios jos
QUOTE(Lakūdra @ 2007 10 04, 11:11)
darysiu aš šian.
tik galvoju ar pakankamai mėsos nusipirkau, ar pakankamai sočios jos
tik galvoju ar pakankamai mėsos nusipirkau, ar pakankamai sočios jos
As is sesiu gabaliuku padariau sesias sraiges, t.y. ju neklijavau po dvi. Tai pavalge du rimti, dideli vyrai ir as
QUOTE(Limcamca @ 2007 10 04, 11:44)
As is sesiu gabaliuku padariau sesias sraiges, t.y. ju neklijavau po dvi. Tai pavalge du rimti, dideli vyrai ir as
dėkui
o dėl padažo, tai ko gero ten arba majonezas ir pom. padažas arba grietinė ir pom. padažas.
Ojej kokie debatai Atsiprašau.Retai ateinu į temą..Tik kada turiu ką parodyti
Kepiau be folgos.Vat bulvės kepiau rankovėje.Temp 200, prieš pabaiga įjungiau orkaitės viršų.Įdaro nedėjau, o kitą kartą kepiau be sūrio, gražiau atrodo O dar geriau sraigės kepti ant grotelių Padažas klasikinis: majonezas, ketčupas, grietinė, tarkuotas marinuotas agurkas, žalumynai
Kepiau be folgos.Vat bulvės kepiau rankovėje.Temp 200, prieš pabaiga įjungiau orkaitės viršų.Įdaro nedėjau, o kitą kartą kepiau be sūrio, gražiau atrodo O dar geriau sraigės kepti ant grotelių Padažas klasikinis: majonezas, ketčupas, grietinė, tarkuotas marinuotas agurkas, žalumynai
QUOTE(Elena @ 2007 10 04, 15:42)
Ojej kokie debatai Atsiprašau.Retai ateinu į temą..Tik kada turiu ką parodyti
Kepiau be folgos.Vat bulvės kepiau rankovėje.Temp 200, prieš pabaiga įjungiau orkaitės viršų.Įdaro nedėjau, o kitą kartą kepiau be sūrio, gražiau atrodo O dar geriau sraigės kepti ant grotelių Padažas klasikinis: majonezas, ketčupas, grietinė, tarkuotas marinuotas agurkas, žalumynai
Kepiau be folgos.Vat bulvės kepiau rankovėje.Temp 200, prieš pabaiga įjungiau orkaitės viršų.Įdaro nedėjau, o kitą kartą kepiau be sūrio, gražiau atrodo O dar geriau sraigės kepti ant grotelių Padažas klasikinis: majonezas, ketčupas, grietinė, tarkuotas marinuotas agurkas, žalumynai
bet su sūriu skaniau
As taip pat noriu pabandyti kepti tas simpatiskas sraigytes ir planuoju i ju vidu truputi iberti pakepintu grybu su svoguniuku. Jau radau kad kepti 200 laipsniu temperaturoje ir kiek supratau tik is apacios , o paskui tik ijungti orkaites virsu. O isvis kiek laiko reikia kepti?
Papildyta:
Na tik dabar pastebejau, kad geriau idaro nedeti, teks pasinaudoti patarimais, kad nesigautu negraziai, nes ruosiu sveciams. O kaip suprantu bulves reikia kepti maise, o pacias sraigytes-ne? Labai tikiuosi, kad kas nors atsakys iki rytojaus kiek laiko visdelto jas reikia kepti
Papildyta:
Na tik dabar pastebejau, kad geriau idaro nedeti, teks pasinaudoti patarimais, kad nesigautu negraziai, nes ruosiu sveciams. O kaip suprantu bulves reikia kepti maise, o pacias sraigytes-ne? Labai tikiuosi, kad kas nors atsakys iki rytojaus kiek laiko visdelto jas reikia kepti
QUOTE(jolax @ 2007 10 04, 17:03)
As taip pat noriu pabandyti kepti tas simpatiskas sraigytes ir planuoju i ju vidu truputi iberti pakepintu grybu su svoguniuku. Jau radau kad kepti 200 laipsniu temperaturoje ir kiek supratau tik is apacios , o paskui tik ijungti orkaites virsu. O isvis kiek laiko reikia kepti?
Papildyta:
Na tik dabar pastebejau, kad geriau idaro nedeti, teks pasinaudoti patarimais, kad nesigautu negraziai, nes ruosiu sveciams. O kaip suprantu bulves reikia kepti maise, o pacias sraigytes-ne? Labai tikiuosi, kad kas nors atsakys iki rytojaus kiek laiko visdelto jas reikia kepti
Papildyta:
Na tik dabar pastebejau, kad geriau idaro nedeti, teks pasinaudoti patarimais, kad nesigautu negraziai, nes ruosiu sveciams. O kaip suprantu bulves reikia kepti maise, o pacias sraigytes-ne? Labai tikiuosi, kad kas nors atsakys iki rytojaus kiek laiko visdelto jas reikia kepti
kol iškeps
NA cia gudriai atsakyta, bet gal kas gali parasyti mazdaug kiek laiko kepa.
QUOTE(jolax @ 2007 10 04, 20:59)
NA cia gudriai atsakyta, bet gal kas gali parasyti mazdaug kiek laiko kepa.
as kepiau apie valanda laiko