Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(rutelelt @ 2007 06 26, 15:09)
http://img222.images...ttkes073si7.jpg
Cia jau uzbaigtas patiekalas su padazu 4u.gif

skaniai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vetreja @ 2007 06 26, 11:10)
Kepiau savaitgali super  thumbup.gif  skanu. Aciu uz skanu receta i mano kolekcija
aciuks.gif


Prašom wub.gif bis.gif
Svarbu kad skanu ir patiko... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2007 06 05, 22:53)
Sveikos,

Na kur dingo receptukai.
Įkelsiu ir aš savąjį firminį, kurį pastoviai gaminu.

Karbonadas pagal vytką (mano vyrą)

Jums reikės:
Kiaulienos nugarinės apie 0,5 kg
Prieskonių (čia jau kokius mėgstat, aš naudoju universalius)
Maždaug 4 kiaušinių
Keleto šaukštų miltų
Džiuvėsėlių
Fermentinio sūrio gabalėlio
Aliejaus

Įdarui:
Keleto svogūnų thumbup.gif
Keleto morkų (mėgstame kai morkų daugiau)
Kartais dedu keletą pievagrybių
Keleto šaukštų pomidorų padažo

Taigi pradedame nuo mėsos. Kiaulieną susipjaustome maždaug pusės centimetro pločio gabalėliais ir juos išmušame plaktuku ir pabarstome iš abiejų pusių prieskoniais.

user posted image

Tada paliekame, kad truputį pasimarinuotų, ir tuo laiku pasigaminame įdarą. Svogūnus ir pievagrybius susmulkiname, morkas sutarkuojame, ir kepame paeiliui, svogūnai, morkos ir galiausiai pievagrybiai.

user posted image

Juos reikėtų patroškinti apie 10 min ir pabaigoje įdėti pomidorų padažą. tada keptuvę išjungiame.
Tada pasiruošiame kepti mėsą: kiaušinius išplakame, įdedame prieskonių, kelis šaukštus miltų ir suplakame blyninę tešlą. Tada mėsą mirkome tešloje, apvoliojame džiūvėseliuose ir kepame.

user posted image

Iškepus mėsai, ant jos dedame įdaro keletą šaukštų, išlyginame ir apibarstome fermentiniu sūriu. Aš kepu mikrobangėje, kad būtų greičiau, bet galima kepti orkaitėje, kol išsilydis sūris. Mes valgome su ryžiais ir kokiomis nors daržovėmis arba be jų. Skanaus...  wub.gif

user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutelelt @ 2007 06 26, 10:33)
O kaip tu padarei,kad foto matytusi? Paaiskink jei gali 4u.gif

Kai užsikrauna nuotrauka,nukopini nuorodą(aš dažniausiai imu pirmą,apatiniam stulpely) ir įklijuoji ją čia,į atsakymo langelį (ne per IMG,o iš karto į atsakymo langelį) Nežinau ar kažką supratai iš tokio mano paaiškinimo doh.gif Jei nepavyks,pabandysiu paaiškint dar kartą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rutelelt @ 2007 06 26, 15:09)
user posted image
Cia jau uzbaigtas patiekalas su padazu 4u.gif

4u.gif
Atsakyti
viskas taip skanu thumbup.gif
Atsakyti
Cacuk, nuostabus receptukas thumbup.gif . Jau gaminau mirksiukas.gif . Mano šeimynai laaaaaabai patiko drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Sakykit pagal Cacuko recepta morkas su kokia tarkute reikia tarkuoti - burokine ar dar smulkesne?
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2007 07 03, 16:39)
Sakykit pagal Cacuko recepta morkas su kokia tarkute reikia tarkuoti - burokine ar dar smulkesne?


ko gero burokine
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2007 07 03, 16:39)
Sakykit pagal Cacuko recepta morkas su kokia tarkute reikia tarkuoti - burokine ar dar smulkesne?

Aš tarkavau burokine blush2.gif
Atsakyti
Aš gaminau tokį patiekalą, kai kas įvertino 10 balų iš 10, tai jei kam įdomu,
pabandykit. mes visada darydavom puode, troškindavom, bet šį kartą dariau orkaitėj:

pasidariau faršą kaip kotletams, išskobiau bulvių vidų ir pridėjau faršo. išklojau aukštą skardą folija ir sustačiau bulves

user posted image

į šonus dar pridėjau biškutį sviesto ir į tarpus tu likusių bulvių gabaliukų.

gerai užkamšiau viską
user posted image

ir kepiau 1,5 val dujinėj orkaitėj, ant 6 padalos, paskiau dar pusvalnadį palaikiau ant 4.
gavos skaniai 4u.gif

user posted image

mėsytė minkšta ir sultinga. dėjau kiaulieną ir jautieną maišytą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 04 liepos 2007 - 11:43
grange labai labai skaniai atrodo, bet mes kolkas be orkaites, tai gal gali parashyt kiek reiktu toki patiekala puode troshkinti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo X-iuke: 04 liepos 2007 - 11:52
QUOTE(X-iuke @ 2007 07 04, 12:51)
grange labai labai skaniai atrodo, bet mes kolkas be orkaites, tai gal gali parashyt kiek reiktu toki patiekala puode troshkinti?  ax.gif

žinok panašiai ir puode troškinas, 1,5 val tada mėsa būna skani ir minkšta, bet reikia įpilti vandens ir sviesto. taip pat, galima dar grietinės šaukštą
Atsakyti