Sveikos,
Na kur dingo receptukai.
Įkelsiu ir aš savąjį firminį, kurį pastoviai gaminu.
Karbonadas pagal vytką (mano vyrą)
Jums reikės:
Kiaulienos nugarinės apie 0,5 kg
Prieskonių (čia jau kokius mėgstat, aš naudoju universalius)
Maždaug 4 kiaušinių
Keleto šaukštų miltų
Džiuvėsėlių
Fermentinio sūrio gabalėlio
Aliejaus
Įdarui:
Keleto svogūnų
Keleto morkų (mėgstame kai morkų daugiau)
Kartais dedu keletą pievagrybių
Keleto šaukštų pomidorų padažo
Taigi pradedame nuo mėsos. Kiaulieną susipjaustome maždaug pusės centimetro pločio gabalėliais ir juos išmušame plaktuku ir pabarstome iš abiejų pusių prieskoniais.
Tada paliekame, kad truputį pasimarinuotų, ir tuo laiku pasigaminame įdarą. Svogūnus ir pievagrybius susmulkiname, morkas sutarkuojame, ir kepame paeiliui, svogūnai, morkos ir galiausiai pievagrybiai.
Juos reikėtų patroškinti apie 10 min ir pabaigoje įdėti pomidorų padažą. tada keptuvę išjungiame.
Tada pasiruošiame kepti mėsą: kiaušinius išplakame, įdedame prieskonių, kelis šaukštus miltų ir suplakame blyninę tešlą. Tada mėsą mirkome tešloje, apvoliojame džiūvėseliuose ir kepame.
Iškepus mėsai, ant jos dedame įdaro keletą šaukštų, išlyginame ir apibarstome fermentiniu sūriu. Aš kepu mikrobangėje, kad būtų greičiau, bet galima kepti orkaitėje, kol išsilydis sūris. Mes valgome su ryžiais ir kokiomis nors daržovėmis arba be jų. Skanaus...