Agniska labai skaniai atrodo koki pomidoru padaza naudojai?
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 09 28, 16:15)
Agniska labai skaniai atrodo koki pomidoru padaza naudojai?
Klasikinį suslavičiaus iš stiklinio indelio..Ir dar truputį nusirašiau ne lazdyno dydžio,o graikiško riešuto dydžio formuot kotletukus,šiaip riešutus skiriu
QUOTE(Agniska @ 2007 09 28, 15:23)
Klasikinį suslavičiaus iš stiklinio indelio..Ir dar truputį nusirašiau ne lazdyno dydžio,o graikiško riešuto dydžio formuot kotletukus,šiaip riešutus skiriu
aš ir skaitau, kad lazdyno riešuto dydžio kotletukus, o nuotraukoje tai tikrai didesni, tai ir galvojau kaip čia gali būti...
QUOTE(cacukas @ 2007 09 28, 16:26)
aš ir skaitau, kad lazdyno riešuto dydžio kotletukus, o nuotraukoje tai tikrai didesni, tai ir galvojau kaip čia gali būti...
O aš ir nebūčiau pastebėjus bet viena mamytė,sako man sakei,kad graikinio dydžio,o čia parašei lazdyno Nu bet Jūs supratot,pamatę foto
QUOTE(Agniska @ 2007 09 28, 15:31)
O aš ir nebūčiau pastebėjus bet viena mamytė,sako man sakei,kad graikinio dydžio,o čia parašei lazdyno Nu bet Jūs supratot,pamatę foto
Nieko maždaug aišku kokie tie kotletukai turėtų būti...
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 09 27, 13:34)
Labai smagu, kad sudominau jus šiuo patiekalu ir išbandot , o jei dar nenusiviliat, tai tuo smagiau
***********************************
vakar gaminau "Kiauliena kiniškai, palengvintu būdu "
Reiks:
mėsytės (kokią mėgstat: kiaulieną, vištieną, jautieną...)
krakmolo
daržovių: morkų, agurkų, paprikų, dar tinka ir poras
aliejaus
sojos padažo
truputį druskos, pipirų
saldžiarūgščio padažo (todėl ir vadinu palengvintu būdu, nes padažo pati negaminau)
Daržoves supjaustyt šiaudeliais, jas ant didelės ugnies apkept su trupučiu aliejaus Neperkept, jos turi likti kietokos, kaip kiniečių kavinėse ir būna:
Mėsytę pjaustau irgi daugmaž pailgais gabalėliais, apvolioju krakmole, į kurį įberiu druskos, pipiriukų. Kept ant didelės ugnies. Jei keptuvė nedidelė, o mėsos daug, tai geriau per pora kartų, nes jei sumetat daug mėsos, aliejus iškart atvėsta ir graži, traški luobelė nesigauna. O mėsytė nespės atvėsti, kol iškeps "antras reisas" Įpilu truputį sojos padažo.
Iškepus mėsytei, suverčiu atgal apkeptas daržoves, supilu padažą ir viską dar pakepu pora minutėlių.
Patiekiu su ryžiais :
Skanaus
***********************************
vakar gaminau "Kiauliena kiniškai, palengvintu būdu "
Reiks:
mėsytės (kokią mėgstat: kiaulieną, vištieną, jautieną...)
krakmolo
daržovių: morkų, agurkų, paprikų, dar tinka ir poras
aliejaus
sojos padažo
truputį druskos, pipirų
saldžiarūgščio padažo (todėl ir vadinu palengvintu būdu, nes padažo pati negaminau)
Daržoves supjaustyt šiaudeliais, jas ant didelės ugnies apkept su trupučiu aliejaus Neperkept, jos turi likti kietokos, kaip kiniečių kavinėse ir būna:
Mėsytę pjaustau irgi daugmaž pailgais gabalėliais, apvolioju krakmole, į kurį įberiu druskos, pipiriukų. Kept ant didelės ugnies. Jei keptuvė nedidelė, o mėsos daug, tai geriau per pora kartų, nes jei sumetat daug mėsos, aliejus iškart atvėsta ir graži, traški luobelė nesigauna. O mėsytė nespės atvėsti, kol iškeps "antras reisas" Įpilu truputį sojos padažo.
Iškepus mėsytei, suverčiu atgal apkeptas daržoves, supilu padažą ir viską dar pakepu pora minutėlių.
Patiekiu su ryžiais :
Skanaus
reikes isbandyti
na pasipasakosiu....
gaminau sraiges (tas is kepsniu,kur temos vidury yra) ir sumasciau,kad reiketu idara koki ideti.... uztepiau,susukau ... iskepus viskas per tarpus isbego,issilyde .... jokio grazaus vaizdo nera labai skanu,bet nerekomenduoju daryti su idaru
gaminau sraiges (tas is kepsniu,kur temos vidury yra) ir sumasciau,kad reiketu idara koki ideti.... uztepiau,susukau ... iskepus viskas per tarpus isbego,issilyde .... jokio grazaus vaizdo nera labai skanu,bet nerekomenduoju daryti su idaru
QUOTE(Agniska @ 2007 09 28, 15:23)
Klasikinį suslavičiaus iš stiklinio indelio..Ir dar truputį nusirašiau ne lazdyno dydžio,o graikiško riešuto dydžio formuot kotletukus,šiaip riešutus skiriu
dekui
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 09 29, 12:26)
dekui
Nėra už ką.Įdomu,jeigu kuri darysiye,parašykite ar patiko
Kiauliena kiniskai palengvintu budu labai buvo skanu
QUOTE(laumar @ 2007 09 30, 11:13)
Kiauliena kiniskai palengvintu budu labai buvo skanu
koks tas palengvintas budas?
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 09 30, 16:27)
koks tas palengvintas budas?
Porą trejetą žinučių aukščiau-su visom nuotraukom