Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Agniska labai skaniai atrodo wub.gif koki pomidoru padaza naudojai?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 09 28, 16:15)
Agniska labai skaniai atrodo wub.gif koki pomidoru padaza naudojai?

Klasikinį suslavičiaus iš stiklinio indelio..Ir dar truputį nusirašiau doh.gif ne lazdyno dydžio,o graikiško riešuto dydžio formuot kotletukus,šiaip riešutus skiriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 09 28, 15:23)
Klasikinį suslavičiaus iš stiklinio indelio..Ir dar truputį nusirašiau doh.gif ne lazdyno dydžio,o graikiško riešuto dydžio formuot kotletukus,šiaip riešutus skiriu lotuliukas.gif


lotuliukas.gif aš ir skaitau, kad lazdyno riešuto dydžio kotletukus, o nuotraukoje tai tikrai didesni, tai ir galvojau kaip čia gali būti... ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2007 09 28, 16:26)
lotuliukas.gif aš ir skaitau, kad lazdyno riešuto dydžio kotletukus, o nuotraukoje tai tikrai didesni, tai ir galvojau kaip čia gali būti...  ax.gif  bigsmile.gif

O aš ir nebūčiau pastebėjus doh.gif bet viena mamytė,sako man sakei,kad graikinio dydžio,o čia parašei lazdyno lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu bet Jūs supratot,pamatę foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 09 28, 15:31)
O aš ir nebūčiau pastebėjus doh.gif bet viena mamytė,sako man sakei,kad graikinio dydžio,o čia parašei lazdyno lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nu bet Jūs supratot,pamatę foto biggrin.gif


Nieko maždaug aišku kokie tie kotletukai turėtų būti... cool.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 09 27, 13:34)
Labai smagu, kad sudominau jus šiuo patiekalu ir išbandot  drinks_cheers.gif , o jei dar nenusiviliat, tai tuo smagiau  biggrin.gif  thumbup.gif

***********************************

vakar gaminau "Kiauliena kiniškai, palengvintu būdu  biggrin.gif "

Reiks:

mėsytės (kokią mėgstat: kiaulieną, vištieną, jautieną...)
krakmolo
daržovių: morkų, agurkų, paprikų, dar tinka ir poras
aliejaus
sojos padažo
truputį druskos, pipirų
saldžiarūgščio padažo (todėl ir vadinu palengvintu būdu, nes padažo pati negaminau)

Daržoves supjaustyt šiaudeliais, jas ant didelės ugnies apkept su trupučiu aliejaus  4u.gif  Neperkept, jos turi likti kietokos, kaip kiniečių kavinėse ir būna:

user posted image

Mėsytę pjaustau irgi daugmaž pailgais gabalėliais, apvolioju krakmole, į kurį įberiu druskos, pipiriukų. Kept ant didelės ugnies. Jei keptuvė nedidelė, o mėsos daug, tai geriau per pora kartų, nes jei sumetat daug mėsos, aliejus iškart atvėsta ir graži, traški luobelė nesigauna. O mėsytė nespės atvėsti, kol iškeps "antras reisas"  4u.gif Įpilu truputį sojos padažo.

user posted image

Iškepus mėsytei, suverčiu atgal apkeptas daržoves, supilu padažą ir viską dar pakepu pora minutėlių.

Patiekiu su ryžiais  smile.gif :

user posted image
Skanaus  essen.gif  essen.gif  essen.gif  essen.gif

reikes isbandyti ax.gif
Atsakyti
na pasipasakosiu....
gaminau sraiges (tas is kepsniu,kur temos vidury yra) ir sumasciau,kad reiketu idara koki ideti.... uztepiau,susukau ... iskepus viskas per tarpus isbego,issilyde doh.gif .... jokio grazaus vaizdo nera unsure.gif labai skanu,bet nerekomenduoju daryti su idaru schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 09 28, 15:23)
Klasikinį suslavičiaus iš stiklinio indelio..Ir dar truputį nusirašiau doh.gif ne lazdyno dydžio,o graikiško riešuto dydžio formuot kotletukus,šiaip riešutus skiriu lotuliukas.gif

dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 09 29, 12:26)

Nėra už ką.Įdomu,jeigu kuri darysiye,parašykite ar patiko 4u.gif
Atsakyti
Kiauliena kiniskai palengvintu budu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai buvo skanu
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2007 09 30, 11:13)
Kiauliena kiniskai palengvintu budu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  labai buvo skanu

koks tas palengvintas budas?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 09 30, 16:27)
koks tas palengvintas budas?

Porą trejetą žinučių aukščiau-su visom nuotraukom bigsmile.gif
Atsakyti