gerais norais ir pragaras grystas As siandien nusipirkau tuos skobtukus,tai jau darysiu ir as tuos cepelinus
Sveikos - mes irgi Piemenėlių cepelinus gaminome - skanu labai. Tiesa - mums tai ne naujas patiekalas - tik skobdavome ne moliūgo skobtukais (išbandžiau - man labai patiko su jais skobti) - bet tokiais suktukais - nežinau kaip paaiškinti. Išsiskobia kiaurai - o išskobtoji dalis - spiralės formos. Tų skobtukų dar prieš mėnesį Gariūnuose, tam gale, kur baltarusai anksčiau prekiavo, buvo pilna. Ir kainavo apie 1, o gal dar mažiau - nepamenu.
QUOTE(daividija @ 2007 09 22, 18:43)
gerais norais ir pragaras grystas As siandien nusipirkau tuos skobtukus,tai jau darysiu ir as tuos cepelinus
Gal gali atskleist kur radai pirkti?
Dariau vakar piemeneliu cepelinus labai,labai skanus gavosi visi gyre kas valge aciu uz recepta
QUOTE(Tija @ 2007 09 23, 19:13)
as ne Lietuvoj gyvenu....
QUOTE(Tija @ 2007 09 23, 21:13)
Aš pirkau Senukuose ( kur prie Urmo).
QUOTE(Miglute @ 2007 09 25, 06:47)
Aš pirkau Senukuose ( kur prie Urmo).
Ačiū, bandysiu ieškoti
Labai noriu padėkoti Treglei už koldūnų apkepo receptą Nerealu, valgėm, kad net ausys linko
QUOTE(sesyte @ 2007 09 25, 14:37)
Labai noriu padėkoti Treglei už koldūnų apkepo receptą Nerealu, valgėm, kad net ausys linko
Prašom prašom , svarbu kad patiko.
Kepant koldūnus galima pridengti folija, nesukietės.
QUOTE(sesyte @ 2007 09 25, 14:37)
nebuvo kietoki?
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 09 25, 16:17)
nebuvo kietoki?
Visiškai ne, nes padažas juos suminkštino
Saunuoles jus merginos tiek receptu, reiks butinai isbandyti