Sveikos merginos
Na ir receptų prirašėt Prisispausdinau, galvos nereikės pačiai sukti, o ir skaniai valgysim
Viskas taip skaniai atrodo
QUOTE(Kašaras @ 2007 09 20, 10:09)
PRAŠAU PADĖKIT!!!!!!!!!!!
ĮNIRTINGAI IEŠKAU VIENO RECEPTO: MĖSOS TORTAS AR PYRAGAS AR PAN, VISUR IŠLADŽIOJAU, BET KUR TIKSLIAI JĮ BUVAU MAČIUSI NEBEPRISIMENU
ĮNIRTINGAI IEŠKAU VIENO RECEPTO: MĖSOS TORTAS AR PYRAGAS AR PAN, VISUR IŠLADŽIOJAU, BET KUR TIKSLIAI JĮ BUVAU MAČIUSI NEBEPRISIMENU
http://www.supermama...?...48110&st=72
Užkandžiai su nuotraukom
QUOTE(Treglė @ 2007 09 06, 13:33)
KOLDŪNŲ APKEPAS
Paprasta ir skanu
Galutinis rezultatas:
Skanaus!
Paprasta ir skanu
Galutinis rezultatas:
Skanaus!
Bandžiau vakar gaminti koldūnus. Visai nieko gavosi, bet gal perlaikiau orkaiteje. Ar jie ir turėjo buti tokie kieti. Padažą padariau: apkepiau svogunus, įdėkau į keptuvę prie svogunų tarkuotos virtos dešros, apkepiau, įpiliau grietinėlės. Padažu užpiliau koldūnus, apibrasčiau sūriu. Galvojau, kad nuo padažo šiek tiek suminkštės, bet ne. MB patiko, o vaikas valgyti atsisakė.
QUOTE(Marija5 @ 2007 09 21, 10:59)
Bandžiau vakar gaminti koldūnus. Visai nieko gavosi, bet gal perlaikiau orkaiteje. Ar jie ir turėjo buti tokie kieti. Padažą padariau: apkepiau svogunus, įdėkau į keptuvę prie svogunų tarkuotos virtos dešros, apkepiau, įpiliau grietinėlės. Padažu užpiliau koldūnus, apibrasčiau sūriu. Galvojau, kad nuo padažo šiek tiek suminkštės, bet ne. MB patiko, o vaikas valgyti atsisakė.
Man irgi kieti gavosi, tai nesupratau gal padažo per mažai buvo ar kas, bet tokie kaip guminiai gavosi ir vietom kietoki Aš tai padažą kaip nurodytą su pienu ir miltais dariau
Na ir aš parodysiu savo šios dienos šedevrą
Orkaitėje kepta žuvis su bulvėmis:
500g.Menkės file
500g.bulvių
SantaMarija prieskoniai:vegeta,bulvių prieskoniai,pipirai
1didelė paprika
džiuvėsėlių
aliejaus
Į skardą su aliejume sudedame grežinėliais supjaustytas bulves ir apibarstytos SantaMarija bulvių prieskoniais.Menkės file 500g.apibarstome SantaMarija vegeta ir pipirais,apvoliojame džiuvėsėliuose apdėliojama paprikos riekelėmis ir dedame kartu su bulvėmis kepame 220 temperatūroje 20min.
Garnyras pasirinktinai
Skanaus
Orkaitėje kepta žuvis su bulvėmis:
500g.Menkės file
500g.bulvių
SantaMarija prieskoniai:vegeta,bulvių prieskoniai,pipirai
1didelė paprika
džiuvėsėlių
aliejaus
Į skardą su aliejume sudedame grežinėliais supjaustytas bulves ir apibarstytos SantaMarija bulvių prieskoniais.Menkės file 500g.apibarstome SantaMarija vegeta ir pipirais,apvoliojame džiuvėsėliuose apdėliojama paprikos riekelėmis ir dedame kartu su bulvėmis kepame 220 temperatūroje 20min.
Garnyras pasirinktinai
Skanaus
kamiliuke, kokios bulves skanios atrodo tokios apskrudusios
Kaip viskas skaniai atrodo būtinai pabandysiu keletą receptukų ir pranešiu kaip sekėsi
QUOTE(Wild Flower @ 2007 09 22, 13:26)
Vis čia įlendu pasižiūrėti, ką skanaus supermamytės gamina Kolkas labiausiai vilioja Piemenėlių cepelinai, ar panašiai vadinasi, tačiau prisijungiu prie stebuklingojo skobtuko nerandančiųjų būrio - niekur, niekaip, niekada Ar akla, ar ką... Kantrybė tuoj baigsis, skobti peiliu reiks bandyt
jei turi skustuka bulviu juo irgi graziai issiskobia
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 09 22, 14:40)
jei turi skustuka bulviu juo irgi graziai issiskobia
Neturiu... Bet aš nepasiduosiu, vistiek pasigaminsiu, labai jau viliojančiai atrodo
QUOTE(Wild Flower @ 2007 09 22, 15:12)
Neturiu... Bet aš nepasiduosiu, vistiek pasigaminsiu, labai jau viliojančiai atrodo
tikrai sknau,tik as be virsuneliu darydavau
QUOTE(Wild Flower @ 2007 09 22, 03:26)
Vis čia įlendu pasižiūrėti, ką skanaus supermamytės gamina Kolkas labiausiai vilioja Piemenėlių cepelinai, ar panašiai vadinasi, tačiau prisijungiu prie stebuklingojo skobtuko nerandančiųjų būrio - niekur, niekaip, niekada Ar akla, ar ką... Kantrybė tuoj baigsis, skobti peiliu reiks bandyt
As sita patiekala siandien vakarienei susiruosiau daryti labai jau skaniai atrodo tai pabandziau tas bulves isskobti su arbatiniu sauksteliu, man labai gerai gavosi