Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Tija,tai pienas turi pilnai apsemt batona ar tik siek tiek ji suslapint?
Atsakyti
QUOTE(Tija @ 2007 09 18, 15:44)
Įdėsiu savo mėgstamą pusryčių patiekalą - apkepėlę.

jau žinau ką valgysim vakarienei thumbup.gif drinks_cheers.gif ačiūūūūū
Atsakyti
QUOTE(Tija @ 2007 09 18, 14:44)
Kai nereikėjo, tai skobtukų ir aš visur matydavau, o dabar specialiai žiūriu, bet nieko sad.gif Šiaip tai bulves visada peiliu išskobiu ir man neblogai sekasi, matyt jau rnaka įgudus smile.gif
Papildyta:

batono arba baltos duonos skrudinimui;
kiaušinių;
truputis grietinlės arba pieno;
tarkuoto sūrio;
druskos,
pipirų
ir priedų jeigu norima (naudojau daktarišką dešrą ir paprikas).

Sviestu išteptą kepimo indą iškloti batonu. Išplakti kiaušinius su grietinėle (pienu), druska, pipirais. Plakinį užpilti ant batono. Pabarstyti gabaliukais pjaustyta dešra. Uždengti folija ir dėti į įkaitintą orkaitę. Kepti 15-20 min. Išimtą apibarstyti paprika,
tarkuotu sūriu ir kepti orkaitėje dar keletą minučių kol sūris išsilydys.

Nu sakes koks paprastas patiekalas o kaip skaniai atrodo thumbup.gif reiks greitu laiku bandyt.
Dekui uz recepta thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 09 18, 14:23)
Tija,tai pienas turi pilnai apsemt batona ar tik siek tiek ji suslapint?

Pieno arba grietinėlės turi būti tik šlakelis, įpiltas į kiaušinių plakinį. Kepu 23 cm skersmens skardelėje ir naudoju 4 kiaušinius; supylus plakinį, batoną vos apsemia, bet greitai viskas susigeria ir išbringsta.
Jeigu tik šiek tiek sušlapinsi, apkepėlė bus kietesnė.
Atsakyti

kiaušinių;
tarkuoto sūrio;
druskos,
pipirų

neturiu tokio indo kepimui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tija @ 2007 09 18, 16:08)
Pieno arba grietinėlės turi būti tik šlakelis, įpiltas į kiaušinių plakinį. Kepu 23 cm skersmens skardelėje ir naudoju 4 kiaušinius; supylus plakinį, batoną vos apsemia, bet greitai viskas susigeria ir išbringsta.
Jeigu tik šiek tiek sušlapinsi, apkepėlė bus kietesnė.

dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
Ta apkepele kaip nuostabiai atrodo bigsmile.gif kaip pica biggrin.gif dar galima keptu svogunu prideti ir grybu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2007 09 18, 18:44)
Ta apkepele kaip nuostabiai atrodo bigsmile.gif kaip pica biggrin.gif dar galima keptu svogunu prideti ir grybu ax.gif

Galima dėti ką tik mėgstat ar šaldytuve randat. Aš net saldžią vieną kartą dariau, dėjau uogienės, o vietoj fermentinio sūrio, dėjau varškės, kuris lydosi nuo karščio (čia tokį močiūtė gamina). Tik tuomet kiaušinių mažiau mušiau.
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 08 30, 17:17)
musu vestuvems buvo padaryti vaisiai arbuze... arbuzas buvo perpuse prapjautas (taip dantuotai) ir isskuoptas ir i ji sudeti ruduliukais padaryti (irgi isskuopti (turbut su tuo daiktu, apie kuri auksciau sneketa buvo)) arbuzo rutuliukai, mango, meliono, kriausiu, na net nepamenu visko, bet zodziu labai fainai ir spalvotai atrode  thumbup.gif

as savo gimtadieniui noriu pasidaryt... bet man iskilo toks klausymas: kartais tas idarytas arbuzas nepavandeniuoja??? g.gif unsure.gif
Atsakyti
Kai nereikėjo, tai skobtukų ir aš visur matydavau, o dabar specialiai žiūriu, bet nieko sad.gif Šiaip tai bulves visada peiliu išskobiu ir man neblogai sekasi, matyt jau rnaka įgudus smile.gif
Papildyta:

kiaušinių;
tarkuoto sūrio;
druskos,
pipirų

Sviestu išteptą kepimo indą iškloti batonu. Išplakti kiaušinius su grietinėle (pienu), druska, pipirais. Plakinį užpilti ant batono. Pabarstyti gabaliukais pjaustyta dešra. Uždengti folija ir dėti į įkaitintą orkaitę. Kepti 15-20 min. Išimtą apibarstyti paprika,
tarkuotu sūriu ir kepti orkaitėje dar keletą minučių kol sūris išsilydys.

tikrai skanus dalykas, labai panašiai ir aš kepu, tik keptuvėj drinks_cheers.gif
Atsakyti
apkepele thumbup.gif
Atsakyti
PRAŠAU PADĖKIT!!!!!!!!!!!
ĮNIRTINGAI IEŠKAU VIENO RECEPTO: MĖSOS TORTAS AR PYRAGAS AR PAN, VISUR IŠLADŽIOJAU, BET KUR TIKSLIAI JĮ BUVAU MAČIUSI NEBEPRISIMENU cry.gif cry.gif cry.gif verysad.gif
Atsakyti