Tija,tai pienas turi pilnai apsemt batona ar tik siek tiek ji suslapint?
QUOTE(Tija @ 2007 09 18, 15:44)
jau žinau ką valgysim vakarienei ačiūūūūū
QUOTE(Tija @ 2007 09 18, 14:44)
Kai nereikėjo, tai skobtukų ir aš visur matydavau, o dabar specialiai žiūriu, bet nieko Šiaip tai bulves visada peiliu išskobiu ir man neblogai sekasi, matyt jau rnaka įgudus
Papildyta:
Įdėsiu savo mėgstamą pusryčių patiekalą - apkepėlę.
batono arba baltos duonos skrudinimui;
kiaušinių;
truputis grietinlės arba pieno;
tarkuoto sūrio;
druskos,
pipirų
ir priedų jeigu norima (naudojau daktarišką dešrą ir paprikas).
Sviestu išteptą kepimo indą iškloti batonu. Išplakti kiaušinius su grietinėle (pienu), druska, pipirais. Plakinį užpilti ant batono. Pabarstyti gabaliukais pjaustyta dešra. Uždengti folija ir dėti į įkaitintą orkaitę. Kepti 15-20 min. Išimtą apibarstyti paprika,
tarkuotu sūriu ir kepti orkaitėje dar keletą minučių kol sūris išsilydys.
Papildyta:
Įdėsiu savo mėgstamą pusryčių patiekalą - apkepėlę.
batono arba baltos duonos skrudinimui;
kiaušinių;
truputis grietinlės arba pieno;
tarkuoto sūrio;
druskos,
pipirų
ir priedų jeigu norima (naudojau daktarišką dešrą ir paprikas).
Sviestu išteptą kepimo indą iškloti batonu. Išplakti kiaušinius su grietinėle (pienu), druska, pipirais. Plakinį užpilti ant batono. Pabarstyti gabaliukais pjaustyta dešra. Uždengti folija ir dėti į įkaitintą orkaitę. Kepti 15-20 min. Išimtą apibarstyti paprika,
tarkuotu sūriu ir kepti orkaitėje dar keletą minučių kol sūris išsilydys.
Nu sakes koks paprastas patiekalas o kaip skaniai atrodo reiks greitu laiku bandyt.
Dekui uz recepta
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 09 18, 14:23)
Tija,tai pienas turi pilnai apsemt batona ar tik siek tiek ji suslapint?
Pieno arba grietinėlės turi būti tik šlakelis, įpiltas į kiaušinių plakinį. Kepu 23 cm skersmens skardelėje ir naudoju 4 kiaušinius; supylus plakinį, batoną vos apsemia, bet greitai viskas susigeria ir išbringsta.
Jeigu tik šiek tiek sušlapinsi, apkepėlė bus kietesnė.
QUOTE(Tija @ 2007 09 18, 14:44)
Įdėsiu savo mėgstamą pusryčių patiekalą - apkepėlę.
batono arba baltos duonos skrudinimui;
kiaušinių;
truputis grietinlės arba pieno;
tarkuoto sūrio;
druskos,
pipirų
ir priedų jeigu norima (naudojau daktarišką dešrą ir paprikas).
batono arba baltos duonos skrudinimui;
kiaušinių;
truputis grietinlės arba pieno;
tarkuoto sūrio;
druskos,
pipirų
ir priedų jeigu norima (naudojau daktarišką dešrą ir paprikas).
neturiu tokio indo kepimui
QUOTE(Tija @ 2007 09 18, 16:08)
Pieno arba grietinėlės turi būti tik šlakelis, įpiltas į kiaušinių plakinį. Kepu 23 cm skersmens skardelėje ir naudoju 4 kiaušinius; supylus plakinį, batoną vos apsemia, bet greitai viskas susigeria ir išbringsta.
Jeigu tik šiek tiek sušlapinsi, apkepėlė bus kietesnė.
Jeigu tik šiek tiek sušlapinsi, apkepėlė bus kietesnė.
dekui
Ta apkepele kaip nuostabiai atrodo kaip pica dar galima keptu svogunu prideti ir grybu
QUOTE(Mintibutė @ 2007 09 18, 18:44)
Ta apkepele kaip nuostabiai atrodo kaip pica dar galima keptu svogunu prideti ir grybu
Galima dėti ką tik mėgstat ar šaldytuve randat. Aš net saldžią vieną kartą dariau, dėjau uogienės, o vietoj fermentinio sūrio, dėjau varškės, kuris lydosi nuo karščio (čia tokį močiūtė gamina). Tik tuomet kiaušinių mažiau mušiau.
QUOTE(Nerytė @ 2007 08 30, 17:17)
musu vestuvems buvo padaryti vaisiai arbuze... arbuzas buvo perpuse prapjautas (taip dantuotai) ir isskuoptas ir i ji sudeti ruduliukais padaryti (irgi isskuopti (turbut su tuo daiktu, apie kuri auksciau sneketa buvo)) arbuzo rutuliukai, mango, meliono, kriausiu, na net nepamenu visko, bet zodziu labai fainai ir spalvotai atrode
as savo gimtadieniui noriu pasidaryt... bet man iskilo toks klausymas: kartais tas idarytas arbuzas nepavandeniuoja???
QUOTE(Tija @ 2007 09 18, 14:44)
Kai nereikėjo, tai skobtukų ir aš visur matydavau, o dabar specialiai žiūriu, bet nieko Šiaip tai bulves visada peiliu išskobiu ir man neblogai sekasi, matyt jau rnaka įgudus
Papildyta:
Įdėsiu savo mėgstamą pusryčių patiekalą - apkepėlę.
batono arba baltos duonos skrudinimui;
kiaušinių;
truputis grietinlės arba pieno;
tarkuoto sūrio;
druskos,
pipirų
ir priedų jeigu norima (naudojau daktarišką dešrą ir paprikas).
Sviestu išteptą kepimo indą iškloti batonu. Išplakti kiaušinius su grietinėle (pienu), druska, pipirais. Plakinį užpilti ant batono. Pabarstyti gabaliukais pjaustyta dešra. Uždengti folija ir dėti į įkaitintą orkaitę. Kepti 15-20 min. Išimtą apibarstyti paprika,
tarkuotu sūriu ir kepti orkaitėje dar keletą minučių kol sūris išsilydys.
Papildyta:
Įdėsiu savo mėgstamą pusryčių patiekalą - apkepėlę.
batono arba baltos duonos skrudinimui;
kiaušinių;
truputis grietinlės arba pieno;
tarkuoto sūrio;
druskos,
pipirų
ir priedų jeigu norima (naudojau daktarišką dešrą ir paprikas).
Sviestu išteptą kepimo indą iškloti batonu. Išplakti kiaušinius su grietinėle (pienu), druska, pipirais. Plakinį užpilti ant batono. Pabarstyti gabaliukais pjaustyta dešra. Uždengti folija ir dėti į įkaitintą orkaitę. Kepti 15-20 min. Išimtą apibarstyti paprika,
tarkuotu sūriu ir kepti orkaitėje dar keletą minučių kol sūris išsilydys.
tikrai skanus dalykas, labai panašiai ir aš kepu, tik keptuvėj
PRAŠAU PADĖKIT!!!!!!!!!!!
ĮNIRTINGAI IEŠKAU VIENO RECEPTO: MĖSOS TORTAS AR PYRAGAS AR PAN, VISUR IŠLADŽIOJAU, BET KUR TIKSLIAI JĮ BUVAU MAČIUSI NEBEPRISIMENU
ĮNIRTINGAI IEŠKAU VIENO RECEPTO: MĖSOS TORTAS AR PYRAGAS AR PAN, VISUR IŠLADŽIOJAU, BET KUR TIKSLIAI JĮ BUVAU MAČIUSI NEBEPRISIMENU