Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(rutelelt @ 2007 09 06, 20:47)
apkepas is koldunu rolleyes.gif idomi ideja 4u.gif
O vistienos kotletukai nuo musu stalo nedingsta .... labai skanu,rekomenduoju

pasidalink, rutelelt, receptuku mirksiukas.gif
Atsakyti
nu tie koldūnai atrodo labai skaniai, aš kepu keptuvėje, bet mano vyrui nepatinka, kad jie būna kieti, o čia manau kad nuo to padažo jie suminkštės ir bus labai skanūs. Reikės šiandien pabandyti.
Atsakyti
o kokius koldunus perkate?As kiek pirkus tai man skonis o ypac mesa nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(nika30 @ 2007 09 07, 14:35)
o kokius koldunus perkate?As kiek pirkus tai man skonis o ypac mesa nelabai g.gif

As perkus Esvos. Tokie kaip naminiai, lyg ypatingieji vadinasi ar pan.
Atsakyti
QUOTE(nicolle_ @ 2007 09 07, 09:19)
pasidalink, rutelelt, receptuku  mirksiukas.gif

cia tas receptas,kuris pries kelis puslapiukus yra(is pirmos temeles: Kurinye kotletki po ministerski),jo foto cia pakartota,todel ir pasisakiau mirksiukas.gif

QUOTE(nika30 @ 2007 09 07, 13:35)

drinks_cheers.gif visi man slykstus,tik naminius pripazystu,nes pirktiniai man pacais dvelkia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rutelelt @ 2007 09 07, 15:01)
visi man slykstus,tik naminius pripazystu,nes pirktiniai man pacais dvelkia rolleyes.gif

aš irgi pati gaminu,tik kaži ar naminius tiktų kepti taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2007 09 07, 17:33)

Esu kepusi naminius taip pat ir pavyko puikiai thumbup.gif tik aš padažą kitokį darau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(leonel @ 2007 09 07, 17:45)
Esu kepusi naminius taip pat ir pavyko puikiai  thumbup.gif tik aš padažą kitokį darau  blush2.gif

tada reiks pabandyti thumbup.gif
Atsakyti
İkvepta tu koldunu nuotraukos, siandien pasigaminau tortelini ir ketinu pateikti su sultiniu! Skanumelis!
Atsakyti
Koldūnų apkepas...padažas sviestas,miltai,pienas...įdomu,lengva...kam tada aš vargstu su ta lazanija ar coneloni?...nebent paduotuvinis skonis prasimuša...
Atsakyti
Mane sudomino tie koldunai.Esu labai nusistacius pries keptus. Kartais tai tikrai draugas sau kepas o as verduos, ir man rodos jo tokie neskanus tongue.gif , bet va sitas variantas man patiko. tikrai kita savaite isbandysiu ir pasidalinsiu nuomone wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2007 09 07, 16:33)

va ir as ta pati pagalvojau,gal pirma reiketu<uzsaldyti g.gif
QUOTE(leonel @ 2007 09 07, 16:45)
Esu kepusi naminius taip pat ir pavyko puikiai  thumbup.gif tik aš padažą kitokį darau  blush2.gif

o koks tas padazas ax.gif

QUOTE(GalBut @ 2007 09 07, 17:15)
Koldūnų apkepas...padažas sviestas,miltai,pienas...įdomu,lengva...kam tada aš vargstu su ta lazanija ar coneloni?...nebent paduotuvinis skonis prasimuša...

pats gamini bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti