Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Koruklu @ 2007 09 06, 13:50)
Atrodo fantastiskai!!! O koldunus apkepti virtus ar tiesiog pagamintus sudeti i inda ir kepti?  g.gif



QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 09 06, 13:50)
ar reikia prieš tai išvirti, ar žalius kepti  unsure.gif ?


Išimu iš šaldiklio ir dedu į indą. Šiek tiek dugną pašlakstau aliejumi.
Jei ką tik iš kameros, kepa apie 40 minučių, jei atšildyti šiek tiek trumpiau.

Labai skanu ir be padažo ir sūrio. Tokie kaip pirmoj foto. Galima su pomidorų padažu prie alaus pvz drinks_cheers.gif . Vaikams tokie labai patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Treglė: 06 rugsėjo 2007 - 12:56
İdomu ar su namuose ruostais panasiai iseitu, nes Stambule nemaciau saldytu koldunu! Gal tada farsa reiketu pakepinti ar is virtos mesos daryti! kaip galvojat?
Atsakyti
O kokį padažą pilti ant tų koldūnų? Labai skaniai atrodo apkepti thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai panašiai darau tik pagreitintą variantą: šaldytus koldūnus papraščiausiai pakepinu keptuvėje, paskui pasidarau kokį grybų (ar kitokį) padažiuką, pilu ant koldūnų, ant viršaus užtarkuoju sūrio ir dar keliom minutėm į mikrobanginę. Laaabai skanu ir sotu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurala @ 2007 09 06, 15:13)
O kokį padažą pilti ant tų koldūnų? Labai skaniai atrodo apkepti  thumbup.gif

Aš darau tokį:
0,5 litro pieno
100 gr sviesto
2 kaupini šaukštai miltų
prieskonių
(kartais pomidorų padažo dedu)

Puode ištirpdau sviestą, supilu miltus, išmaišau ir tada pradedu pilti pieną. Po trupučiuką: įpilu, išmaišau viską - sutirštėja, tada vėl pilu pieną, išmaišau - surištėja ir t.t. Kol gaunasi kaip jogurto masė. Galima ir šiek tiek skysčiau. Tada sudedu prieskonius pagal skonį ir pomidorų padažą (bet nevisada).
Užpilu šiuo padažu koldūnus, apibarstau sūriu ir į orkaitę 10 minučių thumbup.gif .
Papildyta:
QUOTE(nicolle_ @ 2007 09 06, 15:32)
Aš tai panašiai darau tik pagreitintą variantą: šaldytus koldūnus papraščiausiai pakepinu keptuvėje, paskui pasidarau kokį grybų (ar kitokį) padažiuką, pilu ant koldūnų, ant viršaus užtarkuoju sūrio ir dar keliom minutėm į mikrobanginę. Laaabai skanu ir sotu  thumbup.gif


Aš irgi taip darydavau 4u.gif , bet paprasčiausiai kepami koldūnai atšildinėja, ir pradeda taškytis doh.gif ..... Nepatinka man taip blush2.gif, virtuvėje būna kaip po mūšio... O ir kepti reikia mažiausiai 3 pokelius, manau užtruks tiek pat. O dabar sudedu į indą ir galiu darytis kitus darbus, pavyzdžiui padažą.

Pabandykit visokius variantus ir parašysit ar patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
o kokios firmos kepate? nes nevisi tinka kiti gaunasi labai kieti kaip akmenukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(raimonda23 @ 2007 09 06, 15:53)
o kokios firmos kepate? nes nevisi tinka kiti gaunasi labai kieti kaip akmenukai  g.gif

Išbandžiau visokius: ir brangesnius ir pigiausius..... Kad jie visi gaunasi kietoki, bet kai užpili tuo padažu ir pasitroškina, tai suminkštėja thumbup.gif
Atsakyti
būtinai ryt gaminsiu keptus koldūnus thumbup.gif
išmėginsiu ir pakomentuosiu wink.gif
Atsakyti
apkepas is koldunu rolleyes.gif idomi ideja 4u.gif
O vistienos kotletukai nuo musu stalo nedingsta .... labai skanu,rekomenduoju
Atsakyti
QUOTE(Treglė @ 2007 09 06, 15:58)
Išbandžiau visokius: ir brangesnius ir pigiausius..... Kad jie visi gaunasi kietoki, bet kai užpili tuo padažu ir pasitroškina, tai suminkštėja  thumbup.gif


Aš tai kepdavau aliejuje, tai vyrui labai skanu, o man tai kažkas skrandžiui atsitikdavo ir rėmuo ėsdavo, ir pykindavo, tai manau, kad jie man nelabai tinka, nes būtent kaip kietus valgydavau. schmoll.gif Gal reikėtų pabandyti pirmiau juos truputį apvirti, ir tada kepti orkaitėje, ir laiko mažiau užimtų, ir nebūtų kieti, ir dar padažiuko ant galo... g.gif Man atrodo reikės šiandien taip pabandyti, nes nebežinau ką gaminti... cry.gif
Atsakyti
Gal dar parašysit kokioj temperatūroj orkaitėj kepate tuos koldūnus? mirksiukas.gif Jei 40 minučių, tai turbūt nereikia labai karštoj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurala @ 2007 09 07, 09:24)
Gal dar parašysit kokioj temperatūroj orkaitėj kepate tuos koldūnus?  mirksiukas.gif Jei 40 minučių, tai turbūt nereikia labai karštoj  blush2.gif


Aš kepu 200 laipsnių temperatūroj. Dedu viršutinėj lentynoj.
Atsakyti