QUOTE(laurala @ 2007 09 06, 15:13)
O kokį padažą pilti ant tų koldūnų? Labai skaniai atrodo apkepti
Aš darau tokį:
0,5 litro pieno
100 gr sviesto
2 kaupini šaukštai miltų
prieskonių
(kartais pomidorų padažo dedu)
Puode ištirpdau sviestą, supilu miltus, išmaišau ir tada pradedu pilti pieną. Po trupučiuką: įpilu, išmaišau viską - sutirštėja, tada vėl pilu pieną, išmaišau - surištėja ir t.t. Kol gaunasi kaip jogurto masė. Galima ir šiek tiek skysčiau. Tada sudedu prieskonius pagal skonį ir pomidorų padažą (bet nevisada).
Užpilu šiuo padažu koldūnus, apibarstau sūriu ir į orkaitę 10 minučių

.
Papildyta:
QUOTE(nicolle_ @ 2007 09 06, 15:32)
Aš tai panašiai darau tik pagreitintą variantą: šaldytus koldūnus papraščiausiai pakepinu keptuvėje, paskui pasidarau kokį grybų (ar kitokį) padažiuką, pilu ant koldūnų, ant viršaus užtarkuoju sūrio ir dar keliom minutėm į mikrobanginę. Laaabai skanu ir sotu
Aš irgi taip darydavau

, bet paprasčiausiai kepami koldūnai atšildinėja, ir pradeda taškytis

..... Nepatinka man taip

, virtuvėje būna kaip po mūšio... O ir kepti reikia mažiausiai 3 pokelius, manau užtruks tiek pat. O dabar sudedu į indą ir galiu darytis kitus darbus, pavyzdžiui padažą.
Pabandykit visokius variantus ir parašysit ar patiko