Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(rutelelt @ 2007 06 22, 09:49)
Na labai keista ir gaila kad nematot verysad.gif


Pabandyk kaip nors kitaip dar kartą įkelti mirksiukas.gif baisiai jau noriu pamatyti, nes jūros gėrybes tiesiog dievinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rutelelt @ 2007 06 22, 10:17)
O as puikiai matau blink.gif Kazi ar kitos merginos mato g.gif

Tu matai, nes tai tavo privatus albumas ax.gif . O mums jų nerodo blush2.gif .

Atsakyti
Tai patarkit man,neismanelei,kaip ideti fotkes,kad visi matytu 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rutelelt @ 2007 06 24, 00:38)
Tai patarkit man,neismanelei,kaip ideti fotkes,kad visi matytu 4u.gif  blush2.gif

labai patogu per čia mirksiukas.gif
Atsakyti
http://img260.images...ttkes071mu9.jpg
Atsakyti
QUOTE(rutelelt @ 2007 06 24, 23:03)

ogogo blink.gif juru gerybes
Atsakyti
user posted image

Gražu,bet negaliu savęs priverst paragaut panašių dalykų blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 06 26, 07:38)
user posted image

Gražu,bet negaliu savęs priverst paragaut panašių dalykų blush2.gif  blush2.gif

O kaip tu padarei,kad foto matytusi? Paaiskink jei gali 4u.gif
Atsakyti
Buvo verta laukti nuotraukos mirksiukas.gif Labai labai skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2007 06 05, 22:53)
Sveikos,

Na kur dingo receptukai.
Įkelsiu ir aš savąjį firminį, kurį pastoviai gaminu.

Karbonadas pagal vytką (mano vyrą)

Jums reikės:
Kiaulienos nugarinės apie 0,5 kg
Prieskonių (čia jau kokius mėgstat, aš naudoju universalius)
Maždaug 4 kiaušinių
Keleto šaukštų miltų
Džiuvėsėlių
Fermentinio sūrio gabalėlio
Aliejaus

Įdarui:
Keleto svogūnų
Keleto morkų (mėgstame kai morkų daugiau)
Kartais dedu keletą pievagrybių
Keleto šaukštų pomidorų padažo

Taigi pradedame nuo mėsos. Kiaulieną susipjaustome maždaug pusės centimetro pločio gabalėliais ir juos išmušame plaktuku ir pabarstome iš abiejų pusių prieskoniais.


Tada paliekame, kad truputį pasimarinuotų, ir tuo laiku pasigaminame įdarą. Svogūnus ir pievagrybius susmulkiname, morkas sutarkuojame, ir kepame paeiliui, svogūnai, morkos ir galiausiai pievagrybiai.


Juos reikėtų patroškinti apie 10 min ir pabaigoje įdėti pomidorų padažą. tada keptuvę išjungiame.
Tada pasiruošiame kepti mėsą: kiaušinius išplakame, įdedame prieskonių, kelis šaukštus miltų ir suplakame blyninę tešlą. Tada mėsą mirkome tešloje, apvoliojame džiūvėseliuose ir kepame.

Iškepus mėsai, ant jos dedame įdaro keletą šaukštų, išlyginame ir apibarstome fermentiniu sūriu. Aš kepu mikrobangėje, kad būtų greičiau, bet galima kepti orkaitėje, kol išsilydis sūris. Mes valgome su ryžiais ir kokiomis nors daržovėmis arba be jų. Skanaus...  wub.gif



Kepiau savaitgali super thumbup.gif skanu. Aciu uz skanu receta i mano kolekcija
aciuks.gif
Atsakyti
http://img222.images...ttkes073si7.jpg
Cia jau uzbaigtas patiekalas su padazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutelelt @ 2007 06 26, 14:09)
[img]
Cia jau uzbaigtas patiekalas su padazu 4u.gif


atrodo labai viliojanciai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 26 birželio 2007 - 17:51