Elena, tikrai labai geras receptukas, tik aš turbūt nedėsiu sūrio ant viršaus, nes tada nesimato viso grožio
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 08 26, 11:07)
jetau kaip skaniai atrodo o tai tuos pamustus kepsniukus viena ant kito reikia siek tiek uzdet ane?kad jie susisukti tada
Aha, reikia
QUOTE(Papugele @ 2007 08 26, 16:29)
Elena,Tavo patiekalas nuostabiai atrodo Ar su kokiu įdaru nesi tų "sraigių"darius?Kas ten garnyrui,be agurkų?
Be agurkų dar baklažanai troškinti su morkomis, pomidorais ir svogūnais
QUOTE(Betse @ 2007 08 26, 18:25)
Elena, tikrai labai geras receptukas, tik aš turbūt nedėsiu sūrio ant viršaus, nes tada nesimato viso grožio
Tu teisi, tau balionas Tikrai gražiau atrodo be sūrio
Smagu kad patiko
QUOTE(Elena @ 2007 08 26, 20:18)
kiek is kilogramo mazdaug tokiu sraigiu iseina?
QUOTE(aistukke @ 2007 08 25, 16:39)
skonis turbut nuostabus
mums labai patiko
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 08 25, 18:05)
tikrai skaniai atrodo su kuo skaniausia valgyt?
mes valgome su ryziais, su bulvem irgi skanu
QUOTE(leonel @ 2007 08 25, 20:11)
Neryte, labai šaunus patiekalas ypač kai dabar voveruškų sezonas būtinai ateinančią savaitę pasidarysiu
parasyk ar patiko... o mes labai megstam voveraites ir dabar kai sezonas tai visur jas dedu - kiausiniene su voveraitem super
QUOTE(Elena @ 2007 08 26, 10:41)
atrodo labai skaniai
QUOTE(Lakūdra @ 2007 08 26, 12:52)
ir kaip ta vakariene?
QUOTE(Nerytė @ 2007 08 26, 22:50)
mums labai patiko
mes valgome su ryziais, su bulvem irgi skanu
parasyk ar patiko... o mes labai megstam voveraites ir dabar kai sezonas tai visur jas dedu - kiausiniene su voveraitem super
atrodo labai skaniai
ir kaip ta vakariene?
mes valgome su ryziais, su bulvem irgi skanu
parasyk ar patiko... o mes labai megstam voveraites ir dabar kai sezonas tai visur jas dedu - kiausiniene su voveraitem super
atrodo labai skaniai
ir kaip ta vakariene?
o tai patys voveraites renkate ar perkate jas?
QUOTE(Lauriuka @ 2007 08 22, 14:50)
O kur gauti ta iranki,nes as IKI ziurejau tai ju nebuvo
dar norejau paklausti ar tas bulves kepete orkaiteje ant blekos?
Papildyta:
[quote=aguonele,2007 08 18, 15:15]
[quote=Lietuvos saulele,2007 08 04, 14:31]
Kažkada buvau įmetus šį receptą "maggi konkursui", kai dar rodė supermamų laidelę per TV., bet parodysiu ir čia :
"piemenėlių cepelinai"
Šiandien "piemenėlių cepelinai" bus su mėsos įdaru, bet super skanu, kai ruošiama su lašinukais ar daržovėmis, grybais ..
Nuskustas, nuplautas bulves reikia paruošti taip: nupjauti "viršūnėlę", ji vėliau bus tarsi bulvės "dangtis", tada išskobti bulvės vidų specialiu įrankiu, kuris matosi foto , jie pigūs, verta įsigyti. Išskobta bulvė atrodo taip:
Lieka štai tokie simpatiški išskobtukai - rutuliukai , juos iškepu kartu su "cepelinais", iškepę jie labai simpatiškai atrodo :
Tada prikimšti bulves pasirinktu įdaru. Aš faršą ruošiu paprastai: sutrupinu buljono kubelį, dar įberiu aštresnių mėsos prieskonių ir, jei turiu, šviežių krapų, česnako. Prikimšti patogu šaukšteliu.
Metas "uždengti" bulves : bulvės viršų prismeigiu mediniais pagaliukais - dantų krapštukais.
, vakar dariau. Aciu! Tik as ipyliau grietines padaza ir jame viska kepiau. Tikrai skanu. Siandien bulviu viduriukus pakepsiu su grietine, majonezu ir suriu prie kepsniuku.
[/quote]
dar norejau paklausti ar tas bulves kepete orkaiteje ant blekos?
Lauriuka, o kuo skiriasi "orkaiteje" ar "ant blekos"?
Bleka juk kiek man zinoma, lietuviskai yra skarda.
Tai skarda dazniausiai kisa i orkaite...
As tai jas kepciau orkaiteje "ant blekos"
Bleka juk kiek man zinoma, lietuviskai yra skarda.
Tai skarda dazniausiai kisa i orkaite...
As tai jas kepciau orkaiteje "ant blekos"
QUOTE(Katu @ 2007 08 27, 10:50)
Lauriuka, o kuo skiriasi "orkaiteje" ar "ant blekos"?
Bleka juk kiek man zinoma, lietuviskai yra skarda.
Tai skarda dazniausiai kisa i orkaite...
As tai jas kepciau orkaiteje "ant blekos"
Bleka juk kiek man zinoma, lietuviskai yra skarda.
Tai skarda dazniausiai kisa i orkaite...
As tai jas kepciau orkaiteje "ant blekos"
Ai cia mano zargonas toks,norejau paklausti ar juos troskino ar kepe skardoje orkaiteje?Ir dar as nerasiau ar orkaiteje ar "blekoje"
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 08 27, 10:39)
o tai patys voveraites renkate ar perkate jas?
perku... bijau i miska eiti del erkiu ir nezinau geru vietu, kur grybai auga
Mielai pasigaminčiau "piemenėlių cepelinus", bet jau trečioj parduotuvėj nerandu to daikto, kuriuo taip gražiai išskobiamos bulvės ( o ir kitur puikiai pritaikyčiau tokį rakandą). Gal kuri neseniai matėt kurioj nors Vilniaus parduotuvėj?
Bet greičiausiai bandysiu mažu peiliuku išskobti, nelauksiu, kol iš dangaus sklobtukas nukris
Gal dar šią savaitę išbandysiu, nes labai įdomi idėja iš faršo ir bulvių pasirodė
Bet greičiausiai bandysiu mažu peiliuku išskobti, nelauksiu, kol iš dangaus sklobtukas nukris
Gal dar šią savaitę išbandysiu, nes labai įdomi idėja iš faršo ir bulvių pasirodė
QUOTE(Mille @ 2007 08 28, 00:01)
Mielai pasigaminčiau "piemenėlių cepelinus", bet jau trečioj parduotuvėj nerandu to daikto, kuriuo taip gražiai išskobiamos bulvės ( o ir kitur puikiai pritaikyčiau tokį rakandą). Gal kuri neseniai matėt kurioj nors Vilniaus parduotuvėj?
Bet greičiausiai bandysiu mažu peiliuku išskobti, nelauksiu, kol iš dangaus sklobtukas nukris
Gal dar šią savaitę išbandysiu, nes labai įdomi idėja iš faršo ir bulvių pasirodė
Bet greičiausiai bandysiu mažu peiliuku išskobti, nelauksiu, kol iš dangaus sklobtukas nukris
Gal dar šią savaitę išbandysiu, nes labai įdomi idėja iš faršo ir bulvių pasirodė
as bulves isskobiu su bulviu skustuku
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 08 28, 08:18)
as bulves isskobiu su bulviu skustuku
As irgi, ir nereik jokiu specialiu daiktu