Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(sinta @ 2007 08 20, 20:52)
o koks cia tas kibinu receptas ? g.gif
as ir labai noreciau  ax.gif

receptas yra temos pradzioje,pavartyk ankstesnius puslapiukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Gaminau šiandien pica. biggrin.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image

O tai mano šiupininė 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija5: 20 rugpjūčio 2007 - 21:16
QUOTE(Nerytė @ 2007 08 20, 17:25)
kepei orkaitej ar ant keptuves? kiek laiko kepe?

Kepiau orkaitej, bet man uztruko daugiau nei valanda kadangi labai uzsispyrus mano orkaite doh.gif , bet kita karta desiu viska ant dujines. Tikrai turetu gautis tas pats ir greiciau. Zinoma tik ant silpnos ugnies . Ant dujines troskinu ir idarytas paprikas thumbup.gif

Radau dabar nuotraukike, kaip isivaizduoju butu galima tusinti bulves puode:
http://www.supermama...?...=2141&st=48
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 20 rugpjūčio 2007 - 21:40
QUOTE(Marija5 @ 2007 08 20, 22:15)
Gaminau šiandien pica.  biggrin.gif

pica labai skaniai atrodo thumbup.gif duok receptuka teslos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 08 21, 10:24)
pica labai skaniai atrodo thumbup.gif duok receptuka teslos ax.gif

Tešla perku, tiesa saknat net nebamdžiau niekada gaminti.
Buvau šį savaitgalį Visagine, tai ten pripirkau sluoksniuotos tešlos, ten pigiau negu Vilniuje ir man skanesnė tešla.
O į vidų dedu viską ką turiu.
Šį kartą turėjau šiek tiek padažo makaronams (receptukas yra gal prieš porą pauslapių), kumpio, pomidorų, svogunų, kečiupo, majonezo, sūrio. thumbup.gif
Tai vakar persivalgiau. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija5: 21 rugpjūčio 2007 - 10:09
QUOTE(aguonele @ 2007 08 18, 15:15)
thumbup.gif , vakar dariau. Aciu! Tik as ipyliau grietines padaza ir jame viska kepiau. Tikrai skanu. Siandien bulviu viduriukus pakepsiu su grietine, majonezu ir suriu prie kepsniuku.

smagu, kad tiko thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(Nerytė @ 2007 08 20, 16:25)
kepei orkaitej ar ant keptuves? kiek laiko kepe?

nu kaži, ar iškeptų keptuvėje normaliai unsure.gif , nebent su daug skysčio, tai išsitroškintų, bet ne iškeptų smile.gif ...
Papildyta:
QUOTE(Marija5 @ 2007 08 20, 21:15)
O tai mano šiupininė 4u.gif
user posted image

o kur receptas bigsmile.gif ?

Visagino country buvai mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 08 21, 16:07)
o kur receptas  bigsmile.gif ?
Visagino country buvai  mirksiukas.gif ?

Sekmadienį važiavau, vaiką į Vilnių atsivežti. Tai nebuvau.
Reikia išvirti buljoną, dažniausiai jamu vištą (rinkinuką sriuba), o jei labai tingiu (pvz. kaip vakar) galima paimti buljono kubiką.
Kai buljonas paruoštas imetu ten 3 supjaustitus marinuotus agurkus, indeli alyvuogių be kauliukų (nors sako, kad su kauliukais skaniau) ir supilu skistį kuris liko nuo alivuogių į puodą. Kol viskas verda pjaustau mesytę (visokie kumpeliai, dešreles, rukyta dešra), mėgsti tirštą sriubą (bet čia jau kaip kam patinka). Mesą ant keptuvės kartu su pjaustytu svogunu. Kai viskas gražiai apkepa reikia įdėti miltų, po ti kečiupo (dedu 3 šaukštus, bet čia vėl nuo skonio priklausno), pora minučių palaikau ir į puodą, dar verda apie 15-20 min. Ir viskas, labai skanu. 4u.gif
Valgau be grietinės ir citrinos, kaip paruošia kavinėse. Man ir taip skanu. Iš kartu galiu 2 lekštes suvalgyti blush2.gif Gerai nors maistas į kūną neeina. thumbup.gif Kol kas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sinta @ 2007 08 15, 04:07)
Sveikutes kulinares smile.gif as vakar gaminau dar viena patekaliuka nu nerealiai patiko tai sakau pasidalinsiu ideja  ax.gif 

Kiaulienos karbonada ismusiau truputeli kad butu minkstesne ir greiciau iskeptu tada sudejau i skarda patepta aliejum ir apibarciau pipiriukais.
As turejau tokio vat padazo [attachmentid=108228] (sita padaza pirkau mindes maximoje dar pigesnis buvo akcija 1.99 berots)  taigi juo patepiau mesyte apdejau grezineliais svoguno (pagal skoni) ir truputeli kvadrateliais plaustytos geltonosios paprikos (vaizdas buvo toks ) [attachmentid=108229]
Tiesa kadangi as pamirsau druska ant mesytes apibarstyt tai pabarsciau ant darzoviu.
tada sutarkavau fermentinio surio (jo reikia tiek kad nesimatytu darzoviu + - )apdejau kepsniukus ir aptepiau fermentini suri majonezu.Vaizdas gavosi toks 
[attachmentid=108230]
Ir idejau i orkaite kepti tik va temperaturos tai tiksliai negaliu pasakyti gal ant 180 C nes mano orkaite sena ir ir temperatura nusistato nuo 1-4 ir kepiau kol virsus graziai pagelto ir siaip tai as ziuriu ar sakute patikrinu mesyte ar jau minksta ar kamputi atsipjaunu ir paragauju  blush2.gif

O galutinis vaizdas stai
[attachmentid=108233]

Tikiuosi patiks Skanaus  tongue.gif

Gaminau vakarienei siandien as si patiekala bigsmile.gif labai skanu thumbup.gif valgem visi net ausys linko blush2.gif labai aciu uz receptuka 4u.gif Tik as tokio padazo neturejau tai dejau majoneza su kecupu per puse sumaisytu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorinda @ 2007 08 22, 02:22)
Gaminau vakarienei siandien as si patiekala  bigsmile.gif  labai skanu  thumbup.gif  valgem visi net ausys linko blush2.gif  labai aciu uz receptuka 4u.gif  Tik as tokio padazo neturejau tai dejau majoneza su kecupu per puse sumaisytu ax.gif

malonu kad patiko drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=aguonele,2007 08 18, 15:15]
[quote=Lietuvos saulele,2007 08 04, 14:31]
Kažkada buvau įmetus šį receptą "maggi konkursui", kai dar rodė supermamų laidelę per TV., bet parodysiu ir čia ax.gif :
"piemenėlių cepelinai" essen.gif

Šiandien "piemenėlių cepelinai" bus su mėsos įdaru, bet super skanu, kai ruošiama su lašinukais ar daržovėmis, grybais rolleyes.gif ..

Nuskustas, nuplautas bulves reikia paruošti taip: nupjauti "viršūnėlę", ji vėliau bus tarsi bulvės "dangtis", tada išskobti bulvės vidų specialiu įrankiu, kuris matosi foto smile.gif , jie pigūs, verta įsigyti. Išskobta bulvė atrodo taip:

user posted image

Lieka štai tokie simpatiški išskobtukai - rutuliukai ax.gif , juos iškepu kartu su "cepelinais", iškepę jie labai simpatiškai atrodo tongue.gif :

user posted image

Tada prikimšti bulves pasirinktu įdaru. Aš faršą ruošiu paprastai: sutrupinu buljono kubelį, dar įberiu aštresnių mėsos prieskonių ir, jei turiu, šviežių krapų, česnako. Prikimšti patogu šaukšteliu.

user posted image

Metas "uždengti" bulves bigsmile.gif : bulvės viršų prismeigiu mediniais pagaliukais - dantų krapštukais.

user posted image

thumbup.gif , vakar dariau. Aciu! Tik as ipyliau grietines padaza ir jame viska kepiau. Tikrai skanu. Siandien bulviu viduriukus pakepsiu su grietine, majonezu ir suriu prie kepsniuku.
[/quote]

O kur gauti ta iranki,nes as IKI ziurejau tai ju nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauriuka @ 2007 08 22, 14:50)
O kur gauti ta iranki,nes as IKI ziurejau tai ju nebuvo schmoll.gif

maximose tikrai buna pirkt-siaip cia skirta meliono/arbuzo rutuliukus daryt, bet pravercia daugkur thumbup.gif pati kazkada maximoj nusipirkau per ispardavimus....tik dar neisbandziau ax.gif
Atsakyti
As ir be to irankio apsieinu, nors metosi jis kazkur pas mus stalciuj - skylute tiesiog isdroziu su bulviu skustuku 4u.gif
Atsakyti