Niu kaip cia viskas skaniai atrodo,o jau kaip valgyti noriu
Sveikutes kulinares as vakar gaminau dar viena patekaliuka nu nerealiai patiko tai sakau pasidalinsiu ideja
Kiaulienos karbonada ismusiau truputeli kad butu minkstesne ir greiciau iskeptu tada sudejau i skarda patepta aliejum ir apibarciau pipiriukais.
As turejau tokio vat padazo [attachmentid=108228] (sita padaza pirkau mindes maximoje dar pigesnis buvo akcija 1.99 berots) taigi juo patepiau mesyte apdejau grezineliais svoguno (pagal skoni) ir truputeli kvadrateliais plaustytos geltonosios paprikos (vaizdas buvo toks ) [attachmentid=108229]
Tiesa kadangi as pamirsau druska ant mesytes apibarstyt tai pabarsciau ant darzoviu.
tada sutarkavau fermentinio surio (jo reikia tiek kad nesimatytu darzoviu + - )apdejau kepsniukus ir aptepiau fermentini suri majonezu.Vaizdas gavosi toks
[attachmentid=108230]
Ir idejau i orkaite kepti tik va temperaturos tai tiksliai negaliu pasakyti gal ant 180 C nes mano orkaite sena ir ir temperatura nusistato nuo 1-4 ir kepiau kol virsus graziai pagelto ir siaip tai as ziuriu ar sakute patikrinu mesyte ar jau minksta ar kamputi atsipjaunu ir paragauju
O galutinis vaizdas stai
[attachmentid=108233]
Tikiuosi patiks Skanaus
Kiaulienos karbonada ismusiau truputeli kad butu minkstesne ir greiciau iskeptu tada sudejau i skarda patepta aliejum ir apibarciau pipiriukais.
As turejau tokio vat padazo [attachmentid=108228] (sita padaza pirkau mindes maximoje dar pigesnis buvo akcija 1.99 berots) taigi juo patepiau mesyte apdejau grezineliais svoguno (pagal skoni) ir truputeli kvadrateliais plaustytos geltonosios paprikos (vaizdas buvo toks ) [attachmentid=108229]
Tiesa kadangi as pamirsau druska ant mesytes apibarstyt tai pabarsciau ant darzoviu.
tada sutarkavau fermentinio surio (jo reikia tiek kad nesimatytu darzoviu + - )apdejau kepsniukus ir aptepiau fermentini suri majonezu.Vaizdas gavosi toks
[attachmentid=108230]
Ir idejau i orkaite kepti tik va temperaturos tai tiksliai negaliu pasakyti gal ant 180 C nes mano orkaite sena ir ir temperatura nusistato nuo 1-4 ir kepiau kol virsus graziai pagelto ir siaip tai as ziuriu ar sakute patikrinu mesyte ar jau minksta ar kamputi atsipjaunu ir paragauju
O galutinis vaizdas stai
[attachmentid=108233]
Tikiuosi patiks Skanaus
QUOTE(sinta @ 2007 08 15, 14:07)
Sveikutes kulinares as vakar gaminau dar viena patekaliuka nu nerealiai patiko tai sakau pasidalinsiu ideja
Tikiuosi patiks Skanaus
Tikiuosi patiks Skanaus
nu tikrai labai skaniai atrodo.o suris nesukietejo?
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 08 15, 14:09)
nu tikrai labai skaniai atrodo.o suris nesukietejo?
nea toks minkstas gavosi todel ir deta majonezo, net kai atsala nekietas nu pasidarykit tikrai skanu (nors skoniai skiriasi idividualus zmones esam gali ir nepatikti )
QUOTE(sinta @ 2007 08 15, 20:11)
nea toks minkstas gavosi todel ir deta majonezo, net kai atsala nekietas nu pasidarykit tikrai skanu (nors skoniai skiriasi idividualus zmones esam gali ir nepatikti )
dekui bandysim
gal ir skanu
[quote=Lietuvos saulele,2007 08 04, 14:31]
Kažkada buvau įmetus šį receptą "maggi konkursui", kai dar rodė supermamų laidelę per TV., bet parodysiu ir čia :
"piemenėlių cepelinai"
Šiandien "piemenėlių cepelinai" bus su mėsos įdaru, bet super skanu, kai ruošiama su lašinukais ar daržovėmis, grybais ..
Nuskustas, nuplautas bulves reikia paruošti taip: nupjauti "viršūnėlę", ji vėliau bus tarsi bulvės "dangtis", tada išskobti bulvės vidų specialiu įrankiu, kuris matosi foto , jie pigūs, verta įsigyti. Išskobta bulvė atrodo taip:
Lieka štai tokie simpatiški išskobtukai - rutuliukai , juos iškepu kartu su "cepelinais", iškepę jie labai simpatiškai atrodo :
Tada prikimšti bulves pasirinktu įdaru. Aš faršą ruošiu paprastai: sutrupinu buljono kubelį, dar įberiu aštresnių mėsos prieskonių ir, jei turiu, šviežių krapų, česnako. Prikimšti patogu šaukšteliu.
Metas "uždengti" bulves : bulvės viršų prismeigiu mediniais pagaliukais - dantų krapštukais.
, vakar dariau. Aciu! Tik as ipyliau grietines padaza ir jame viska kepiau. Tikrai skanu. Siandien bulviu viduriukus pakepsiu su grietine, majonezu ir suriu prie kepsniuku.
Kažkada buvau įmetus šį receptą "maggi konkursui", kai dar rodė supermamų laidelę per TV., bet parodysiu ir čia :
"piemenėlių cepelinai"
Šiandien "piemenėlių cepelinai" bus su mėsos įdaru, bet super skanu, kai ruošiama su lašinukais ar daržovėmis, grybais ..
Nuskustas, nuplautas bulves reikia paruošti taip: nupjauti "viršūnėlę", ji vėliau bus tarsi bulvės "dangtis", tada išskobti bulvės vidų specialiu įrankiu, kuris matosi foto , jie pigūs, verta įsigyti. Išskobta bulvė atrodo taip:
Lieka štai tokie simpatiški išskobtukai - rutuliukai , juos iškepu kartu su "cepelinais", iškepę jie labai simpatiškai atrodo :
Tada prikimšti bulves pasirinktu įdaru. Aš faršą ruošiu paprastai: sutrupinu buljono kubelį, dar įberiu aštresnių mėsos prieskonių ir, jei turiu, šviežių krapų, česnako. Prikimšti patogu šaukšteliu.
Metas "uždengti" bulves : bulvės viršų prismeigiu mediniais pagaliukais - dantų krapštukais.
, vakar dariau. Aciu! Tik as ipyliau grietines padaza ir jame viska kepiau. Tikrai skanu. Siandien bulviu viduriukus pakepsiu su grietine, majonezu ir suriu prie kepsniuku.
Kaip pasiilgau farsiruotu bulviu butinai pasigaminsiu,pasizadu
Nuo visų patiekalų seilė nutyso bet jei taip kiekvieną dieną tai neišvengiamai teks
kibinu receptas isbandem ir labai patiko
aciu
labai megstam kotlety po ministersky aciu
aciu
labai megstam kotlety po ministersky aciu
QUOTE(aguonele @ 2007 08 18, 16:15)
[ , vakar dariau. Aciu! Tik as ipyliau grietines padaza ir jame viska kepiau. Tikrai skanu. Siandien bulviu viduriukus pakepsiu su grietine, majonezu ir suriu prie kepsniuku.
kepei orkaitej ar ant keptuves? kiek laiko kepe?
QUOTE(DeinaT @ 2007 08 20, 12:03)
kibinu receptas isbandem ir labai patiko
aciu
labai megstam kotlety po ministersky aciu
aciu
labai megstam kotlety po ministersky aciu
o koks cia tas kibinu receptas ?
as ir labai noreciau