Pasidalinsiu receptuku, kuri ka tik gaminau.
Buvo laaaabai skanu, mb net paklause, ar neturiu kartais kokio italisko kraujo, kad taip is pirmo karto pavyko, ne,sakau, turiu SM, kur galima rasti visko

o dariau tai jau minetais receptais, bet kaip zinia,kiekvienai gaunas skirtingai...
mesos padaza dariau taip: pakepinau farsa vandenyje su daug visokiu prieskoniu, paprika, kariu ir tt.. supylau padaza is indelio, kuris skirtas boloneze darymui, bet man jis skaniausias, kad nebutu per tirstas, supyliau sultinio du gerus puodelius, gavos daug skyscio tada.
taip pat dariau ir balta padaza: supyliau piena, miltu idejau, druskos, margarino (bet cia toks keistas tas margarinas, fat free, toks netirpstantis atrode kad bus) ir muskato riesuto taip nemazai, ir viska maisydama virinau. na gavos taip, kad miltu idejau siek tiek per daug

ir guzuliukai nebeissimaise, tai paemiau ir perkociau per kostuva, ir tie gabaliukai man pasiliko. tada gavos toks apyskistys be jokiu guzuliuku labai skanus padazas
kadangi vis dar pabijojau, kad lakstai gali buti kieti, tai isdejau dugna visa kad uzpildytu skarda, gavos kitur net puse kad dvigubai, bet nenorejau lauzyti, tada uzpyliau sultiniu, kad apsemtu lakstus. ir apibarsciau suriu siek tiek.kad susigertu bent kiek.
tada dejau mesos padaza, siek tiek apslaksciau baltu. dejau makaronus, vel siek tiek su sultiniu. tada vel mesos, ir uzpyliau is indelio marinuotu darzoviu, i kurias ieina paprika, ananasas, kukuruzai ir morkos. vel lakstai, baltas padazas ir likusi mesa bei darzoves. vel lakstai, supyliau likusi balta padaza ir siek tiek sultinio likusio kad viska padengtu, bet daug skyscio nebutu. viskas keliavo i orkaite. kepe apie 20 min, kol lakstai pradejo raitytis.pats virsutinis sluosknis buvo tik siek tiek kietesnis uz visus kitus, kiti tai labai minksti.

tada palikau kokiai 10 min pastoveti, na nes buvo per anskti.
po to uzbarsciau surio ir dar pakepiau zemesnej temperaturoj 5 min.

ir viskas, lazanija mano paruosta


jautesi skaniai muskato riesutas, marinuotos darzoves dave tokio kaip ir rugstumo, na buvo superrr

dziaugiuos kaip mazas vaikas, kad taip pavyko is pirmo karto.