Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

čia tok žuvies šaldymo būdas... būna nurodyta etiketėse
taip užšaldyta žuvis gražiau kepa
Atsakyti
QUOTE(inesasim @ 2007 07 25, 13:34)
čia tok žuvies šaldymo būdas... būna nurodyta etiketėse
taip užšaldyta žuvis gražiau kepa

aciukas 4u.gif
Atsakyti
pasiūlykit,kur sunaudoti pievagrybius g.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 07 25, 21:37)
pasiūlykit,kur sunaudoti pievagrybius  g.gif

Aš tai mėgstu juos supjaustyti, pakepti, galima su vištienos gabaliukais, įpilu grietinėlės arba grietinės, įberiu prieskonių - ir tai valgom su virtais ryžiais. thumbup.gif
Atsakyti

Aš kepu pyragėlius su pievagrybiais, mums labai patinka:
Nusiperku šaldytos sluoksniuotos tešlos geltonam pakely, o įdarui pasikepinu svogūną su pievagrybiais, dar kartais įdedu truputuką šoninės.
Kitą savaitę planuoju kepti, tai galėsiu įdėti foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenaa @ 2007 07 25, 21:46)
Aš kepu pyragėlius su pievagrybiais, mums labai patinka:
Kitą savaitę planuoju kepti, tai galėsiu įdėti foto smile.gif

Lauksim nuotraukų ax.gif
Atsakyti

isvirk pievagrybiu sriub ar idek i farsa ir kepk kotletus
Atsakyti
pievagrybius galima idaryti iv. darzovem, uzbarstyti suriu ir i orkaite thumbup.gif ,
galima deti i mesos patiekalus,
isvirti sriuba,
padaryti salotas: pakepinti svogunus, pievagrybius, isvirti kiausini, susmilkinti ir viska sumaisyti su majonezu, ideti siek tiek druskos ir pipiru thumbup.gif , mums labai patinka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 07 26, 08:14)
padaryti salotas: pakepinti svogunus, pievagrybius, isvirti kiausini, susmilkinti ir viska sumaisyti su majonezu, ideti siek tiek druskos ir pipiru  thumbup.gif , mums labai patinka wink.gif

Na va jau žinau ką šiandien pietum pasidarysiu biggrin.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 07 26, 08:14)
pievagrybius galima idaryti iv. darzovem, uzbarstyti suriu ir i orkaite  thumbup.gif ,
galima deti i mesos patiekalus,
isvirti sriuba,
padaryti salotas: pakepinti svogunus, pievagrybius, isvirti kiausini, susmilkinti ir viska sumaisyti su majonezu, ideti siek tiek druskos ir pipiru  thumbup.gif , mums labai patinka wink.gif

sitokias salotas galima butu tept ant paskrudinto batono manau gautusi skanus sumustinukai thumbup.gif isbandysim lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai sakiau reikės pasidaryt pyragėlių su pievagrybiais, per teliką mačiau, per gustavo laidą rodė. Ten kartais visai neblogų receptėlių būna, paprasti, greitai padaromi ir skanūs... essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 07 26, 10:03)
sitokias salotas galima butu tept ant paskrudinto batono manau gautusi skanus sumustinukai thumbup.gif isbandysim lotuliukas.gif

turetu buti labai skanu rolleyes.gif
Atsakyti