Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Asarele @ 2007 07 13, 10:10)
kepu apie 25-30 minuciu orkaiteje (apie 180C). Skarda dedu orkaites centre, rezimas - kad kaitintu is virsaus ir apacios.

Nepamirskite ipilti sultinio i mesa. nes iskepus jie tada nebuna sausi  rolleyes.gif

prie kepant kibinus aptepu plaktu kiausiniu, tada jie graziai ruduoja.

Ok, būtinai reikės pabandyti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asarele @ 2007 07 13, 10:10)
kepu apie 25-30 minuciu orkaiteje (apie 180C). Skarda dedu orkaites centre, rezimas - kad kaitintu is virsaus ir apacios.

Nepamirskite ipilti sultinio i mesa. nes iskepus jie tada nebuna sausi  rolleyes.gif

prie kepant kibinus aptepu plaktu kiausiniu, tada jie graziai ruduoja.

Va dar pamiršau paklausti, o kiek kibinų maždaug išeina iš tokio kiekio produktų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2007 07 13, 10:42)
Va dar pamiršau paklausti, o kiek kibinų maždaug išeina iš tokio kiekio produktų?  g.gif

mums 21-22
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2007 07 13, 11:42)
Va dar pamiršau paklausti, o kiek kibinų maždaug išeina iš tokio kiekio produktų?  g.gif

tikslau kiekio kazkaip niekada neskaičiuoju.. g.gif daugmaz dvi skardos.

tik neglausk arti vieno prie kito, kad nesuliptu, paskui skiriant skystis gali išbegti.
Atsakyti
o mesyte ne malta? rolleyes.gif ir mazdaug kiek jos? svogunu kiek?
susigundziau ir as tais kibinais g.gif
Atsakyti
QUOTE(avinuke @ 2007 07 13, 12:06)
o mesyte ne malta?  rolleyes.gif ir mazdaug kiek jos? svogunu kiek?
susigundziau ir as tais kibinais  g.gif

jei mesyte malsi, tai jau nebus kibinai schmoll.gif , todel jie ir skanus, nes atskiri mesos gabaleliai viduje! su malta mesa chalturkiu gali nusipirkti prekybos centruose, bet ne Trakuose smile.gif

Svogunu reikia daug, kaip ir pipiro wink.gif

p.s. mesos reikia geros, bet su riebaliuku. Kad nebutu sausa. As manau, kad sunaudojau daugiau nei 500gr g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asarele: 13 liepos 2007 - 10:11
tai man turbut tokiu chalturkiu privalgius ir iskilo toks klausimas... lotuliukas.gif
o sultinio ipylus viskas gerai gaunasi? neisbega?
kazkaip sunku man tuose kiekiuose orientuotis, kai niekad dar neteko dayrt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(avinuke @ 2007 07 13, 12:12)
tai man turbut tokiu chalturkiu privalgius ir iskilo toks klausimas...  lotuliukas.gif
o sultinio ipylus viskas gerai gaunasi? neisbega?
kazkaip sunku man tuose kiekiuose orientuotis, kai niekad dar neteko dayrt  ax.gif

aš greitai užspaudžiu įdėjus mėsytes su sultiniu i tešlos blyneli. Kai kada išbėga, bet nemažai ir pasilieka viduje. Gerai užspaudyk kraštelius.
Atsakyti
o is teslos forma darai apvalia? mazdaug delno dydzio?
atsiprasau, kad klausineju tokiu gal kai kam pasirodys nelogisku klausimu, bet noriu viska issiaiskint, kad nesigautu s...
nes tikrai noriu pabandyt pasidaryt tokius kibinus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avinuke @ 2007 07 13, 12:26)
o is teslos forma darai apvalia? mazdaug delno dydzio?
atsiprasau, kad klausineju tokiu gal kai kam pasirodys nelogisku klausimu, bet noriu viska issiaiskint, kad nesigautu s...
nes tikrai noriu pabandyt pasidaryt tokius kibinus  4u.gif

matyt visai nieko negamini biggrin.gif

naudoju lekste (nedidele), ja uždedu ant iškočiotos tešlos ir apvedu apskritima, tada ta apskritima pasiima i ranka, pridedu mesos ir lankstau i dideli kolduna, padedu ji i skarda ir aptepu kiausiniu.
Atsakyti
tai kad gaminu... blush2.gif palepinu seimyna skaniais patiekaliukais.
bet va kibinus tai tikrai pirma karta darysiu bigsmile.gif
aciu, Asarele, uz patarimus smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, iškepiau vakar kibinus... wub.gif Tikrai gavosi labai skaniai...
Ačiū tau Ašarėle 4u.gif
Atsakyti