Sena tema čia Receptai su nuotraukomis 1 dalis
Tęsiam toliau
Sveikos,
Na kur dingo receptukai.
Įkelsiu ir aš savąjį firminį, kurį pastoviai gaminu.
Karbonadas pagal vytką (mano vyrą)
Jums reikės:
Kiaulienos nugarinės apie 0,5 kg
Prieskonių (čia jau kokius mėgstat, aš naudoju universalius)
Maždaug 4 kiaušinių
Keleto šaukštų miltų
Džiuvėsėlių
Fermentinio sūrio gabalėlio
Aliejaus
Įdarui:
Keleto svogūnų
Keleto morkų (mėgstame kai morkų daugiau)
Kartais dedu keletą pievagrybių
Keleto šaukštų pomidorų padažo
Taigi pradedame nuo mėsos. Kiaulieną susipjaustome maždaug pusės centimetro pločio gabalėliais ir juos išmušame plaktuku ir pabarstome iš abiejų pusių prieskoniais.
Tada paliekame, kad truputį pasimarinuotų, ir tuo laiku pasigaminame įdarą. Svogūnus ir pievagrybius susmulkiname, morkas sutarkuojame, ir kepame paeiliui, svogūnai, morkos ir galiausiai pievagrybiai.
Juos reikėtų patroškinti apie 10 min ir pabaigoje įdėti pomidorų padažą. tada keptuvę išjungiame.
Tada pasiruošiame kepti mėsą: kiaušinius išplakame, įdedame prieskonių, kelis šaukštus miltų ir suplakame blyninę tešlą. Tada mėsą mirkome tešloje, apvoliojame džiūvėseliuose ir kepame.
Iškepus mėsai, ant jos dedame įdaro keletą šaukštų, išlyginame ir apibarstome fermentiniu sūriu. Aš kepu mikrobangėje, kad būtų greičiau, bet galima kepti orkaitėje, kol išsilydis sūris. Mes valgome su ryžiais ir kokiomis nors daržovėmis arba be jų. Skanaus...
Na kur dingo receptukai.
Įkelsiu ir aš savąjį firminį, kurį pastoviai gaminu.
Karbonadas pagal vytką (mano vyrą)
Jums reikės:
Kiaulienos nugarinės apie 0,5 kg
Prieskonių (čia jau kokius mėgstat, aš naudoju universalius)
Maždaug 4 kiaušinių
Keleto šaukštų miltų
Džiuvėsėlių
Fermentinio sūrio gabalėlio
Aliejaus
Įdarui:
Keleto svogūnų
Keleto morkų (mėgstame kai morkų daugiau)
Kartais dedu keletą pievagrybių
Keleto šaukštų pomidorų padažo
Taigi pradedame nuo mėsos. Kiaulieną susipjaustome maždaug pusės centimetro pločio gabalėliais ir juos išmušame plaktuku ir pabarstome iš abiejų pusių prieskoniais.
Tada paliekame, kad truputį pasimarinuotų, ir tuo laiku pasigaminame įdarą. Svogūnus ir pievagrybius susmulkiname, morkas sutarkuojame, ir kepame paeiliui, svogūnai, morkos ir galiausiai pievagrybiai.
Juos reikėtų patroškinti apie 10 min ir pabaigoje įdėti pomidorų padažą. tada keptuvę išjungiame.
Tada pasiruošiame kepti mėsą: kiaušinius išplakame, įdedame prieskonių, kelis šaukštus miltų ir suplakame blyninę tešlą. Tada mėsą mirkome tešloje, apvoliojame džiūvėseliuose ir kepame.
Iškepus mėsai, ant jos dedame įdaro keletą šaukštų, išlyginame ir apibarstome fermentiniu sūriu. Aš kepu mikrobangėje, kad būtų greičiau, bet galima kepti orkaitėje, kol išsilydis sūris. Mes valgome su ryžiais ir kokiomis nors daržovėmis arba be jų. Skanaus...
[quote=cacukas,2007 06 05, 22:53]
Sveikos,
Na kur dingo receptukai.
Įkelsiu ir aš savąjį firminį, kurį pastoviai gaminu.
kaip skaniai atrodo as panasiai dariau vistienos kepsniukus
Sveikos,
Na kur dingo receptukai.
Įkelsiu ir aš savąjį firminį, kurį pastoviai gaminu.
kaip skaniai atrodo as panasiai dariau vistienos kepsniukus
Nu laaaaaaaaaaaaaabai jau skaniai atrodo
. Vadinas jau zinau ka savaitgali darysiu . O jei is vistienos daryciau, tai krutinele irgi tinka ar bus per sausa?
. Vadinas jau zinau ka savaitgali darysiu . O jei is vistienos daryciau, tai krutinele irgi tinka ar bus per sausa?
QUOTE(aguonele @ 2007 06 06, 19:28)
Nu laaaaaaaaaaaaaabai jau skaniai atrodo
. Vadinas jau zinau ka savaitgali darysiu . O jei is vistienos daryciau, tai krutinele irgi tinka ar bus per sausa?
. Vadinas jau zinau ka savaitgali darysiu . O jei is vistienos daryciau, tai krutinele irgi tinka ar bus per sausa?
Šis patiekalas yra toks, kurį galima varijuoti pagal šeimos pomėgius, ir daržoves gali dėti tas kurias mėgsti, gal jums skaniau porai ar paprikos, o dėl mėsos, čia jau irgi kam kas skaniau, manau, ir iš vištienos ir iš jautienos bus tikrai ne blogesnis kepsnys.
QUOTE(cacukas @ 2007 06 05, 22:53)
Įkelsiu ir aš savąjį firminį, kurį pastoviai gaminu.
Karbonadas pagal vytką (mano vyrą)
Karbonadas pagal vytką (mano vyrą)
Labai skaniai atrodo
Mes darom panašius, tik neapkepkepam keptuvėje, o tiesiog mėsytę pamuštą į skardą, ant jos žiedeliais pjaustyti svogūnai ir prieš baigiant kepti uždedam tarkuotą sūrį.. niam niam...
QUOTE(Betse @ 2007 06 06, 20:58)
Labai skaniai atrodo
Mes darom panašius, tik neapkepkepam keptuvėje, o tiesiog mėsytę pamuštą į skardą, ant jos žiedeliais pjaustyti svogūnai ir prieš baigiant kepti uždedam tarkuotą sūrį.. niam niam...
Mes darom panašius, tik neapkepkepam keptuvėje, o tiesiog mėsytę pamuštą į skardą, ant jos žiedeliais pjaustyti svogūnai ir prieš baigiant kepti uždedam tarkuotą sūrį.. niam niam...
reikėtų ir man kažkaip naujai padaryti, gal nebloga mintis būtų orkaitėje kepti, o mėsa nebūna sausa, nes kiek orkaitėje kepiau tai tokia guma gavosi. Tiktai grilyje dar normalesnė...
QUOTE(cacukas @ 2007 06 06, 21:06)
reikėtų ir man kažkaip naujai padaryti, gal nebloga mintis būtų orkaitėje kepti, o mėsa nebūna sausa, nes kiek orkaitėje kepiau tai tokia guma gavosi. Tiktai grilyje dar normalesnė...
Lyg ir normaliai gaunasi. Kepu ant kepimo popieriaus ir mėsytę būtinai pamušu.
Svarbiausia, kad labai greitai pagaminama, nes viską sudedi ir kepi
QUOTE(aguonele @ 2007 06 06, 19:28)
Nu laaaaaaaaaaaaaabai jau skaniai atrodo
. Vadinas jau zinau ka savaitgali darysiu . O jei is vistienos daryciau, tai krutinele irgi tinka ar bus per sausa?
. Vadinas jau zinau ka savaitgali darysiu . O jei is vistienos daryciau, tai krutinele irgi tinka ar bus per sausa?
manau kad tinka,as darau is pjaustytos krutineles arba farso+krakmolas+kiausiniai+majonezas ir ant virsaus pievagrybiai ar darzoves ir suris ir nebuna sausa
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 06 06, 21:15)
manau kad tinka,as darau is pjaustytos krutineles arba farso+krakmolas+kiausiniai+majonezas ir ant virsaus pievagrybiai ar darzoves ir suris ir nebuna sausa
Vaje reikėtų užsirašyti naujus variantus, nes pastoviai pamirštu, sėdim su vyru ir sukame galvą ką čia pagaminus, o čia paprasta ir įsivaizduoju kad skanu...
QUOTE(cacukas @ 2007 06 06, 21:22)
Vaje reikėtų užsirašyti naujus variantus, nes pastoviai pamirštu, sėdim su vyru ir sukame galvą ką čia pagaminus, o čia paprasta ir įsivaizduoju kad skanu...
mums tai labai skanu ypac su ryziais ir morku salotomis
Tikrai labai skaniai atrodo reikės pabandyti pagaminti tik turbūt imsiu vištieną