Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys ir mergelė

pas mus irgi toks derinukas.
man mama nuo pauglystės sakydavo :neduok dieve susirasi tokį patį vyrą, kaip tu, pirmą dieną susimušit.
nu ir radau visišką man priešingybę, jis ramus, uždaras, neišsišokantis, nekalbantis ko nereikia. anksčiau mane net nervuodavo toks jo būdas, o dabar visai gerai. bet kai kartu 12 metų, mes supanašėjom. aš iš jo išmokau nesivelti į konfliktus, o jis iš manęs, kad reikia kalbėtis, kas negerai.
o šiaip tai labai rūpestingas tėvas ir šeimyniškas. aš kartais stebiuosi, kaip jis mergaites sudomina paprastais dalykais, parodo, paaiškina.
ai, jis labai spontaniškas, sugalvojo, kad jam kažko reikia, tai būtinai čia ir dabar, ir perka.
Atsakyti
tai va, turiu vyruka mergele jau. gyvenom sau santarveje, o dabar vis dazhniau pradedam rietis, ne vienas nenori nusileist nors tu ka doh.gif mane siutina jo betvarke, o ji - mano duzgimas del betvarkes doh.gif
kaip jums su mergaitem? wink.gif
Atsakyti
blink.gif ATSIPRASAU, bet tvarkingesnio zodiako zenklo nezinau, mes net i pedantiskuma linke, o cia kalbama apie netvarka, kazkas neitiketino. blink.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrella @ 2007 05 28, 08:19)
pas mus irgi toks derinukas.
man mama nuo pauglystės sakydavo :neduok dieve susirasi tokį patį vyrą, kaip tu, pirmą dieną susimušit.
ai, jis labai spontaniškas, sugalvojo, kad jam kažko reikia, tai būtinai čia ir dabar, ir perka.

O as pati visada zinojau, kad su to paties zenklo atstovu negalesiu gyventi, t.y. su mergele, kazkada draugavau, tai man per saldu, nuo to saldumo net bloga doh.gif , ne kaciuko reikia man, o vyro. biggrin.gif Taigi, radau vezi, toks, kokio ir norejau. wub.gif

O spontaniskas labai, bet man tai patinka. thumbup.gif Kai as labai disciplinuota, pas mane viskas pagal plana, tai gerai, kad kartais prablasko ir atitraukia mane nuo to plano, vis smagiau. biggrin.gif
Atsakyti
oj, jis pas mane tikriausiai kol nepraeitu pro savo palikta shiukshlyna, tol nesitvarkytu doh.gif o as, kai truputi linkusi i pedantizma, tai gaunas diiiidelis BUM g.gif
Atsakyti
o as pasimeciau visai. nes man rodos, kad kol neismoksiu taktikos su veziu bendravime, tol turbut ir bus krizes.
man labai nelengva taikytis prie vezio tobulybes norejimo viskame.
man keista kai skaitau, jog vezys isklauso, supranta...deja, kol kas as labai apsigendu is vyro sito. nes vos man bloga nuotaika, ar norisi pasikalbeti apie tai, kas sirdele slegia, pasiguosti del darbe esanciu problemu - viskas ji erzina. jis nesupranta savokos "bloga nuotaika", nesupranta PMS, nesupranta kodel as ji turiu gruzinti savo darbo problemom ar nuotaikom.
Todel dazniausiai laikau ta savyje arba pasipasakoju draugei.

O noretus, kad vyras isklausytu, apkabintu, priglaustu kai blogai yra ir tieisog patyletu. man noris jo silumos ir meiles, kai sirdyje sunku ar negera, ne vien, kai mes trykstame meile, aistra ar gera nuotaika.
kartais as nebesuvokiu visiskai, ko jis nori is manes, is gyvenimo..uzsidaro savyje, i kalbas neina, tik viskame mato problemas ir juoda spalva, nera nieko gero.nieko grazaus, viskas tik "butaforija", viskas blogai.
netinka nei mano budas, nei ka sakau, kaip elgiuosi, ka darau. sunku ir skaudu buna. bet arba randi taktika ir prisitaikai, arba gali isdraskyti sirdi ir suluosinti ja ilgam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Silence @ 2007 06 01, 10:39)
o as pasimeciau visai. nes man rodos, kad kol neismoksiu taktikos su veziu bendravime, tol turbut ir bus krizes.
man labai nelengva taikytis prie vezio tobulybes norejimo viskame.
man keista kai skaitau, jog vezys isklauso, supranta...deja, kol kas as labai apsigendu is vyro sito. nes vos man bloga nuotaika, ar norisi pasikalbeti apie tai, kas sirdele slegia, pasiguosti del darbe esanciu problemu - viskas ji erzina. jis nesupranta savokos "bloga nuotaika", nesupranta PMS, nesupranta  kodel as ji turiu gruzinti savo darbo problemom ar nuotaikom.
Todel dazniausiai laikau ta savyje arba pasipasakoju draugei.

O noretus, kad vyras isklausytu, apkabintu, priglaustu kai blogai yra ir tieisog patyletu. man noris jo silumos ir meiles, kai sirdyje sunku ar negera, ne vien, kai mes trykstame meile, aistra ar gera nuotaika.
kartais as nebesuvokiu visiskai, ko jis nori is manes, is gyvenimo..uzsidaro savyje, i kalbas neina, tik viskame mato problemas ir juoda spalva, nera nieko gero.nieko grazaus, viskas tik "butaforija", viskas blogai.
netinka nei mano budas, nei ka sakau, kaip elgiuosi, ka darau. sunku ir skaudu buna. bet arba randi taktika ir prisitaikai, arba gali isdraskyti sirdi ir suluosinti ja ilgam verysad.gif

Na tu taip nepergyvenk, dar susigrosite 4u.gif , reikia laiko tam. smile.gif Buna nelengva su tais veziukais, bet juk ir su mumis nevisada lengva. ax.gif O del demesio, svelnumo, uzuojautos stokos, turi ismokyti ji to, as ipratinau vyra pati, kad reikia atsisesti pasikalbeti kai sunku, zinoma, buna, kad vistiek uzsisklendzia, bet pralauziu tuos ledus, ismokiau, kad ne tik kai gera nuotaika reikia mane myluoti, bet kai bunu liudna, pavargusi, tai kaip gera, kai vakare galiu padeti galva ir jis man plaukus glosto, toks relaksas, ne zodzio nereikia, o kai jam "juodas" sviesoforas dega, bandau visaip ji prablaskyti, o jei matau, kad jam patinka ta juoduma, palieku ramybeje, tegul sau gailisis saves, pasigailes ir praeis, megstame juk kartais visi save aukos vietoje palaikyti biggrin.gif , nereikia sitaip imti i sirdi. mirksiukas.gif

Ar tik ne jusu vestuves tuoj? bigsmile.gif Turesite grazaus laiko. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano brangusis - veziukas, as mergele, abu esame gyvates friends.gif
Tai va, kad jis uzdaras buvo ispradziu - faktas, dabar kai susiriejame - nesisneka ilgai ir nuobodziai.
Bet kad butu spontaniskas, nepasakyciau, spontaniska greiciau, as rolleyes.gif
As visad planuojui atostogas, savaitgalius, laisvus vakarus, susimatimus su draugais...Jis -mieliau sedetu namuose ir zaistu kompu, arba filmus ziuretu...Vis man priekaistauja del mno entuziazmo.Taip pat jis taupus, moka uzdirbti pinigus, bet ir moka jos kaiciuoti, ne tai kaip as....
As jei ko uzsimaniau, man reik tojaus, nes nuotaika genda...

Bet kitais atvejais labai sutampame, abu pavydus..Na gal jis kiek daugiau, bet jis labai svelnus, rupestingas, kai sergu laksto aplinkui manes, valgyti ruosia, padeda namuose, indus plauna clap.gif bulves skuta, auksarankis, labai prieciziskas...

Myliu ji...kito nenoreciau wub.gif
Atsakyti
[quote=salomejka,2007 07 05, 14:05]
Mano brangusis - veziukas, as mergele, abu esame gyvates friends.gif
Tai va, kad jis uzdaras buvo ispradziu - faktas, dabar kai susiriejame - nesisneka ilgai ir nuobodziai.
Bet kad butu spontaniskas, nepasakyciau, spontaniska greiciau, as rolleyes.gif
As visad planuojui atostogas, savaitgalius, laisvus vakarus, susimatimus su draugais...Jis -mieliau sedetu namuose ir zaistu kompu, arba filmus ziuretu...Vis man priekaistauja del mno entuziazmo.Taip pat jis taupus, moka uzdirbti pinigus, bet ir moka jos kaiciuoti, ne tai kaip as....
As jei ko uzsimaniau, man reik tojaus, nes nuotaika genda...

Bet kitais atvejais labai sutampame, abu pavydus..Na gal jis kiek daugiau, bet jis labai svelnus, rupestingas, kai sergu laksto aplinkui manes, valgyti ruosia, padeda namuose, indus plauna clap.gif bulves skuta, auksarankis, labai prieciziskas...

taip tiksliai pasakyta, lyg tai as buciau rasius apie musu seima mes jau vede 7 metus bigsmile.gif
Atsakyti
o mes 8 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(salomejka @ 2007 07 12, 14:55)

uztat ir taip gerai zinai vyra . tongue.gif man 8 metai nera mazai. o kuri menesi tuoketes? ax.gif
man tik idomu ka tu darai su savo entuziazmu, ar viena kur eini, ar ir ji kartu issitempi nors jis ir nenori doh.gif . man tai jau kartais atsibosta mano brangiausiojo nenoras niekur eiti, tai as viena varau, pasiemus drauge i kompanija o jis su vaiku lieka tongue.gif . ir man ir jam gerai bigsmile.gif
Atsakyti
Susituokem rugpjuti:)Vasareles pabaigoje..

Na, man kaip nekeista, dar vis norisi su vyreliu eiti, tai priverciu...per didziausius barnius... rolleyes.gif
Tai va, ispradzi brangiausiais ziauriai nenori, piksta, zyzia..Po to, kaip iseiname po kurio laiko jam pradeda patikti clap.gif
Su kelionem dar idomiau - pradzioje vedybinio gyvenimo buvo SAKES.Keliones ir aplamai kazkur vaziavimai - nereikalingas pinigu ismetimas i bala..
Bet pamazu pripratinau.O po to, kaip nuvaziavome i Turkija (tiesa, jis pries tai nemate juros kokiu 15 metu blink.gif ) pasiduoda labai lengvai - PAJUTO KAJFA laugh.gif
Bet, buna, kad man nuotaika - na tik ne namie, kazkur lekti..O manasis oziukus rodo..Ir ne kaip..Tada einu su drauge, bet ir vaika paimu, nes kitaip abu po0nus rasiu i kompa ilindusius dry.gif
Papildyta:
O, pamirsau, dar vienas siaubas-baubas - pirkiniai ir vaiksciuojimas po parduotuves.Jei jis nesugeba to isvengti, vaiksto susiraukes..kaip nerasysiu wink.gif

O svarbiausia, kad einame pirkti ne man - sau pati visad apsiperku ir be jo pagalbos (maziau stresu) - O JAM..Deve, kiek turiu iskentet, kad nupirkti jam kelnes ir striuke....Bet svarbiausia, kai ilenda i spinta ir pradeda bambeti, kad neturi kuo apsirengti.. doh.gif Jo....
Atsakyti