Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys ir mergelė

aš taip pat mergelė, o vyras vėžys, na tikrai jau prakalbint (ypač ginčo metu) tai be šansų, jam gali sakyti visokius priekaištus o jis tylės, oi mane kaip nervina schmoll.gif juk galėtu ir viska išsakyti kas jam netinka, bet kur tau.... na kaip matau su vėžiais visom tokia pat problema, o šiaip tai vyrukas geras ax.gif pažystami jau 10m, o vede 2m. ax.gif o jau ko užsimano...tai sieks kol pasieks savo tikslo thumbup.gif na šiaip ir aš tokia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2006 11 13, 20:50)
aš taip pat mergelė, o vyras vėžys, na tikrai jau prakalbint (ypač ginčo metu) tai be šansų, jam gali sakyti visokius priekaištus o jis tylės, oi mane kaip nervina  schmoll.gif  juk galėtu ir viska išsakyti kas jam netinka, bet kur tau.... na kaip matau su vėžiais visom tokia pat problema, o šiaip tai vyrukas geras  ax.gif  pažystami jau 10m, o vede 2m.  ax.gif  o jau ko užsimano...tai sieks kol pasieks savo tikslo  thumbup.gif  na šiaip ir aš tokia  blush2.gif

Sutinku drinks_cheers.gif , mane irgi nervina frusty.gif
Bet dabar jau irgi darosi psichinis, kaip ir as aggressive.gif
Matyt, nervai neislaiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta76 @ 2006 11 14, 00:48)
Sutinku  drinks_cheers.gif , mane irgi nervina  frusty.gif
Bet dabar jau irgi darosi psichinis, kaip ir as  aggressive.gif
Matyt, nervai neislaiko  g.gif

matai juk sakoma su kuo gyveni tuo ir pats tampi lotuliukas.gif kažkuris turi taikytis prie kažkurio ax.gif tad ir tenka kartais ir vėžiui nusileisti ir mergelėm kartais tenka....toks gyvenimas ..... na bet svarbu kad vėžiukai geri vyrai šilti ir pareigingi... na ir manau kad vertina ištikimybę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2006 11 14, 15:35)
matai juk sakoma su kuo gyveni tuo ir pats tampi  lotuliukas.gif  kažkuris turi taikytis prie kažkurio  ax.gif  tad ir tenka kartais ir vėžiui nusileisti ir mergelėm kartais tenka....toks gyvenimas ..... na bet svarbu kad vėžiukai geri vyrai šilti ir pareigingi... na ir manau kad vertina ištikimybę  4u.gif

Turbut tu teisi biggrin.gif
Reikia tiketis, kad ir pats istikimas yra ir bus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Prisijungiu į jūsų gretas... smile.gif Ar priimsit? smile.gif Aš mergelė, o mano vyras vėžys. Mes pažįstami jau tris su puse metų, o vedę virš metų. Šiaip, manau, iš mūsų visai nebloga šeimynėlė gavosi. smile.gif Jis labai rūpestingas, mielas, švelnus, nors daug kas priklauso nuo jo nuotaikos. Kai ji bloga, tai blogas ir visas pasaulis. Šiaip pykti ilgai nemoka. smile.gif Aš taip pat. smile.gif Aš gal labiau esu materialistė, galvoju vis į priekį, planuoju, analizuoju, kaip tikra mergelė. O jam dažniausiai, kaip yra taip ir gerai.
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2006 12 11, 16:59)
Sveikutės.
Prisijungiu į jūsų gretas... smile.gif Ar priimsit?  smile.gif Aš mergelė, o mano vyras vėžys. Mes pažįstami jau tris su puse metų, o vedę virš metų. Šiaip, manau, iš mūsų visai nebloga šeimynėlė gavosi.  smile.gif  Jis labai rūpestingas, mielas, švelnus, nors daug kas priklauso nuo jo nuotaikos. Kai ji bloga, tai blogas ir visas pasaulis. Šiaip pykti ilgai nemoka.  smile.gif  Aš taip pat.  smile.gif  Aš gal labiau esu materialistė, galvoju vis į priekį, planuoju, analizuoju, kaip tikra mergelė. O jam dažniausiai, kaip yra taip ir gerai.

Priimsim, priimsim 4u.gif . Musu seimoj tai biski kitaip, maniskis irgi rupestingas,svelnus ir mielas, bet jo nuotaika dazniausiai buna gera, arba liudna (nes jis biski pesimistas, linkes dramatizuoti), as priesingai, kaip degtukas, bet dazniau ji raminu, kad viskas bus gerai 4u.gif
O pykti moka ilgai doh.gif
Tai va, ne visi jie vienodi, kaip ir mes, mergeles biggrin.gif
Atsakyti
turejau ir as drauga - mergele (pati-veziuke), zmogus tikrai isskirtinis - be proto geras visom prasmem - ir aktyvistas nerealus, ir labai rupestingas, atidus, demesingas...taip pat istikimas, kai myli, tai pasiruoses viska padaryt del taves ir kitu nemato... (aisku, cia ne tik mergelem budinga, kai meile liepsnoja lotuliukas.gif ) net gaila dabar ji prisiminus del to, kad nutruko musu rysiai unsure.gif bet siaip as uz vyrus - mergeles drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki,
as taip pat mergele, vyras vezys. pritariu, kad veziai labai artimi, seimos, pareigoszmones. labai laikosi zodzio. na charakteris tikrai uzdaras ir kaip jus visas mane tai taip pat erzina ir kartu neramina. bet as labai vertinu vyra uz jo gerasias savybes.
Mes kartu 2,5 metu, tikiuosi, kad islaikysime savo santykius, nors buna visko, kaip visada gyvenime. Kartais ir as pratrukstu. paskui labai gailiuosi, bet buna taip..

O meginti prakalbinti vezi kai jis supyksta, tas pat kaip dauzyti galva i siena lotuliukas.gif tik paciam skaudziau bus. geriau palikti ramybeje.
Jis vistiek darys atbulai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2006 08 12, 12:43)
Aš esu vėžiukė, dabartinis vyras nėra mergelė, užtat 2 metus gyvenau su po mergelės ženklu gimusiu vaikinu. Na, ką galiu pasakyti, man mergelės kaip vyrai labai nepatinka. Jie labai moteriški (bobiški  doh.gif ), pernelyg pėdantiški, romantiški, bet vėl gi perdaug  lotuliukas.gif . Svarbiausias trūkumas mano akimis - stinga to tokio vyriškumo, ryžtingumo, brutalumo  tongue.gif  Man, kaip ypač moteriškai, reikėjo stipresnio visom prasmėm vyro  ax.gif

Pažįstu du vyrus mergeles ir abu jie stiprūs, vyriški, ryžtingi thumbup.gif (maniškis mane tuo ir sužavėjo) wub.gif
Gal tiesiog kiekviena taisyklė turi išimčių ir jums kaip tik pasitaikė ta išimtis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 08 balandžio 2007 - 21:50
QUOTE(Finna @ 2007 04 08, 21:49)
Pažįstu du vyrus mergeles ir abu jie stiprūs, vyriški, ryžtingi thumbup.gif  (maniškis mane tuo ir sužavėjo) wub.gif
Gal tiesiog kiekviena taisyklė turi išimčių ir jums kaip tik pasitaikė ta išimtis mirksiukas.gif

g.gif man tai vyrai mergos schmoll.gif , tokie jau koses, negaliu, uzsispyrimo turi, maksimalistai, geri zmones, bet jau kai praskysta, tai siaubas!!! As pati mergele, bet moteris, man ir reikia but moteriskai, bet tik ne vyrui. ax.gif
Zinau pora, kur moteris - vezys, o vyras mergele, tai ji tokia vyriska, visus reikalus tvarko seimos, net sudejimas jos toks vyriskas, o vyras lotuliukas.gif , kaip katinas, negaliu ziureti i tokius, man reikia vyro muro, o ne mergaites. Tokia mano nuomone. 4u.gif
Atsakyti
As - mergele, vyras - vezys. 4u.gif

Gyvename pakankamai darniai, vienas kita papildome, gyvendami kartu, vienas kita ismokeme daugelio dalyku, o didziausias musu pasiekimas, kad konfliktus sprendziame susede, kalbames, savo veziuka ismokiau reiksti mintis, issakyti savo jausmus, tapo ramesnis ir sukalbamesnis, nei buvo ansciau, nes po pirmosios santuokos buvo issiderines, nervuotas, piktas, negaledavo pasakyti kas vyksta sirdyje, ilgo ir kantraus darbo deka, mes pasiekeme nuostabiu rezultatu. thumbup.gif Kaip vyras, fantastiskas, romantiskas, seimyniskas, labai rupestingas, atsakingas, nuo pat pirmos musu pazinties minutes jauciau, kad tai mano zmogus, todel nebuvo gaila nei laiko, nei kantrybes. wub.gif Tik jis moka praskaidrinti niure diena, tik jo buvimas salia ramina, kai nereikia net zodziu... tik jis. wub.gif
Atsakyti
bigsmile.gif tai toks derinukas retas variantas turbut, bet uztat thumbup.gif
Atsakyti