[quote=Ašara,2005 10 29, 07:51]
Mano dukrai jau šešiolikti ir tai negali ramiai pro barbes praeit-tokių gražių vis atsiranda. Dar išlaikė po šiai dienais tris apynaujas, bet kiek nusuktom galvom, apkirptais plaukais buvo...
Oi net negera pasidarė,aš jau tikėjausi praeis ta manija po kokių 2-4m.(jai dabar 8,5m),o čia vaikas 16m. dar sunkiai atsisveikina...
O mes ir sukam galvą kaip tą namą pasidaryti.Na galvojam daryti patys,nes galima pasidaryti tokio dydžio, kad tilptų ten,kur nusprendėm statyti. Na planuojam daryti uždarą,kaip kokioj spintelėj atsidarytų viena siena, o kitose sienose išpjautume langiukus,nudažytume...Nes mažieji broliai kitaip viską išvartytų,išlaužytų ar net prarytų kokią smulkią dalį. Dėl to dabar visos barbės su visais rakandais dėžėje ant spintos.Kol ji nusikėlusi viską išsidelioja,nemažai laiko praeina,žodžiu ne kiek laiko lieka pažaisti, o paskui vėl tvarkytis reikia,gal dėl to su tom barbėm žaidžia vis rečiau. Na musų barbės neoriginalios,bet tvirtos(tų minkštais kūnais neperku).Na jai reikėtų origanalių,kaip žurnale,bet laimė ji supranta,kad brangu,net pati baisisi kainomis,ypač kai ką nors nusprendžia pirkt už savo pinigus
QUOTE(livija @ 2006 06 02, 08:44)
Taigi ir pas mus visuotinis pamišimas del tų Barbių. Namo pirkti neradom, tai užsisakėm pas baldų meistrus. Pasibraižėm projektą, tai sutiko pagaminti už 250 Lt. tvirtą namą iš baldinės plokštės. Spalvą derinom prie kambario baldų.Name bus šeši kambariai ir du balkonai.
Mums irgi labai jau to namo reiktu.... Gal galetum Livija tasiusti brezinuka? Butume labai dekinos
Na kam tas Barbiu namas. Mano mergina irgi pamisusi del Barbiu. Bet nuo namo pirkimo idejos - atsisakeme. Irengeme nama spinteleje. Dabar ji kada tik uzsinori atsidaro spintele, o ten : pirmame aukste virtuve ir vaiku kambarys, o antrame Barbes miegamasis. Saunu ! Kai jau nebenori zaisti, spintele uzdaro.
Ir dulkes nesirenka ir kambarys tvarkingas.
Taigi, mamos - pamastykite
mes pirkom barbiu nama ir zinokit tikrai bereikalo gal koki karta per menesi pazaidzia ir viskas stovi kambari ir dulkes renka nepatogus jis visiskai...ir dar 100Lt uz tris kambarius su teresa ir kartonines sienas, mintis tam reikalui skirti spintele tikrai verta demesio
QUOTE(gugile @ 2006 09 25, 09:13)
mes pirkom barbiu nama ir zinokit tikrai bereikalo gal koki karta per menesi pazaidzia ir viskas stovi kambari ir dulkes renka nepatogus jis visiskai...ir dar 100Lt uz tris kambarius su teresa ir kartonines sienas, mintis tam reikalui skirti spintele tikrai verta demesio
pas mus jis buvo irgi dulkių rinkykla, žaidė gal mėnesį, o mokėjom 100 dolerių, mano vyro sesuo turi originalų barbių namą kur du aukštai, miegamasis, liftas, tai jei kam reikia parašykit, duosiu jos telefoną ir tarkitės
aisku kas nezaidzia tam ir nereiklaingas tas barbiu namas, bet kurioms mergaitems patinka su barbem zaisti, tai tikrai jis neatsibos po menesio kaip sakot. Maniske jau du metai kaip turi barbiu nama, beje ji padariau pati is kartoniniu deziu dideliu gavosi visai saunus gal padarysiu nuotrauku kokia diena imesiu o siaip namas triju aukstu, su balkonu, is kambario i kambari durys kitur arkos yra laiptai nezinau labai garzus labai didelis namas ir jis man kainavo apie 30 Lt klijams, spalvotiems popieriams (jais istapetavau kambarius), grindis irgi isklijavau tik jas dar su lipnia juosta palacia apklijavau kad tvirciau butu ir graziau, kad blizgetu kaip parketas ai dar yra garazas, nu vienu zodziu tikras namas, ir kas svarbiausia tvirtas, gali laisvai atsiremti ant jo, nes tos dezes ne skystos tokios buvo, o tos labai tvirtos nuo televizoriu nu vienu zodziu kur sunku jas net perlenkti buna, tokios labai kietos ir storos, o pirkti tu visu plastmasiniu neapsimoka, barbe stipriau paspaus ir gali sulus, arba kartonines kur buna, nu kas ten per namas tada jau ir as geriau spintele rinkciaus as ir pati pries du metus ieskojau Barbiu namo pirkti, norejau tvirto, tokio neradau tai pati ir sugalvojau padaryti jeigu ka nuotaruku imesiu, arba jei kam idomu i az parasykit tada tikrai atsiusiu pacios pamatysit visai paprasta tik laiko biski reikia jam padaryti, as taip su pertraukom apie dvi sav. dariau, ant Kaledu dar suspetumet
QUOTE(eglevilk @ 2006 09 21, 13:15)
Na kam tas Barbiu namas. Mano mergina irgi pamisusi del Barbiu. Bet nuo namo pirkimo idejos - atsisakeme. Irengeme nama spinteleje. Dabar ji kada tik uzsinori atsidaro spintele, o ten : pirmame aukste virtuve ir vaiku kambarys, o antrame Barbes miegamasis. Saunu ! Kai jau nebenori zaisti, spintele uzdaro.
Kokia puiki mintis. Pasinaudosiu ir as. Pries tai viena mama atsiunte brezinius, tai draugas baldzius atsisake gaminti. Sako normaliu dydziu baldus greiciau pagaminsiu nei tuos... Bet mintis su spinte super.... Juk gali apklijuoti nudazyti ir t.t. ir pats vaikas gali dalyvauti statybose
Maniškė spaudžia mane taip pat, tik ne dėl namo, o dėl Barbės . Sako Kalėdų senelis jai turi atnešt. Bet namie jau yra dvi ir jos guli, su jomis nežaidžia.
mes irgi turime didelę problemą... Kalėdų senelis turi atnešti kompiuterinį žaidimą "Barbės grožio salonas", o pirkti jo nebėra... Gal kas netyčia jį turite, gal galėtumėte parduoti, trumpam paskolinti arba padėti kur į ftp?
Oi bus ašarų pakalnė jaučiu....
o Barbių namą jau turim, turim ir gal tris tikras barbes, dar barbe prinecese ir princa...
Na, su namu tai zaidzia daznai, tas musu namas toks lagaminas, lengvai per kambarius keliauja - susilanksto, uzsidaro ir i kelione
Tuo zaislu as esu labai patenkinta... skirtingai nei (aisku cia ne i tema biski) baby bornu... Kas per siaubas zaislas... norejau ismest jau pirma vakara...
Oi bus ašarų pakalnė jaučiu....
o Barbių namą jau turim, turim ir gal tris tikras barbes, dar barbe prinecese ir princa...
Na, su namu tai zaidzia daznai, tas musu namas toks lagaminas, lengvai per kambarius keliauja - susilanksto, uzsidaro ir i kelione
Tuo zaislu as esu labai patenkinta... skirtingai nei (aisku cia ne i tema biski) baby bornu... Kas per siaubas zaislas... norejau ismest jau pirma vakara...