Įkraunama...
Įkraunama...

Mazasis Momiukas

Tikrai kur maudotes liuks biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O kokios smagios maudynės tame kibirėlyje turėtų būti. Bet koks berniukas gražuoliukas... wub.gif
Atsakyti
oj...kaip idomiai maudotes... :rolleyes:labai grazus berniukas.. rolleyes.gif
Atsakyti
Po tu maudyniu, turbut, abu bunat slapuciai wink.gif? Idomiai cia sugalvojai su tuo kibireliu biggrin.gif!
Atsakyti
QUOTE (viksrelis @ 2003 12 18, 07:07)
Po tu maudyniu, turbut, abu bunat slapuciai wink.gif? Idomiai cia sugalvojai su tuo kibireliu biggrin.gif!

Kad mazius dar nemoka taskytis biggrin.gif (mano laimei biggrin.gif biggrin.gif ), ziopliukas dar. Tas kibirelis ir yra skirtas vaikams maudyti, nuo gimimo iki treciu metu. Bet isdrisau jame maudyti tik nuo dvieju menesiu, kai galvyte eme nulaikyti smile.gif
Atsakyti
Grazus skanus berniukas...O jau ten kur maudosi...tikrai ispudinga Jusu vonia biggrin.gif
Atsakyti
labai grazus berniukas!
Atsakyti
Na, kur maudosi, tai šakės - tikras paveikslėlis wub.gif wub.gif
Atsakyti
O jegele! Na ir vonia, super, pirma kart tokia matau, turbut mazius joje budamas jauciasi, kaip pas mama pilve smile.gif na tik vargu ar triju metu vaikas i ja itilps rolleyes.gif
Atsakyti
Nu geras laugh.gif laugh.gif laugh.gif Vonia lux thumbup.gif Gaila, kad pas mus tokiu nera. O jau bachuriukas tai kataloginis. Labai saunus vaikiukas.
Atsakyti
laugh.gif kol man daejo,ka jus tam kibire veikiat laugh.gif laugh.gif laugh.gif ,pirma kart matau,nu bet thumbup.gif thumbup.gif ,ar cia man taip rodos blink.gif ,ar pas tavo maziu,toks grazus sakaladinis idegis rolleyes.gif laugh.gif
Atsakyti
fainai atrodot tokios vonelej!!! thumbup.gif clap.gif
Atsakyti