Įkraunama...
Įkraunama...

Neturėjimas ką veikti

sveikos 4u.gif mano sunui 10m ir ta pati beda NERA KA VEIKT! doh.gif o dar prisideda verkimas,kankinio mina doh.gif koks jis vargselis ir nelaimingas doh.gif pastoviai sako gaila kad neturiu to gaila kad neturiu ano,pradeda ka nors zaisti tai tuoj pat atsibosta,ir zyzia jus man nieko neperkat nieko neleidziat!kosmaras kakoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugelis32 @ 2011 07 07, 12:22)
sveikos 4u.gif mano sunui 10m ir ta pati beda NERA KA VEIKT! doh.gif o dar prisideda verkimas,kankinio mina doh.gif koks jis vargselis ir nelaimingas doh.gif pastoviai sako gaila kad neturiu to gaila kad neturiu ano,pradeda ka nors zaisti tai tuoj pat atsibosta,ir zyzia jus man nieko neperkat nieko neleidziat!kosmaras kakoks doh.gif

na, jei pas mus prasideda toks zyzimas - tai paprastai reiskia "noriu zaisti kompiuteriu" wink.gif as tada aiskiai ir sakau, kad su kompiuteriu nieko nebus, o galva yra ant peciu - panaudok pagal paskirti smile.gif mano vyresnysis kazkada dar darzelyje buvo ismastes, kad nuobodulys yra skirtas tam, kad butu laiko sugalvoti, ka veikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 07 07, 11:30)
na, jei pas mus prasideda toks zyzimas - tai paprastai reiskia "noriu zaisti kompiuteriu" wink.gif as tada aiskiai ir sakau, kad su kompiuteriu nieko nebus, o galva yra ant peciu - panaudok pagal paskirti smile.gif mano vyresnysis kazkada dar darzelyje buvo ismastes, kad nuobodulys yra skirtas tam, kad butu laiko sugalvoti, ka veikti smile.gif

tai kad ir su kompiuteriu ne perilgiausiai zaidzia,zodziu snekam snekam su juo o jam kaip i siena doh.gif na bet tykekimes kad pazabosim mes ju tuos ozius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugelis32 @ 2011 07 07, 20:09)
tai kad ir su kompiuteriu ne perilgiausiai zaidzia,zodziu snekam snekam su juo o jam kaip i siena doh.gif na bet tykekimes kad pazabosim mes ju tuos ozius smile.gif

nu gi nereik nieko sneket - fraze viena ir paprasta "turi galva ant peciu - panaudok pagal paskirti". ir baigta diskusija.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 07 07, 19:39)
nu gi nereik nieko sneket - fraze viena ir paprasta "turi galva ant peciu - panaudok pagal paskirti". ir baigta diskusija.

pasinaudosiu patarimu smile.gif
Atsakyti
Yra pilna patarimų ką veikti:
1-Piešti
2-Skaityti
3-Susitvarkyti kambarį
4-Nueiti į lauką
5-Su plastelinu klijuoti
6-Karpyti iš popieriaus
7-Daryti papuošalas
8-Siūti drabužius barbėms ar lėlėms 4u.gif
9-Padėti daryti valgyti mamai
10-Sukurti eilėraštį arba pasaką

Tikiuosi,kad pasinaudosite šiais patarimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iewukas37 @ 2011 08 08, 14:46)
Yra pilna patarimų ką veikti:
1-Piešti
2-Skaityti
3-Susitvarkyti kambarį
4-Nueiti į lauką
5-Su plastelinu klijuoti
6-Karpyti iš popieriaus
7-Daryti papuošalas
8-Siūti drabužius barbėms ar lėlėms  4u.gif
9-Padėti daryti valgyti mamai
10-Sukurti eilėraštį arba pasaką

Tikiuosi,kad pasinaudosite šiais patarimais  4u.gif

thumbup.gif kai dukra pradeda zyzti kad jai nera ka veikti (nors jai jau 12 metu) visada duodu panasius patarimus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugelis32 @ 2011 07 07, 11:22)
,ir zyzia jus man nieko neperkat nieko neleidziat!kosmaras kakoks doh.gif

emocinis santazas. nepasiduokit.
Atsakyti
Mano šešiametei labai patinka "rengti" spektaklius, lėlių teatro spektaklius, koncertus. KAi pradeda zysti, kad nėra ką veikti, primenu, kad tegu paruošia man šventinę programą, paskui ateisiu pažiūrėti. Tai griebia jaunesnę sesę, pradeda puoštis, rengtis, kvėpintis, repetuoti, įsijungia muziką, kokį šokį atseit kuria ir pan. Na paskui tenka, sudalyvauti tame koncerte, ir bilietą "nusipirkti". Gan ilgai užsiima(nes ir bilietus piešia, ir net kėdes sutempia, lėles susodina, paskui kol išsimatuoja viską biggrin.gif ), na ir man džiaugsmas stebėti, kaip pavyko:)
Atsakyti
maniskiai bijo sakyt kad nera kas veikt,nes visada siunciu skaityt knygu biggrin.gif arba susitvarkyt kambari... ir labai greit atranda veiklos kieme
Atsakyti
Oi dabar tokie jau tie vaikai,ir maniskis pastoviai sako KAD JAM NERA KAS VEIKTI. g.gif Na atrodo mums taip nebudavo g.gif Arba kompiuteris galvoje,galetu kiaura diena prasedeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2011 09 30, 18:52)
Oi dabar tokie jau tie vaikai,ir maniskis pastoviai sako KAD JAM NERA KAS VEIKTI. g.gif Na atrodo mums taip nebudavo g.gif Arba kompiuteris galvoje,galetu kiaura diena prasedeti g.gif

100 % pritariu, nors pas mane mergaite, bet tokios pat problemos doh.gif O jei sakau, sutvarkit kambaty arba mamai padek, is karto klause kodel ja baudziu uz tai kad jai liudna verysad.gif cia ne uzsiemimas o bausme g.gif
Atsakyti