sveikos mano sunui 10m ir ta pati beda NERA KA VEIKT! o dar prisideda verkimas,kankinio mina koks jis vargselis ir nelaimingas pastoviai sako gaila kad neturiu to gaila kad neturiu ano,pradeda ka nors zaisti tai tuoj pat atsibosta,ir zyzia jus man nieko neperkat nieko neleidziat!kosmaras kakoks
QUOTE(Drugelis32 @ 2011 07 07, 12:22)
sveikos mano sunui 10m ir ta pati beda NERA KA VEIKT! o dar prisideda verkimas,kankinio mina koks jis vargselis ir nelaimingas pastoviai sako gaila kad neturiu to gaila kad neturiu ano,pradeda ka nors zaisti tai tuoj pat atsibosta,ir zyzia jus man nieko neperkat nieko neleidziat!kosmaras kakoks
na, jei pas mus prasideda toks zyzimas - tai paprastai reiskia "noriu zaisti kompiuteriu" as tada aiskiai ir sakau, kad su kompiuteriu nieko nebus, o galva yra ant peciu - panaudok pagal paskirti mano vyresnysis kazkada dar darzelyje buvo ismastes, kad nuobodulys yra skirtas tam, kad butu laiko sugalvoti, ka veikti
QUOTE(ragnez @ 2011 07 07, 11:30)
na, jei pas mus prasideda toks zyzimas - tai paprastai reiskia "noriu zaisti kompiuteriu" as tada aiskiai ir sakau, kad su kompiuteriu nieko nebus, o galva yra ant peciu - panaudok pagal paskirti mano vyresnysis kazkada dar darzelyje buvo ismastes, kad nuobodulys yra skirtas tam, kad butu laiko sugalvoti, ka veikti
tai kad ir su kompiuteriu ne perilgiausiai zaidzia,zodziu snekam snekam su juo o jam kaip i siena na bet tykekimes kad pazabosim mes ju tuos ozius
QUOTE(Drugelis32 @ 2011 07 07, 20:09)
tai kad ir su kompiuteriu ne perilgiausiai zaidzia,zodziu snekam snekam su juo o jam kaip i siena na bet tykekimes kad pazabosim mes ju tuos ozius
nu gi nereik nieko sneket - fraze viena ir paprasta "turi galva ant peciu - panaudok pagal paskirti". ir baigta diskusija.
QUOTE(ragnez @ 2011 07 07, 19:39)
nu gi nereik nieko sneket - fraze viena ir paprasta "turi galva ant peciu - panaudok pagal paskirti". ir baigta diskusija.
pasinaudosiu patarimu
QUOTE(iewukas37 @ 2011 08 08, 14:46)
Yra pilna patarimų ką veikti:
1-Piešti
2-Skaityti
3-Susitvarkyti kambarį
4-Nueiti į lauką
5-Su plastelinu klijuoti
6-Karpyti iš popieriaus
7-Daryti papuošalas
8-Siūti drabužius barbėms ar lėlėms
9-Padėti daryti valgyti mamai
10-Sukurti eilėraštį arba pasaką
Tikiuosi,kad pasinaudosite šiais patarimais
1-Piešti
2-Skaityti
3-Susitvarkyti kambarį
4-Nueiti į lauką
5-Su plastelinu klijuoti
6-Karpyti iš popieriaus
7-Daryti papuošalas
8-Siūti drabužius barbėms ar lėlėms
9-Padėti daryti valgyti mamai
10-Sukurti eilėraštį arba pasaką
Tikiuosi,kad pasinaudosite šiais patarimais
kai dukra pradeda zyzti kad jai nera ka veikti (nors jai jau 12 metu) visada duodu panasius patarimus
QUOTE(Drugelis32 @ 2011 07 07, 11:22)
,ir zyzia jus man nieko neperkat nieko neleidziat!kosmaras kakoks
emocinis santazas. nepasiduokit.
Mano šešiametei labai patinka "rengti" spektaklius, lėlių teatro spektaklius, koncertus. KAi pradeda zysti, kad nėra ką veikti, primenu, kad tegu paruošia man šventinę programą, paskui ateisiu pažiūrėti. Tai griebia jaunesnę sesę, pradeda puoštis, rengtis, kvėpintis, repetuoti, įsijungia muziką, kokį šokį atseit kuria ir pan. Na paskui tenka, sudalyvauti tame koncerte, ir bilietą "nusipirkti". Gan ilgai užsiima(nes ir bilietus piešia, ir net kėdes sutempia, lėles susodina, paskui kol išsimatuoja viską ), na ir man džiaugsmas stebėti, kaip pavyko:)
Oi dabar tokie jau tie vaikai,ir maniskis pastoviai sako KAD JAM NERA KAS VEIKTI. Na atrodo mums taip nebudavo Arba kompiuteris galvoje,galetu kiaura diena prasedeti
QUOTE(ginciucha @ 2011 09 30, 18:52)
Oi dabar tokie jau tie vaikai,ir maniskis pastoviai sako KAD JAM NERA KAS VEIKTI. Na atrodo mums taip nebudavo Arba kompiuteris galvoje,galetu kiaura diena prasedeti
100 % pritariu, nors pas mane mergaite, bet tokios pat problemos O jei sakau, sutvarkit kambaty arba mamai padek, is karto klause kodel ja baudziu uz tai kad jai liudna cia ne uzsiemimas o bausme