Įkraunama...
Įkraunama...

Neturėjimas ką veikti

QUOTE(oooptima @ 2008 01 22, 19:47)
Mano merginai tas pats,vis neturi ka veikti ir vis praso,kad su ja kuom nors uzsiimtumem,betgi kiek galima blink.gif

Pas mus sunus patoviai nesuranda ka veikti,kuom uzsiimti doh.gif o dukra kuiciasi,tai spalvina,tai raso,skaito,delioja ir t.t.ji visada suranda kuom uzsiimti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(oooptima @ 2008 01 22, 20:47)
Mano merginai tas pats,vis neturi ka veikti ir vis praso,kad su ja kuom nors uzsiimtumem,betgi kiek galima blink.gif

Gal ją sudomintų milžiniškų muilo burbulų pūtimas - "Vėjų Gaudymas"? Ir ne namie sėdėjimas, ir nematytas užsiėmimas, ir draugams bus smalsu bei įdomu tokią atrakciją pamačius biggrin.gif
Kaip tai atrodo galite pasižiūrėti vejugaudymas puslapyje. O gal sudomins vaiką ir bus užsiėmimas vasarai ...
Atsakyti
Maniškiams kartais diena trumpa, kiek veiklos turi: po pamokų muzika, treniruotės, kam šokių repeticija, kam dramos... O po langais draugai šukalioja, į lauką kviečia,,,
Atsakyti
Beje, viename psichologijos žurnale skaičiau, kad vaikams neturėjimas ką veikti yra tam tikras etapas, kurio metu vaikai kaip tik intensyviai mąsto ir galu gale sugalvoja kokiems dalykams teikti pirmenybę. Patartina tėvams nevisada kištis į tą procesą ir vaikams leisti patiems rasti sau vieklą.
Negaliu pasakyti kiek tame tiesos, bet taip rašė mokslininkai.
Atsakyti
Dazniausiai praleidzia prie pamoku visa savo laika ax.gif
Atsakyti
Receptas kaip ismokyti vaikus tureti ka veikti:

kai tik pasako (zinoma nelaimingos aukos zirzianciu balseliu), kad "neturiu ka veikti" iskart liepiu:

- iskrauti indaplove,

- sutvarkyti svetaine (savo paties kambari butu per ziauri uzduotis lotuliukas.gif )

- issluoti kiema

- ir. t.t pagal vaiko galimybes ir namuose esanciu darbu "pasiula"

Po keliu tokiu zirzimu ad neturi ka veikti supras kad geriau jau paciam susirasti k veikti. Isbandziau ant saviskiu - labai padeda thumbup.gif
Atsakyti
Man 13 metų, ir aš labai dažnai neturiu ką veikt ;D nebent jeigu prie PC sėdžiu, ar žiūriu TV, ar knygą skaitau tada būnu užsiėmus, o šiaip tai beveik visada nėr ką veikt ;DD
Atsakyti
Auginu 2 vakelius.Vyriausiam 14 metų,mažąjai 8 metai
Su didžiuoju jokių poblemų,labai retai kada girdžiu,kad neturėtų ką veikti,pats susigalvoja,eina į lauką,tvarko aplinką thumbup.gif
mažoji,tai nenustygsta vietoje,o dar atostogos prasidėjo....per mokslo metus,mokosi 2 klasėje,ir į meno mokyklą ėjo ir į karatė būrelį,lankėm dekupažo pamokėles....vis tiek neturi ką veikti
PC ir TV nėra fanė,iš vis jais nesidomi,skaito knygas,veria auskariukus,bet viskas tik laikina,GREITAI VISKAS NUSIBOSTA.....KĄ VEIKTI
Atsakyti
pas mus tas ptas
Atsakyti
Aš asmeniškau apie 6-8 metus irgi turėjau tokią bėdą 4u.gif
Atsakyti
bet juk ji broliuka mažesnį turi.. ir man keista, nejaugi jie neranda bendros veiklos.. g.gif mano irgi panašaus amžiaus skirtumas.. bet abu labai puikiai užsiima savais darbais..
Atsakyti
Kai buvau mažesnė (iki devynių metų) man patiko pačiai piešti ir kirpti popierines lėles, paskui kurti joms "rūbus" iš popieriaus. Oi, labai daug turėjau. smile.gif Ir linksma būdavo, nes užsiimdavau mažiausiai kelioms valandoms.
Atsakyti