Įkraunama...
Įkraunama...

Neturėjimas ką veikti

paklausk al noretu lankyt koki bureli mirksiukas.gif
Atsakyti
na manoji tai pastoviai sako kad neturi ko veikt.nors to laisvo laiko trupineliai,didzioji dalis pamokom,bet ir tais laiko trupineliais neturi ka veikt.jei nenori i lauka,o zyzlena kad ner ko veikt as irgi darbo duodu.bet matyt jai patinka,kad vis dar po siai dienai zyzlena.su vyru pasikalbam,kad mums net patikdavo uzsidaryt kambaryje ir ka nors prisimastyt.o jai ne.tipo mes su ja visad turim kazkuo uzsiimti.lyg savu reikalu nebutu.o jai vaikisku reikalu.na tai dabar turi mobilu,tai atsiseda ir maigo.
Atsakyti
Mano merginai tas pats,vis neturi ka veikti ir vis praso,kad su ja kuom nors uzsiimtumem,betgi kiek galima blink.gif
Atsakyti
QUOTE(oooptima @ 2008 01 22, 19:47)
Mano merginai tas pats,vis neturi ka veikti ir vis praso,kad su ja kuom nors uzsiimtumem,betgi kiek galima blink.gif

gal sesute ar broliuka "nupirkit" bigsmile.gif

Atsakyti
Man atrodo jeigu tokio amziaus vaikai neturi ka veikt tai vien tevu kalte. Mano sesei dabar 10 metu tai mergina lanko sokiu bureli, papildomas anglu pamokas, jodinejima ir sporto bureli. Be to yra didele knygu megeja. Is sono gal skamba ziaurokai bet viska suspeja, nepersidirba, turi laiko ir kompiuteriu pazaist ir su draugais dviraciais pasivazinet.. Pati su tokia darbotvarke uzaugau ir labai dziaugiuosi nes neturejau kada blogais keliais pasukt wink.gif Taigi siulau teveliams susiimti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2008 01 24, 17:01)
Man atrodo jeigu tokio amziaus vaikai neturi ka veikt tai vien tevu kalte. Pati su pilna darbotvarke uzaugau ir labai dziaugiuosi nes neturejau kada blogais keliais pasukt wink.gif Taigi siulau teveliams susiimti  mirksiukas.gif

gerai pasakyta! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2008 01 24, 18:01)
Man atrodo jeigu tokio amziaus vaikai neturi ka veikt tai vien tevu kalte. Pati su tokia darbotvarke uzaugau ir labai dziaugiuosi nes neturejau kada blogais keliais pasukt wink.gif Taigi siulau teveliams susiimti  mirksiukas.gif

Ir teisi ir neteisi tu Garbane... Pati uzaugau be jokios dienotvarkes - PATI ja buvau susigalvojusi, man taip lengviau gyventi buvo, todel viska is spedavau. Ir dabar taip gyvenu, visi nesupranta, kaip speju per kelis darbus, mokslai, vaikai, vyras ir suo.
Turiu du visiskai skirtingus vaikus: mergaite svajokle, berniukas konstruktorius. Berniukui niekada nereikia galvoti ka veikti, o mergaitei ir sarasai, ir darbai nepadeda - betvarke jos galvoj ir tiek rolleyes.gif
O del issiblaskymo net mokytojai pastebi, kad vaiku kurybiskumas isbleses. Deja. Vieni kaltina, kad ir minimalia, bet teliko ir kompo itaka, nes ten viskas sukurta, sugalvota ir del to nereikia sukti galvos - del to vaikai ir verziasi prie kompo ir tv, nes ten viskas ant lekstutes padeta.
Vo kaip isdesciau bigsmile.gif
Atsakyti
Garbane, tikrai sauni ideja su tais lapeliais, butinai ir as pabandysiu. O aplamai paskaicius sita tema pradedu galvoti ar tik ne per daug islepinti musu vaikuciai. Buna ir pas mus sita neturejimo ka veikti problema, bet aciu dievui ne taip jau daznai.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2008 02 01, 11:05)
Garbane, tikrai sauni ideja su tais lapeliais, butinai ir as pabandysiu. O aplamai paskaicius sita tema pradedu galvoti ar tik ne per daug islepinti musu vaikuciai. Buna ir pas mus sita neturejimo ka veikti problema, bet aciu dievui ne taip jau daznai.

Miela Jolete, tu nepyk, bet as pataisysiu - reikia sakyti ne "aplamai", bet "apskritai" 4u.gif
Atsakyti
Pas mano sunu tas zodis nera ka veikt labai daznas doh.gif Ypac tada kai nuo pc nuvarau ax.gif
Atsakyti
Aš manau, kad ne vien tėvai kalti, pasižiūriu aš į savus ir matau, kaip visi skirtingi, vieniems nereikia nieko nei sakyti, nei suplanuoti, turi savo atsakomybę, ruošia pamokas, eina į muzikos mokyklą, turi begalę darbų ir neklausia "ką veikti?", na bet viena dukra tai pravalas, jai niekas neįdomu, ir vis zyzia, "Mama Ką veikti?" jeigu kuo ir užsikuria, tai trumpalaikis dalykas, vel perdega ir vėl zyzia... doh.gif geriausias užsiėmimas kibti ir erzinti kitus, turmpai tariant "kenkėja", o juk visus vienodai auklėju... manau, kad čia viskas nuo charakterio priklauso
Atsakyti
Manau kaip issiauklesi taip ir turesi. Jei nuo pat mazumes sokinesi aplink, linksminsi vaika pagal jo uzgaidas, tai nesistebek siandieniniu rezultatu.
Atsakyti