Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų Meiliuko gimimas

Na ką gi,praėjo jau daugiau nei metai,tad pagaliau prisiruosiu.
Mažiukas buvo be galo laukiamas. Deja,neskubejo išlyst.Vis prašiau,kviečiau bet schmoll.gif Gydytoja pasakė,kad jei pats nesuskubs,ateit penktadienį ir žiurėsim ką daryt.Nu kaip bijojau. Bet mažiukas matyt išgirdo,ir suskubo...

Pabudau nuo stiprių skausmų.Nubėgau į tualetą,ir grįžus įjungiau šviesą.Su toooookia biggrin.gif šypsena pažadinau mb ir liepiau ruoštis.4.30 buvom ligoninėj.Būdinti dar paklausė,ar paeisiu,ar vežimelio reiks.Aš tik išsišiepus ligi ausų puškenu po truputį,sustodama ties kiekvienu sąrėmiu.Na ką,palieka mus palatoj,sesutė nulekia aparato sąrėmių stiprumui bei mažiuko tonams matuot.Aš visdar negaliu nesišypsot-juk jau tuoj,tuoj pamatysiu savo Stebuklą wub.gif

Deja,atėjusi seselė nuliūdina-skausmai dar tik juokingi(jos nuomone ir to aparato),kaklelis dar tik per porą cm atsidaręs,ir išvada-šiandien dar tikrai negimdysiu,galim važiuot namo. Negaliu patikėt,ale susirenkam šmutkes ir čiuožiam namo.Vyras tiesiai į lovą,aš prie kompo,nes užmigt-nulis šansų.

Sąrėmiai vis stipryn ir dažnyn.Jau nebegaliu kentėt,o vos pusantros val kai grįžom iš ligoninės.Per prievartą sukemšu porą sumuštinių.Sąrėmiai kas tris minutes. Keliu mb,o jis-tai ką daryt,gal lekiam į ligoninę?Na ką,vėl važiuojam.šįkart sutinka jau kita gydytoja.Tik nusistebi,kaip mus galejo paleist namo.Kaklelis ne ką daugiau atsidaręs,bet sąrėmiai labai stiprūs ir dažni.įsitaisom palatoj.Mb pasimetęs.Ateina dar viena moteris su gydytoja,pristato ją kaip praktikantę,ir paklausia ar nebučiau prieš,kad ji stebetų gimdymą.Sutinku.Abi moterys be galo šiltos,pasikeisdamos masažuoja nugarą,drąsina ir giria,kad šauniai laikaus.Tiesą pasakius nesitikejau,kad galiu gaut toooki palaikymą wub.gif

Valandos lekia,aš jau užėjus skausmam tik rėkiu,jog nebegaliu.Kaklelis neatsidarinėja.Taip visą dieną-užėjus sąrėmiui pakylu iš lovos,šaukiu,o jam praėjus krentu atgal lyg negyva,nei žodžio,nei judesio.Jėgų 0.Mb išsigandęs.Pasiūloma eit į vonią,gal ji kiek padės.Sutinku.Ten praleidžiu dar kelias valandas.Tik kartoju,jog nebegaliu,jog mirsiu.Po kurio laiko grižtam atgal į palatą.Pusryčiai išlenda lauk.Prašausi patikrinama,gal jau galima daryt epidurą,nes nebeturiu jegų net kalbėt.Patikrina-jau galima thumbup.gif
Apsidžiaugiu,atrodo nedaug liko.Iškviečia gydytoją kuris daro epidūrą,o aš nebejaučiu jau nei nugaros,nei kojų,atrodo skausmai taip iškankino.Pastato kateterį,prieš tai subadę visą ranką,bet nejaučiu skausmo.

Už pusvalandžio anesteziologas atvyksta,pasiruošia viskam,liepia atsisest ant lovos,išsiriest ir įremt galvą vyrui į pilvą.Darau kas liepiama.Tik girdžiu,kaip didžiulė adata čirška girgžda nugaroj,bet nieko nejaučiu.Vos laikausi,nenugriuvus nuo lovos.Matau kad esu taip stipriai stumiama,kad ir mb vos laikos.Nepavyksta pataikyk,bando dar kartą,ir dar.Tuomet anesteziologo pajuokavimas,galbūt jodineju.Nebeturiu jegų kalbėt,mb atsako jog buvau daug metu plaukikė.Ir dar už penkiolikos minučių jo sprendimas-pernelyg stiprūs nugaros raumenys,negali prieit.Imu rėkt,kad noriu į tualetą.Gydytoja ir seselės suskumba-gimdai.Nusijuokiu,sakau tikrai ne,tik į tualetą noriu.O jos laimingos,kad pagaliau kažkas vyksta.Išvaro anesteziologą,pradeda ruoštis.Prijungia aparatus,tikrina širdutes tonus.Liepia stumt,atėjus sąrėmiui.Stumiu ir kartoju,kad nebegaliu,nebegaliu.Jos drąsina kad laikyčiaus.Mb glosto veidą ir žada,kad nedaug liko.Staiga gydytoja sušunka,jog privalau išstumt vaikutį.Matau išsigandusį jos veidą,viskas pradeda lietis,atrodo lyg sapnas.Seselė paspaudžia emergency signalą ant sienos,ir per 10 sekundžių i palatą subėga kokių 10 žmonių su įvairiausiais aparatais.Vaikučio širdis stoja.O aš nebesuprantu kas dedas,atrodė,jog palikau kuną,ir stebiu viską iš šalies.Dabar dėkoju Dievui,jog tada nesupratau kas dedas,nes būčiau numirus is baimės unsure.gif Nebejaučiu nieko,tik girdžiu-šaunuole ir...kūdikio verksmas...Viskas,viskas gerai,mano mažylis,mano gyvenimas,mano pasaulis gimė wub.gif wub.gif wub.gif sveikas,gražutis.Deja,del susiklosčiusių aplinkybių mb negalėjo nukirpti virkštelės,bet vistiek,buvom jau be galo lamingi wub.gif M,nepamiršiu,kai padėjo jį man ant krūtinės,tokį trapų,mažutį wub.gif Mes kartu wub.gif

Ps.Likau be galo dėkinga gydytojai ir visam pesonalui-visų pirma už tai,kad viskas gerai baigės,o antra-uz tokį palaikymą wub.gif

čia mano Gyvenimas tik gimęs wub.gif

user posted image
pusės metukų
user posted image
su mamka
user posted image
O dabar jau didelis biggrin.gif wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image

user posted image
Lepūnėlis wub.gif blush2.gif
Atsakyti
grazi istorija 4u.gif , ir labai selmiskas vaikutis nuotraukelese wub.gif aukit dideli, sveiki ir stiprus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
siaubas,net apsiverkiau!Gerai,kad atsilaikete abu!
Atsakyti
Stipri mamte, bukite dideli, bukite sveikuciai.
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai aciu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu, graži istorija 4u.gif
Atsakyti
cray.gif
Sveikinu 4u.gif
O nosyte tai mamyyyytes mirksiukas.gif Ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
monikuteeee, smagu, kad viskas gerai thumbup.gif o jus uk gimdet ar lietuvoj?
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2007 05 29, 08:28)
Sveikinu, graži istorija 4u.gif

4u.gif
QUOTE(RedMa @ 2007 05 29, 10:21)
cray.gif
Sveikinu  4u.gif
O nosyte  tai mamyyyytes  mirksiukas.gif Ar ne?  biggrin.gif

aciu wub.gif jo,vienintelis mano paveldetas bruozas hihihi.gif
QUOTE(*gidryte* @ 2007 05 29, 10:40)
monikuteeee, smagu, kad viskas gerai  thumbup.gif  o jus uk gimdet ar lietuvoj?

4u.gif uk
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
aukit sveikuciai 4u.gif
Atsakyti
realistiska istorija, brrrr
Bet tai jau grazumas mazuliuko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti