...pas mane tas pats...
sveikos, as irgi turiu tokia problema. Nuo mazens buvau labai aktyvi, sportuodavau, o keliai visada buvo storesni. Buvau ir esu normalaus kuno sudejimo. Dabar ugis 164, svoris 53kg. Bet ne tik keliai stori man vaizda gadina. Apatine kojos dalis (blauzda) yra super kuda, tai kai ziauriai atrodo, kontrastas baisus. Negaliu nei sjonu, nei sortu ar sukneliu devet, o jei uzsidedu tai ziauriai kompleksuoju del to, atrodo, kad visi zmones i mane ziuri. Apacioj kojos, per ploniausia vieta atrodo koja sulus,tik kaulas, o keliai lasiniais apdribe. Gyvenu, kur labai karstos vasaros, tiesiog neimanoma but su dzinsais, ar kelnem. Dar pas nieka nemaciau tokiu koju, but gerai, kad bent jau tik keliai stori butu.. Taip nesamoningai kaupiasi tie riebalai. Nors cia turbut igimta, gi kai maza buvau tai kiek ten tu riebalu pas vaika.
sveikos mergaites!
pritariu pepsi, kad nuo didelio aktyvumo kojos issivysto stambesnes as ilgai sokau mokykloje, paskui dvirati myniau, tai draugas net juokiasi, kad turiu daugiau raumenu uz ji... man keliai irgi truputeli vaizda gadina...
isbandysiu jusu siulomus pratimukus.
Ten kur kojas atsigulus kilnoti reikia, tai nepamirskite statmenos pedos, taip berods daromi koju pratimai ir jauciasi vidinis raumenuku tempimas. Sekmes
pritariu pepsi, kad nuo didelio aktyvumo kojos issivysto stambesnes as ilgai sokau mokykloje, paskui dvirati myniau, tai draugas net juokiasi, kad turiu daugiau raumenu uz ji... man keliai irgi truputeli vaizda gadina...
isbandysiu jusu siulomus pratimukus.
Ten kur kojas atsigulus kilnoti reikia, tai nepamirskite statmenos pedos, taip berods daromi koju pratimai ir jauciasi vidinis raumenuku tempimas. Sekmes
QUOTE(Alegorija @ 2008 06 17, 09:21)
Keliai būna ištinę, kai žmonės serga, pavyzdžiui, reumatologinėmis ligomis, ir būna nuolatinis kelių sąnarių uždegimas.
Bent jau man taip ir yra
Ir nešioju sijonus, šortus.
Kompleksus šalin!
Bent jau man taip ir yra
Ir nešioju sijonus, šortus.
Kompleksus šalin!
na, daugumai čia tikrai ne ligos, o tiesiog didesnės riebalų sankaupos tose vietose. Pas mane ant kojų celiulito nesimato, o tose vietose - akivaizdžiai
Sveikos, merginos,
Mano gera draugė visuomet turėjo riebių kelių problemą. Nors pastoviai sportuodavo (tikrai daug!), visas kūnas atrodė super, o keliai ir liko tokie patys. Praėjusią žiemą ji pasidarė riebalų atsiurbimo nuo kelių operaciją, kitos išeities nerado (dabar keliai - idealūs). Plastikos chirurgas jai taip ir pasakė, kad net ir labai liekni žmonės kai kuriose vietose turi riebalų sankaupas (keliai, pilvo sritis, "jojiko kelnės"- t.y. klubai), kurių nepanaikinsi jokiais sportais ir dietomis. Kažkiek apmažėja, bet tik minimaliai. Nes tai tarsi įgimta.
Taigi, tiesiog reikia žinoti, kad tam tikrų kūno vietų pakeisti neįmanoma. Ir pamilti save su visais savo riebaliukais.
Mano gera draugė visuomet turėjo riebių kelių problemą. Nors pastoviai sportuodavo (tikrai daug!), visas kūnas atrodė super, o keliai ir liko tokie patys. Praėjusią žiemą ji pasidarė riebalų atsiurbimo nuo kelių operaciją, kitos išeities nerado (dabar keliai - idealūs). Plastikos chirurgas jai taip ir pasakė, kad net ir labai liekni žmonės kai kuriose vietose turi riebalų sankaupas (keliai, pilvo sritis, "jojiko kelnės"- t.y. klubai), kurių nepanaikinsi jokiais sportais ir dietomis. Kažkiek apmažėja, bet tik minimaliai. Nes tai tarsi įgimta.
Taigi, tiesiog reikia žinoti, kad tam tikrų kūno vietų pakeisti neįmanoma. Ir pamilti save su visais savo riebaliukais.
QUOTE(Cuba @ 2008 06 17, 10:32)
Plastikos chirurgas jai taip ir pasakė, kad net ir labai liekni žmonės kai kuriose vietose turi riebalų sankaupas (keliai, pilvo sritis, "jojiko kelnės"- t.y. klubai), kurių nepanaikinsi jokiais sportais ir dietomis. Kažkiek apmažėja, bet tik minimaliai. Nes tai tarsi įgimta.
o ką aš sakiau kažkada
QUOTE(Cuba @ 2008 06 17, 11:32)
Plastikos chirurgas jai taip ir pasakė, kad net ir labai liekni žmonės kai kuriose vietose turi riebalų sankaupas (keliai, pilvo sritis, "jojiko kelnės"- t.y. klubai), kurių nepanaikinsi jokiais sportais ir dietomis. Kažkiek apmažėja, bet tik minimaliai. Nes tai tarsi įgimta.
nu gerai nusiurbs chirurgas tas vietas ir kas toliau? jei tai "igimta", tai po kurio laiko tose vietose vel bus riebalu, nes automatiskai riebalai seda butent tokiose "igimtose" vietose.. tai ka pavaiksciosi kazkiek laiko grazi o paskui ir vel begt pas chirurga nusiurbimui?
as irgi manau, kad chirurgo peilis tai laikinai tik pades... iki kito riebalu susikaupimo o labai gerai padeda intensyvus masazai bent jau man. kai tik sedziu pries tv ir minkau tuos kelius rankom intensyviai
QUOTE(wwwmonika @ 2009 11 23, 17:20)
as irgi manau, kad chirurgo peilis tai laikinai tik pades... iki kito riebalu susikaupimo o labai gerai padeda intensyvus masazai bent jau man. kai tik sedziu pries tv ir minkau tuos kelius rankom intensyviai
man sake, kad kai nusiurbia issiurbia riebalu lasteles, kurios daugindamos augina riebalus... tose vietose ju reiskias yra daugiau... o kai jas issiurbs, visam kune bus tolygiai ir storejimas bus tolygus...
o kiek kainuoja ta operacija idomu?
Man labai padejo stai toks elementarus vakuminis masazas Kas vakara dariau ir liuks
Slaunis irgi su juo masazuoju , taip maloniai jauciuosi po tokio masazo Tikrai sumazejo apelsino zeve
Slaunis irgi su juo masazuoju , taip maloniai jauciuosi po tokio masazo Tikrai sumazejo apelsino zeve