Geras pratimukas yra daryti pritupimus ,bet nepilnus. Kokia bent du kartus per diena po 50 pritupimu. Pirmai dienai tik nepersistenkit
na mergaites cia minejo jok pultus keliukai, ir niekaip ju nesuploninsi - netiesa. Tik gal isvada butu, jog tai priklauso nuo kaulu sandaros ir raumenu. Kadangi as tokia pultute pati tai ir keliukai man neitiko, bet pradejus sportuoti treniruokliu salej, pasitarus su treneriu - pavyko juos siek tiek paploninti. Aisku, pagrazejo pats koju reljefas.. o tuo apciu ir keliai "suplonejo" ypac ta pastebejau kai pradejau daryti įtupstus su stanga.. tai va
QUOTE(Atėnė V @ 2007 12 01, 18:10)
Geriau tie riebalai nuo kelių ant krūtinės perbėgtų...Kelius ir aš turiu ,nors ir sportuoju ir nestora esu (ūgis 166 svoris 52),manau,kad tokia kaulų struktūra.
kad tavo zodeliai dievui i ausi
QUOTE(Levender @ 2008 03 02, 22:48)
kad tavo zodeliai dievui i ausi
tikrai kad tik Dievui i ausi, bet manau Dievui bus lengviau padet tai igyvendint jei pacios pastangų įdėsim viskas jau nuo sio vakaro as pradedu keliuku liekninimo programa, tiek visko prisiskaiciau tikiuosi pades
na tai nėra mano problema, bet lankau aerobikos treniruotes, ir trenerė duodama viena pratima, sake, kad jis butent padeda atsikratant lasinuku aplink keliuka. tai vat: sedat ant grindu, kojos tiesiai truputi va taip \ / rankos atremtyje tiesios, ir trumpais judesiukais su jega kilnojat tiesiai ištiesta koja, kas kart keičiant, tarkim 8 kartus viena ir tiek pat kita. paskui rankos ant alkuniu, visa kita taip pat. Nes reikia stiprint visa vidini kojos raumeni, o tokiu budu jis tvirteja.
QUOTE(fainnka @ 2008 04 08, 10:48)
na tai nėra mano problema, bet lankau aerobikos treniruotes, ir trenerė duodama viena pratima, sake, kad jis butent padeda atsikratant lasinuku aplink keliuka. tai vat: sedat ant grindu, kojos tiesiai truputi va taip \ / rankos atremtyje tiesios, ir trumpais judesiukais su jega kilnojat tiesiai ištiesta koja, kas kart keičiant, tarkim 8 kartus viena ir tiek pat kita. paskui rankos ant alkuniu, visa kita taip pat. Nes reikia stiprint visa vidini kojos raumeni, o tokiu budu jis tvirteja.
neiseina....bandziau, bet tikrai ne vidinis raumuo dirba.... gal kazka ne taip darau??
QUOTE(Dzintariukas @ 2007 11 30, 15:23)
Yra toks bodyflexo pratimas, kai reikia atsisėsti ant grindų, plačiai išsižergti ir iškvėpus lenktis į priekį Tempia visą vidinę kojų pusę, ypač ties keliais
labai geras pratimas
QUOTE(Raimsaulyte @ 2008 04 24, 18:23)
labai geras pratimas
taip, buvo geras ir veiksmingas pradžioj, jo pagalba dabar padarau špagatą ir keliams nebėra kur ir kaip besitempt
Turėjau ir aš negražius kelius, bet visgi žinokit įmanoma pagražinti tiek, kad pačiai patiktų ir kiti kojoms pagyrimus dalintų. Aišku, svorio irgi nukrito sportuojant ir pratimus renkantis pagrinde kojoms (viskuo kitu buvau kaip ir patenkinta, todėl kojas daugiau gražinau).. Gulint ant nugaros "dviratį" myniau, ant kėdės sėdėdama tiesdavau daug kartų į priekį po vieną koją, Orbitrek myniau, kai tik netingėjau, dar masažai su medinuku tuo, mityba aišku... Po šito viso tikrai matosi rezultatai
Šitas padeda irgi
QUOTE(fainnka @ 2008 04 08, 09:48)
Šitas padeda irgi
Merginos, o kokia jusu keliu apimtis, kad juos laikote "apriebejusiais"?
Pradejo svoris kristi, bet virs keliu apimtis ta pati Nepasiduoda lieknejimui nei kiek
Pradejo svoris kristi, bet virs keliu apimtis ta pati Nepasiduoda lieknejimui nei kiek
QUOTE(linele** @ 2008 05 03, 20:03)
Merginos, o kokia jusu keliu apimtis, kad juos laikote "apriebejusiais"?
Na, čia vienareikšmiškai sunku pasakyti, viskas priklauso ir nuo bendro svorio ir nuo šlaunų apimties. Mano šlaunis 55, o per kelius - 42.
QUOTE(solo @ 2008 05 05, 16:30)
Na, čia vienareikšmiškai sunku pasakyti, viskas priklauso ir nuo bendro svorio ir nuo šlaunų apimties. Mano šlaunis 55, o per kelius - 42.
Pas mane lygiai tas pats