Įkraunama...
Įkraunama...

Riebūs keliai

Šaunuolė, Vi-Vian thumbup.gif
ir aš turiu tokią bėdą verysad.gif
dar labai gerai, kelius stipriai patrinti su plaušine, kad paraustų, užkaistų, jei darai kontrastinį dušą, jį padaryt ir keliams, suaktyvint smile.gif
Atsakyti
aham, as irgi trinu smile.gif
o jau su kontrastiniu tai beda doh.gif prisiverciu tik krtines kontrastiniam
Atsakyti
Panaikinti gal ir negalima, bet, manau, bent jau galima pristabdyti tą nelemtą 'riebalėjimą' g.gif Po truputį mažinu valgio porcijas (aišku, būna dienų, kai tam nusižengiu, bet visi mes žmonės), plius sportuoju thumbup.gif
Atsakyti
Pasirodo nes pas mane vieną ši problema smile.gif Na gal ir nėra tie keliai labai stori, bet vis tiek gan stamboki verysad.gif ir ne kaulas ten didelis, o papildomų rebaliukų yra. Pasiskaičiusi patarimus pradėsiu ir aš kelių mažinimo procedūrą thumbup.gif
Atsakyti
riebus keliai g.gif argi taip gali buti g.gif
Atsakyti
Gali gali doh.gif būna liekna daili panelė, o jau tokia kojų struktūra, kad apie kelius daug visko biggrin.gif
Atsakyti
skaiciau ir juokiausi (ypac vietose kur apie trynima biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ), bet nusprendziau, kad pabandyti verta, nors pasijuoksiu darydama ir ziurovams bus juoko smile.gif grazinkimes kartu 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(miauka @ 2006 02 24, 22:55)
skaiciau, kad virs kelio lasiakai kaupiasi toms, kurios nelipa laiptais..Is tikruju is mano asmeniniu pastebejimu, galeciau pasakyt, kad tiesa...kai persikraustem ir pradejau vazinet liftu+dar ir su masinuku daugiau vazinet nei vaiksciot pradejo kauptis ir man. Bet vaikstau daba i sale, tai ir neber ju rolleyes.gif  taip kad arba sportas! arba lipkyt laiptais kuo daugiau!!!

Atgaivinsiu temikę, tiesiog noriu pasakyt, kad jei riebūs keliai, jų sukūdint tikrai nepavyks. mano ūgis 165, ar kai sveriu 57, ar svėriau 52, - riebalų ant tų kelių yra ir jie niekur nedingo. Tiesiog manau, kad tokia kojų struktūra ir tiek.
Dėl sporto - sportuoju ir treniruoklius, ir aerobiką jau 2 metai - pratimų įvairovė didžiulė. Tame pasikeitimų jokių.
Atsakyti
visai nuliūdinai solo
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2007 11 06, 21:57)
visai nuliūdinai solo

Na,nenorėjau... man ir pačiai liūdna, kad nieko negaliu su savais keliais padaryt unsure.gif nebent reiktų žiūrėt bodyflekso pratimus, gal yra tokių, kur tempiama kelio vidinė pusė g.gif nes nei dviračiai, nei treniruokliai, nei aerobikos su šituo dalyku nesitvarko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 11 07, 01:33)
Na,nenorėjau... man ir pačiai liūdna, kad nieko negaliu su savais keliais padaryt unsure.gif nebent reiktų žiūrėt bodyflekso pratimus, gal yra tokių, kur tempiama kelio vidinė pusė  g.gif  nes nei dviračiai, nei treniruokliai, nei aerobikos su šituo dalyku nesitvarko  doh.gif

Yra toks bodyflexo pratimas, kai reikia atsisėsti ant grindų, plačiai išsižergti ir iškvėpus lenktis į priekį smile.gif Tempia visą vidinę kojų pusę, ypač ties keliais 4u.gif
Atsakyti
Geriau tie riebalai nuo kelių ant krūtinės perbėgtų...Kelius ir aš turiu verysad.gif ,nors ir sportuoju ir nestora esu (ūgis 166 svoris 52),manau,kad tokia kaulų struktūra.
Atsakyti