Įkraunama...
Įkraunama...

Riebūs keliai

QUOTE(sonatukas1 @ 2006 03 11, 18:07)
o gal cia vandenys kaupiasi? kaip atrodo kai vandenys kaupiasi keliuse? ar skauda g.gif 
bet jauciu darysiuos operacija, dabar iniciatyviai ieskau informacijos, kur kaip ir t.t.  ax.gif

jei vandenys kauptųsi, tai jau TIKRAI skaudėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilgel @ 2006 04 02, 14:09)
Viename MINI LAIMOS numeryje buvo mankštelė, tai ten buvo pratimukas keliams, bet dabar nerandu, kur tą žurnaliuką padėjau...
Na esmė tokia: reika atsisėsti ant kėdės, kojas pradinėje padėtyje laikutyti 90 laipsniu kampu sulenktas. Ant kiekvienos kojos uždėti po svermenį (pradžiai po 1 kg.) Išpradžiu vieną koją tiesti į priekį, kad gautusi tiesi liniją, vėl nuleisti į pradinę padėtį, tik grindų neliesti, ir taip kilnoti po 30 kartų vieną koją, paskui kitą, bet labai lėtai, neskubant. Atlikti kelias serijas.  smile.gif
Pabandykit, tikrai pajausit, kad dirba tos vietos, kur virš kelių, ir ne tik wink.gif

pas mane ta pati problema.... sitas pratimukas nelabai teisingas.... tokiu budu kaip yik padidinsi ta "vyriska" raumeni, kuris uzkrenta ant kelio.... reiketu po uzpakaliu pasideti kokia pagalvele, kad ne 90laipsniu kampas, o daugiau, nes tada dirba skersinis raumuo ir grakstesnes kojas formuoja.... nors siaip jei nedeginsi paziu riebaliuku nuo viso kuno, tai keliai nepasikeis, tiesiog reiketu daugiau ant begimo takeliu, orbitreko padirbeti........
Atsakyti
QUOTE(Medeina @ 2005 02 04, 14:23)
Sakiau-nesijuokt cry.gif .Taigi tuos lašinius "nudaužyt" reikia g.gif

man rods greiciau kelnes suplys blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
siaip tai labai gerai sako atsisiurbia siti riebalai....

as pati apie tai galvojau, nes chirurgas sake, kad jie nenukris patys...

cia tos vadinamos riebalu kisenes, kurias galima tik nusiurbti... ax.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa tema ir prisijuokiau nerealiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet zinau kad tai yra nejuoginga pati turiu ta beda biggrin.gif bet pas mane ji visada buvo. Studentavimo laikais buvau sakaliukas ugis mano 174 o sveriau 50kg ir vistiek buvo. Su sia beda susitaikiau pas mane keliu sanariai pakankamai stambus ir dar kazkaip oda su riebaliukais apdribe tai vaizdelis ne koks. Bandziau viska, intensyviai sportavau vos ne kiekviena diena t.y. lankiau ir aerobikas ir treniruokliu sale ir stepuku kasdien po 20 min laipiojau ir plaukiojau, tai gal kiek buvo ir apmazeja bet tikriausiai persistengiau ir susizalojau keli (pradejo trasketi, istino bet keista kad neskaudejo tik labai nervino kai eidavau girdedavosi kaip treska ir tas jausmas keistas kai eini ir atrodo kad koja issiskirs) nu bet cia ne i tema. tai va man niekas nepadejo. Bet gal as dariau ne tuos pratimukus gal yra kasnors? Nes chirurgines invazijos tikrai nesinori schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 02 06, 14:41)
Perskaiciau visa tema ir prisijuokiau nerealiai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
bet zinau kad tai yra nejuoginga pati turiu ta beda biggrin.gif bet pas mane ji visada buvo. Studentavimo laikais buvau sakaliukas ugis mano 174 o sveriau 50kg ir vistiek buvo. Su sia beda susitaikiau pas mane keliu sanariai pakankamai stambus ir dar kazkaip oda su riebaliukais apdribe tai vaizdelis ne koks. Bandziau viska, intensyviai sportavau vos ne kiekviena diena t.y. lankiau ir aerobikas ir treniruokliu sale ir stepuku kasdien po 20 min laipiojau ir plaukiojau, tai gal kiek buvo ir apmazeja bet tikriausiai persistengiau ir susizalojau keli (pradejo trasketi, istino bet keista kad neskaudejo tik labai nervino kai eidavau girdedavosi kaip treska ir tas jausmas keistas kai eini ir atrodo kad koja issiskirs) nu bet cia ne i tema. tai va man niekas nepadejo. Bet gal as dariau ne tuos pratimukus gal yra kasnors? Nes chirurgines invazijos tikrai nesinori  schmoll.gif

Pabandyk vakuumini masaza, gerai riebius keliukus sutvarko. mirksiukas.gif Turiu ta problema, bet jau ji po truputi mazeja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PrestoTea: 06 vasario 2007 - 13:45
Butina riboti DRUSKOS kieki!!!

Aisq, neapseisime be mankstos pratimu (step aerobika, plaukimas, dviratis... oj, tik jus judekit, daug yra ka veikti:DD) ir be demesio savo mitybai...
Atsakyti
QUOTE(changer @ 2007 02 08, 11:10)
Butina riboti DRUSKOS kieki!!!

Aisq, neapseisime be mankstos pratimu (step aerobika, plaukimas, dviratis... oj, tik jus judekit, daug yra ka veikti:DD) ir be demesio savo mitybai...

del druskos tai reiks pagalvoti kazkaip niekada apie tai nesusimastydavau g.gif
o va del sporto tai bandydama numesti tuos riebius kelius sanarius susigadinau dabar traska braska net tyliai atsitupti negaliu
Atsakyti
QUOTE(PrestoTea @ 2007 02 06, 14:44)
Pabandyk vakuumini masaza, gerai riebius keliukus sutvarko. mirksiukas.gif Turiu ta problema, bet jau ji po truputi mazeja  mirksiukas.gif

o tu gal pati isbandziusi vakuumini masaza? vis svarstau apie ji - gal galetum ka papasakoti? bigsmile.gif
Atsakyti
"riebiems keliams" labiausiai padeda pritupimai ir kiti koju pratimai,bet vis delto pritupimai yra pagrindinis pratimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 07 01, 22:19)
jei vandenys kauptųsi, tai jau TIKRAI skaudėtų  lotuliukas.gif

Nebūtinai, mano draugui neskauda, o kaupiasi mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai irgi ta problema turiu smile.gif nesakysiu kad atsikratyti jos galima, bet labai pastebimai sumazinti -tikrai taip. o dariau stai ka-

1. lipau laiptais, bet per aipteli. nu zodziu i kas antra
2. kaip Medeine sake- triniau kelius viena i kita doh.gif lotuliukas.gif
3. dariau pritupimus, bet ne paprastus, o pasukus pirstus i vidu (ny kaip "kasalapyj medved") lotuliukas.gif ir velia i isore (kaip varle). kas jau kas, bet seimyna zvenge iki samones netekimo kol priprato doh.gif
4. dviratis
5. ir bendroji riebalu deginimo programa. realiai atsisakiau gyv. kilmes riebalu, o akcentavau zuvi, viestiena, dribsnius

ne tik kad keliai sumazejo pusiau, ale pirma kart sau pasakiau "olialia, kokios kojos" bigsmile.gif nu dabar deja, vel atvalgiau slaunis, bet cia del antibiotiku- visiskai medziagu apykaita isrykiavo sad.gif jau susiemiau, ruosiuosi vasaros sezonui
Atsakyti