Pas mane taip pat po lasiaka virs kelio, o jau atrodo tai ziauriai, bet taip mini megstu...
Pasidalinkit dar kokiu pratimu siai vietai zinot!!!!
Beje, dekui uz ankstesnius
Pasidalinkit dar kokiu pratimu siai vietai zinot!!!!
Beje, dekui uz ankstesnius
skaiciau, kad virs kelio lasiakai kaupiasi toms, kurios nelipa laiptais..Is tikruju is mano asmeniniu pastebejimu, galeciau pasakyt, kad tiesa...kai persikraustem ir pradejau vazinet liftu+dar ir su masinuku daugiau vazinet nei vaiksciot pradejo kauptis ir man. Bet vaikstau daba i sale, tai ir neber ju taip kad arba sportas! arba lipkyt laiptais kuo daugiau!!!
einu as i sporto sale ir lipu laiptaisi r daug vaisktau, bet keliai dideli ir riebalingi, jauciu teks kreiptis i plastikos chirurga kai grisiu i lt. bet baisoka, kad nepadarytu ko nors blogiau, bet nei sijono negaliu nesioti, nei sortu, na tikrai baisu. ir is sonu dideli ir is priekio. pas mano teva tokie, jauciu paveldejimas cia kltas nes sportuoju sazinigai.
Bandykit su rutuliniu masazuokliu,ir anticeliulitiniu kremu,gal taip pades.Nors manau,kad cia visumoje reikalingi pratimai.Manau,kad masazai irgi gali padeti ir vandens proceduros.Nes vandenyje darant pratimus,ne taip stipriai apkraunami sanariai.Sekmes,tampant graziomis,man irgi....
QUOTE(sonatukas1 @ 2006 02 25, 23:40)
einu as i sporto sale ir lipu laiptaisi r daug vaisktau, bet keliai dideli ir riebalingi, jauciu teks kreiptis i plastikos chirurga kai grisiu i lt. bet baisoka, kad nepadarytu ko nors blogiau, bet nei sijono negaliu nesioti, nei sortu, na tikrai baisu. ir is sonu dideli ir is priekio. pas mano teva tokie, jauciu paveldejimas cia kltas nes sportuoju sazinigai.
lygiai tas pats. sportuoju, aktyvi, daug judu....beja, turiu pastebėjimą, kad kol nesportavau, keliai tikrai buvo daug kūdesni. numanau kad čia man jau kažkas su sąnariais....
gal kas žinot pas kokį gydytoją kreiptis dėl sąnarių ligų? nes turiu problemėlę ir su klubo sąnariu
QUOTE(Soda @ 2006 03 10, 21:57)
lygiai tas pats. sportuoju, aktyvi, daug judu....beja, turiu pastebėjimą, kad kol nesportavau, keliai tikrai buvo daug kūdesni. numanau kad čia man jau kažkas su sąnariais....
gal kas žinot pas kokį gydytoją kreiptis dėl sąnarių ligų? nes turiu problemėlę ir su klubo sąnariu
o gal cia vandenys kaupiasi? kaip atrodo kai vandenys kaupiasi keliuse? ar skauda
bet jauciu darysiuos operacija, dabar iniciatyviai ieskau informacijos, kur kaip ir t.t.
QUOTE(sonatukas1 @ 2006 03 11, 18:07)
o gal cia vandenys kaupiasi? kaip atrodo kai vandenys kaupiasi keliuse? ar skauda
bet jauciu darysiuos operacija, dabar iniciatyviai ieskau informacijos, kur kaip ir t.t.
na net nežinau kas ten galėtų būti . bet neskauda, visiškai. tai gal nieko labai blogo aš irgi pradedu ieškoti informacijos dėl tyrimų ir gydymo sėkmės!
QUOTE(sonatukas1 @ 2006 03 11, 19:07)
Na nezinau ,bet nemanau ,kad tai vandenys.Mano gerai draugei buvo susikaupe vandenys,bet jai labai skaudejo.Turejo vaziuoti i K.A.K.ir tuos vandenis sake tokiu storu svirkstu istrauke.Kiek as zinau tai dazniausiai buna nuo stipraus sumusimo,nu negali buti kad mes visos kelenus susidauzem.Greiciausiai gali buti ataugos,bent jau pas kai kurias tai kai suima ta kelena tai ten viduje kazkas kaip ir traska.
tai bent jau pries riebalu nusiurbimo operacija, ar daro tyrimus nuo keliais tokie dideli?
Viename MINI LAIMOS numeryje buvo mankštelė, tai ten buvo pratimukas keliams, bet dabar nerandu, kur tą žurnaliuką padėjau...
Na esmė tokia: reika atsisėsti ant kėdės, kojas pradinėje padėtyje laikutyti 90 laipsniu kampu sulenktas. Ant kiekvienos kojos uždėti po svermenį (pradžiai po 1 kg.) Išpradžiu vieną koją tiesti į priekį, kad gautusi tiesi liniją, vėl nuleisti į pradinę padėtį, tik grindų neliesti, ir taip kilnoti po 30 kartų vieną koją, paskui kitą, bet labai lėtai, neskubant. Atlikti kelias serijas.
Pabandykit, tikrai pajausit, kad dirba tos vietos, kur virš kelių, ir ne tik
Na esmė tokia: reika atsisėsti ant kėdės, kojas pradinėje padėtyje laikutyti 90 laipsniu kampu sulenktas. Ant kiekvienos kojos uždėti po svermenį (pradžiai po 1 kg.) Išpradžiu vieną koją tiesti į priekį, kad gautusi tiesi liniją, vėl nuleisti į pradinę padėtį, tik grindų neliesti, ir taip kilnoti po 30 kartų vieną koją, paskui kitą, bet labai lėtai, neskubant. Atlikti kelias serijas.
Pabandykit, tikrai pajausit, kad dirba tos vietos, kur virš kelių, ir ne tik
as zurnale skaiciau,kad keliams ploninti reikia toki pratima daryti:
Ant kedes sedint,is leto ant vienos kojos atsistoti ir atsisesti,15 kartu su viena koja ir kita tiek pat
Ant kedes sedint,is leto ant vienos kojos atsistoti ir atsisesti,15 kartu su viena koja ir kita tiek pat