Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio darželiai

QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 11 27, 18:06)
Sveikutes mamytes 4u.gif  turiu jums klausymuka smile.gif KOKIEJUSU ATSILIEPIMAI APIE pANVZ DARZELIUS,KURIE BUTU PATYS PRASCIAUSI,KURIE GERIAUSI g.gif
Nebe uz kalnu ir man savo amzyle reiks vesti i darzeli 4u.gif  mes gyvename Dariaus ir gIRENO GTV,NETOLI Norfos pard,siamerajone tikrai nemazai yra darzeliu,noretui i geresni,kadnereiktu keitineti,jei kas nors nepatiks 4u.gif

Sveikute, pasirodo beveik kaimynes.
Patarciau paciai apsilankyti siuose darzeliuose. Mes taip pat juos visus apejom, visuose radom ir pliusu, ir minusu. Daug SM mamytes atsiliepimu parase, paskaitinek ankstesnius atsiliepimus.
Man labai patiko "Rugelio" viena aukletoja Silvija ir jos propoguojama valdorfo sistema, bet netinka darbo laikas ir vaiku pietu miego nebuvimas (toje grupeje).
Taika, pasirode saltas, niurus darzelis. Papartis perpildytas.....
Cia mano tokia nuomone, pasiziurek pati, gal kitokia susidarysi ir issirinksi geriausia.
O siaip tai issirinkom Zvaigzdute, bet niekaip negalim pradeti lankyti, nes ligos puola. Tad laukiam pavasario....
Atsakyti
QUOTE(HERBERA @ 2007 11 28, 18:07)
Sveikute, pasirodo beveik kaimynes.
Patarciau paciai apsilankyti siuose darzeliuose. Mes taip pat juos visus apejom, visuose radom ir pliusu, ir minusu. Daug SM mamytes atsiliepimu parase, paskaitinek ankstesnius atsiliepimus.
Man labai patiko "Rugelio" viena aukletoja Silvija ir jos propoguojama valdorfo sistema, bet netinka darbo laikas ir vaiku pietu miego nebuvimas (toje grupeje).
Taika, pasirode saltas, niurus darzelis. Papartis perpildytas.....
Cia mano tokia nuomone, pasiziurek pati, gal kitokia susidarysi ir issirinksi geriausia.
O siaip tai issirinkom Zvaigzdute, bet niekaip negalim pradeti lankyti, nes ligos puola. Tad laukiam pavasario....

O TAIKOS darzelis,tai esantys salia 12auksciu,nesu panveveziete,tai nelabai zinau darzeliu pavadinimus.As gyvenu Dariaus ir Gireno 29
Atsakyti
QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 11 29, 13:58)
O TAIKOS darzelis,tai esantys salia 12auksciu,nesu panveveziete,tai nelabai zinau darzeliu pavadinimus.As gyvenu Dariaus ir Gireno 29

ten abu jie netoli dvylikaaukščių mirksiukas.gif Taikos arčiau stotelės, link Žaros labiau, o Papartis netoli Norfos, į jį įvažiavimas pro Norfos kiemą smile.gif mes lankom Paparį, esam laaabai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2007 11 29, 15:29)
ten abu jie netoli dvylikaaukščių  mirksiukas.gif Taikos arčiau stotelės, link Žaros labiau, o Papartis netoli Norfos, į jį įvažiavimas pro Norfos kiemą  smile.gif mes lankom Paparį, esam laaabai patenkinti  thumbup.gif

Is keliu savo draugiuesu girdejusi,kad TAIKOS darzelis nelabai koks,prastas maitinimas ir auklytes ne kos schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Nezinau kiek cia apie ji tiesos
Atsakyti
QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 11 29, 16:19)
Is keliu savo draugiuesu girdejusi,kad TAIKOS darzelis nelabai koks,prastas maitinimas ir auklytes ne kos schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif Nezinau kiek cia apie ji tiesos

aš apie Taiką nelabai ką ir žinau, tik girdėjau, kad ten sportui skiriamas didelis dėmesys, varžybose dalyvauja ir t.t., o kas liečia Papartį, tai auklėtojos super, bent maniškio grupėj, ir maitinimu tikrai nesiskundžiam rolleyes.gif būna kokį kartą vakarienei tik bandelės ir kakava, bet čia penktadieniais tik, o šiaip pakankamai įvairus
Atsakyti
QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 11 29, 13:58)

beveik kaimynės mirksiukas.gif aš 39 gyvenu smile.gif

QUOTE(JoanaS @ 2007 11 29, 14:29)
ten abu jie netoli dvylikaaukščių  mirksiukas.gif Taikos arčiau stotelės, link Žaros labiau, o Papartis netoli Norfos, į jį įvažiavimas pro Norfos kiemą smile.gif mes lankom Paparį, esam laaabai patenkinti  thumbup.gif

pravažiuoja konkrečiai pro mano namą, matau visus įvažiuojančiusir išvažiuojančius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juste @ 2007 11 30, 13:29)
beveik kaimynės  mirksiukas.gif  aš 39 gyvenu  smile.gif
pravažiuoja konkrečiai pro mano namą, matau visus įvažiuojančiusir išvažiuojančius  biggrin.gif

OHO,KIEK BEVEIK KAIMYNIU CIA,REIKIA MEETINGA DARYTI gathering.gif gathering.gif
Atsakyti
Apie GINTARELI
Atsakyti
aciu uz info
Atsakyti
o mes kai gyvenom centre vedem į pasaką.tai mums thumbup.gif ir auklytes thumbup.gif .o vat kai persikelem kitur tai į juratę vedem.direktore tai fool.gif juodai nepatiko l .o ir aukletojos šiaip sau.trijose grupese buvom,tai tik viena normali buvo.į juratę ne už ką nevesčiau
Atsakyti
QUOTE(HERBERA @ 2007 11 28, 17:07)

Maniškė eina į šią grupę thumbup.gif
Dėl miego - kelis vaikus (pagal tėvų pageidavimus) migdo kitoje grupėje. Taigi, čia ne problema.
Dėl darbo laiko - čia jau niekur nedingsi... Gerai kai darbo grafikas laisvas rolleyes.gif
Jei tik bus galimybė, grupės nekeisiu... Nes pirmą kartą matau, kad vaikai nenori eiti IŠ DARŽELIO namo blink.gif
Atsakyti
o kaip tas darželis vadinasi Gedimino gatvėje?
Atsakyti