Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio darželiai

QUOTE(*grazuolyte* @ 2007 10 12, 14:46)
O mes Puriena Lankome ir jau daug metų ir esame labai patenkinti. Sūnus jau baigė, tai dar mergytė lanko. Ir jai 2metukai jai ir pateko pas tas pačias aukletojas, kur ir brolis ėjo.
Ir visad su šypsena nueina į grupę  thumbup.gif

o pas kokią auklėtoją, nes aš buvau tai yra dvi grupės vaikučių, vienoje 14 vaikų, kitoje 11, tai toje kur mažiau auklėtoja apie penkiasdešimt metų g.gif įdomu kaip ji? Kas lankote Purieną galite pakomentuoti 2metukų vaikiukų grupių auklėtojas ? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
apie auklėtoją ageriausiai pasakytų direktore. reikėjo pasiklausti. Jei ką galiu informuoti tel smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marzita @ 2007 10 16, 17:05)
apie auklėtoją ageriausiai pasakytų direktore. reikėjo pasiklausti. Jei ką galiu informuoti tel smile.gif  smile.gif  smile.gif

dekui, tel. turiu pati direktore dave, aisku ji pasakys kad gera aukletoja o kaip kitaip wink.gif ...
Papildyta:
gal lankote šį darželį?
Papildyta:
...
ar ten dirbate? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Esmė @ 2007 10 07, 20:27)
Labas visiems.  bigsmile.gif As "Paparcio" darzelyje vietos laukiu jau tris metus.  g.gif  O jos vis nera ir nera. Mano mazylis tuoj uzaugs be darzo.  ax.gif

Kazkokia nesamone......
Mes pavasari kai ejom per darzelius ir rinkome darzeli savo panelei buvome ir PAPARTI. Ir apie jokias ilgas eiles niekas nieko nesake, liepe prasyma parasyti ir butu nuo rudens prieme. O stai puseseres tevai nuo birzelio prasyma parase ir nuo rudens jau eina.......
Gal Jus pas kokia aukletoja prasote, o ji dabar su vyresniais dirba ir Jusu priimti negali.....
Atsakyti
Gal yra lankančių "Varpelį"? Sirupio gt. (atrodo). Įdomu kokios būtų nuomonės, atsiliepimai. Nes kiek girdėjau, nuomonės labai įvairio:nuo blogiausios iki labai geros. g.gif
Atsakyti
mamos,

prašau greitai ir teisingai....
Man trūks plyš reikia patalpinti vaiką į darželį. Planavom eit nuo trejų metų, bet nebėra, kas pasaugo ir dabar arba aš lieku be darbo, arba vaikas be pietų miego, normalių žaidimų, valgio, režimo ir t.t.
Jau nuo gimimo buvom nusižiūrėję Pušynėlį, tad ir planavom ten lankytis nuo kito rudens, o va - prireikė - šiemet.
Vietų nėra.
Kam ir kiek nešti? gydytojai, kuri praleistų ar direktorei?
Esu griežtai prieš pakyšas, bet gyvenimas kad privertė, tai privertė....
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2007 11 02, 18:35)
Kam ir kiek nešti? gydytojai, kuri praleistų ar direktorei?

Manau - direktorei, gydytija nei prie ko...
Kiek ir ką nešti - pagal galimybes... Man užteko dėžės saldainių ir konjako butelio... Bet manyčiau, pradėti reiktų nuo tėvų darboviečių "pristatymo" (jei reprezentatyvios - padeda), o pinigais - 100 Lt dabar jau nebe pinigai...
Atsakyti
Mrs.R, jei nori į pušynėlį, vistiek reikės su daktarais susitikt mirksiukas.gif juk siunčia į tuberkuliozinį mirksiukas.gif aš iš pradžių kalbėjau su direktore, paskui su daktarais blush2.gif viskas kainuoja, bet įmanoma mirksiukas.gif
tiesa, kiek vaikučiui metukų? lopšelio grupė tai tikrai sausakimša doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglis2: 08 lapkričio 2007 - 12:10
QUOTE(PUka @ 2007 10 16, 13:01)
o pas kokią auklėtoją, nes aš buvau tai yra dvi grupės vaikučių, vienoje 14 vaikų, kitoje 11, tai toje kur mažiau auklėtoja apie penkiasdešimt metų  g.gif  įdomu kaip ji? Kas lankote Purieną galite pakomentuoti 2metukų vaikiukų grupių auklėtojas ? Ačiū  4u.gif

Na tikrai negaliu pasakyti kiek lanko vaikučių, bet tikrai ne 14 schmoll.gif
Aukletoja Ivoškevičienė ir Vinkelienė, na jos ne jauniklės, bet aš esu patenkinta jomis. O ir aukletojų padėjėja irgi labai miela. Na žodžiu esu dar kol kas patenkinta 3x tfu ....
Atsakyti
Ausroj tai vedeja "muzikavota" ir dar retkarciais su kvapeliu... g.gif
Atsakyti
Sveiko maytes, as naujoke. Noreciau jusu pagalbos gal, kas turite kokia nuomone apie vaiku darzeli "Vaikyste" Panevezyje, Gedimino gatveje. Labai butu dekui uz bet kokia informacija:))))))) Zadu savo angeliukus vesti nuo kito rudens. Vienai dukrytes bus 4 m 2 men, kitai 2 m 8 men
Atsakyti
Sveikutes mamytes 4u.gif turiu jums klausymuka smile.gif KOKIEJUSU ATSILIEPIMAI APIE pANVZ DARZELIUS,KURIE BUTU PATYS PRASCIAUSI,KURIE GERIAUSI g.gif
Nebe uz kalnu ir man savo amzyle reiks vesti i darzeli 4u.gif mes gyvename Dariaus ir gIRENO GTV,NETOLI Norfos pard,siamerajone tikrai nemazai yra darzeliu,noretui i geresni,kadnereiktu keitineti,jei kas nors nepatiks 4u.gif
Atsakyti