Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio darželiai

QUOTE(alionke @ 2007 09 10, 16:57)
Sveiki darzelinukai mirksiukas.gif
Gal kas lankote darzeli" Jurate".Parasykit atsiliepimus,labai lauksiu 4u.gif

Jeigu cia tas logopedinis darzelis, tai esu girdejusi labai daug geru atsiliepimu bigsmile.gif viskas priklauso nuo aukletoju ir ju poziurio i darba ir vaikus. Sekmes tokios paieskose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2007 08 31, 10:04)
g.gif  sveikos mamytės, gal yra kokių atsiliepimų apie "Ažuoliuką" ar "Ramunę"?Labai ačiū.

mano dukrytė nuo vakar pradėjo lankyti Ąžuoliuką 4u.gif šiaip girdėjau gerų atsiliepimų, o iš patirties dar nelabai ką galiu pasakyti ax.gif
Atsakyti
Labas visiems. bigsmile.gif As "Paparcio" darzelyje vietos laukiu jau tris metus. g.gif O jos vis nera ir nera. Mano mazylis tuoj uzaugs be darzo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Esmė @ 2007 10 07, 21:27)
Labas visiems.  bigsmile.gif As "Paparcio" darzelyje vietos laukiu jau tris metus.  g.gif  O jos vis nera ir nera. Mano mazylis tuoj uzaugs be darzo.  ax.gif

Ves i taika juk netoli paparcio o vietos pilna
Atsakyti
g.gif mamytės, o kurį patartumėte rinktis "Diemedį" ar "Purieną", nes į abu yra vietos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2007 10 10, 10:28)
g.gif  mamytės, o kurį patartumėte rinktis "Diemedį" ar "Purieną", nes į abu yra vietos? g.gif

kiek teko lankytis juose, tai man labiau Puriena patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2007 10 10, 11:28)
g.gif  mamytės, o kurį patartumėte rinktis "Diemedį" ar "Purieną", nes į abu yra vietos? g.gif

o nuo kada žadi vesti? mes į Purieną užsirašėm nuo kitų rugsėjo, bet labai norėčiau jau dabar pradėti vesti, tik va įdomu kaip su vietom tokiem kleckam (1,8 metukai) g.gif reiktų nueiti pas dir. ... gal po puse dienos galima būtų lankyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2007 10 10, 16:10)
o nuo kada žadi vesti? mes į Purieną užsirašėm nuo kitų rugsėjo, bet labai norėčiau jau dabar pradėti vesti, tik va įdomu kaip su vietom tokiem kleckam (1,8 metukai)  g.gif  reiktų nueiti pas dir. ... gal po puse dienos galima būtų lankyti  g.gif

bigsmile.gif mes irgi nuo kitų rugsėjo, anksčiau ir neprašėm, nors ir taip dar klausimas, bet pagal direktorę, didelė tikimybė, kad pateksim, nes ten eilė pas juos nemaža. Tai gal vaikiukai bus grupiokai? tongue.gif Todėl dėl viso labo, dar užsirašėm ir į Diemedį, ten tikrai priims, ir vietų yra, nors sakė, kad grupės pasitaiko labai jau didokos. Nežinau, bet man širdis labiau prijaučia Purienai, nors Diemedyje sustiprinti menai.
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2007 10 11, 10:43)
bigsmile.gif  mes irgi nuo kitų rugsėjo, anksčiau ir neprašėm, nors ir taip dar klausimas, bet pagal direktorę, didelė tikimybė, kad pateksim, nes ten eilė pas juos nemaža. Tai gal vaikiukai bus grupiokai?  tongue.gif  Todėl dėl viso labo, dar užsirašėm ir į Diemedį, ten tikrai priims, ir vietų yra, nors sakė, kad grupės pasitaiko labai jau didokos. Nežinau, bet man širdis labiau prijaučia Purienai, nors Diemedyje sustiprinti menai.

Man Diemedis visai nieko ir kolektyvas ir direktorė lyg nebloga ... tai gal ir būsim grupiokai bigsmile.gif ... man Puriena tai labai gerai būtų, mes lyg irgi papuolam . O kas Purienoje susitiprinta, ko ji tokia geidžiama?
Atsakyti
O mes Puriena Lankome ir jau daug metų ir esame labai patenkinti. Sūnus jau baigė, tai dar mergytė lanko. Ir jai 2metukai jai ir pateko pas tas pačias aukletojas, kur ir brolis ėjo.
Ir visad su šypsena nueina į grupę thumbup.gif
Atsakyti
Mes" Diemedi" lankom,bet tik 3 dienas paejo ir susirgo mano mazius verysad.gif Gal sutapimas,o gal ir ne g.gif Siaip tai visai neblogai,grupeje 14 vaikuciu.
o kurioj vietoj "Puriena"randasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alionke @ 2007 10 12, 22:34)
Mes" Diemedi" lankom,bet tik 3 dienas paejo ir susirgo mano mazius verysad.gif Gal sutapimas,o gal ir ne g.gif Siaip tai visai neblogai,grupeje 14 vaikuciu.
o kurioj vietoj "Puriena"randasi? ax.gif

Kniaudiškių gat.
Atsakyti