QUOTE(tekilute @ 2009 01 18, 22:30)
Reikia argumentu, prasom:
Lovos metalines, nejauki grupe, aukletoja mezga vietoj to, kad bendrautu su vaikais (nors vesdama i lauka labai priziuredavo apranga, va del to tai pagarba tikrai), is direktores nuosirdumo nesulauksi, o man pats didziausias argumentas, kad mano super komunikabilus vaikas, kuriam visada visur gerai bliaudavo kiekviena ryta eidamas i darzeli. I diemedi pradejo eiti kai jam buvo 3,5 metai ir ne karto neverke per 2 metus, o vyturely jau tracia diena puse valandos raminau verkianti ir ikalbinejau, kad reikia eiti.
Jokiais budais nesakau, kad jis turi visiems nepatikti, jei eina ten vaikai ir viskas gerai tai super, bet as dabar dziaugiuosi, kad musu neprieme ir kad nuejom i Diemedi.
Galeciau tik pritarti mamytei ,kad "Vyturelis" tikrai siaubingas, na jis toks siaubingas nebutų jei bent jau valdzia nors kiek demesio skirtų vaikų gerovei, o ne tik galvotu apie save ir apie savo principus, bent jau toj grupei kurioj mes esam tai jau tikrai nieko gero, na nebent tik pavaduojanti aukletoja Ruta, o jau pagrindine Rima, tai tikrai atsiprasau. Neskaitant to, kad i lauka reikejo issikovoti vedimus, tai dar ir rankuciu nesugeba nuplauti vaikams einant valgyti,o kai pasiteiravau kodel neplaunate, tai man buvo atrezta:tai jus gal zeme kaset?.... na bet ir tai dar nieko,lauke vaikus laiko ant pacio skesvejo, bet tai irgi dar neviskas buvo taip kad grupeje visi vaikai vienu metu susirgo liko tik 1 vaikas

,juk ne infekcija isimete.....o suprast reike kaip nori........na bet tai dar neviskas :su vaikais visiskai neuzsiima,visiskai ,vaikai "degraduotu" jeigu ne pavaduojanti aukletoja tai tik jos deka viskas ir laikosi ji tikra saunuole labai stengesi

, jai esame dekingi, na seimininkute tai nebloga, tai va gerbemosios nejau mazai argumentų,tai tik mano pastebejimai ir nusivilimai, o yra ir daugiau mamų su kuriomis teko kalbetis ir patikekit atsiliepimai neisgeriausiu,.na o vasarai darzelis uzsidarys.
Dar karta kartoju cia tik mano pastebejimai, gal yra labai patenkintu, bet deje, deje mums tokiu neteko sutikti

.,o vardus paminejau tik del to kad nebutu pagalvota apie nieko detas aukletojas

nes maciau yra labai simpatiskų ir saunių auklycių, bet pas jas mes nepakliuvom.