Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio darželiai

g.gif sveikos mamytės, gal yra kokių atsiliepimų apie "Ažuoliuką" ar "Ramunę"?Labai ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Vėjo Laisvė @ 2007 08 21, 09:06)
mes nuo pernai metu laukiam, bet kai nuejau vakar paklaust ar patekom, tai man taip isaiskino kad mes dar tik stovim eileje ir pagal eile mums tik 2009m atsirastu vieta doh.gif o taip tikejausi verysad.gif netoli namu verysad.gif Dabar reiks vesti i Taika, nors ten gavom vieta karsta.gif tik kad va biski toliau unsure.gif gal kas kokiu geru ar blogu atsiliepimu nors keliais zodziais gali pasakyti? rolleyes.gif

Ar jau lankot TAIKA kaip ten situocija nors jis mano kieme apie jo vidini gyvenima nieko nezinau smile.gif mes turim vieta purienoje bet kad toloka o cia butu labai patogu paciam kieme.
Atsakyti
O mes šiais metais perėjom jau į darželinukų grupę, vis galvojau kaip Matui bus kai nauja grupe, auklėtoja. Bet daug grupėj jo senbuvių draugų, o auklėtoja kad ir nauja labai gera, bent jau kolkas, šiaip matosi bendraujanti su vaikučiais, tokia maloni moterytė. Nuo pat pirmos dienos kai grįžom po vasarosį darželį nebuvo jokių ašarų ar kaprizų kad reikia pasilikti daržiuke. lekia į grupę net neatsisveikinęs biggrin.gif labai džiaugiuosi dėl jo smile.gif o man kaip patiko, buvo sąrašiukas pakabintas kokių priemonių reikia supirkti, iš ties įdomu labai buvo apsipirkinėti, vos ne kaip į mokyklą. jau laukiu kai Matą leisiu į pirma klasę, reiks pratybas visokias pirkti, pamokas kartu ruošim..... smile.gif
Atsakyti
Sveiki darzelinukai mirksiukas.gif
Gal kas lankote darzeli" Jurate".Parasykit atsiliepimus,labai lauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alionke @ 2007 09 10, 16:57)
Sveiki darzelinukai mirksiukas.gif
Gal kas lankote darzeli" Jurate".Parasykit atsiliepimus,labai lauksiu 4u.gif

Ir dar noreciau suzinoti apie "Diemedi"
Nagi ,panevezietes ,kur jus,drasiau thumbup.gif
Atsakyti
Savo mažąją išleidau į Rugelį, pas auklėtoją Silvą (ten Voldorfo pakraipos grupė). Kai koks trūkumas (nors man tai neaktualu), kad dirba tik viena pamaina, t.y. nuo 8.30 iki 15,30 val. ir nėra pietų miego. Aš mažąją pasiimu apie antrą valandą, bėgam namo miegoti cool.gif
Esu patenkinta - vaikui ten gera, smagu, abi auklėtojos šaunios ir gerietiškos, per pusantros savaitės mergina jau stipriai pasikeitė -- iš gyvo sidabro visur ir visada, patapo šiek tiek tvarkingesne, jau sugeba dešimtį minučių ramiai pasėdėti, daugiau kalba, pradėjo pati viena žaisti...
Vienu žodžiu - kol kas viskas gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kuri zinot apie mokyklele STRAZDANELE?Kokios ten kainos?Kaip vyksta uzsiemimai?ACIU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akutele @ 2007 09 19, 15:07)
Gal kuri zinot apie mokyklele STRAZDANELE?Kokios ten kainos?Kaip vyksta uzsiemimai?ACIU smile.gif

o kiek vaikučiui laiko?

Mes asmeniškai vaikštom į kitą mokyklėlę nuo šešių mėn. labai esu patenkinta thumbup.gif vaikas noriai bendrauja su kitais, labai imli viskam, noriai mokosi visko ir nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2007 09 19, 19:46)
o kiek vaikučiui laiko?

Mes asmeniškai vaikštom į kitą mokyklėlę nuo šešių mėn. labai esu patenkinta  thumbup.gif  vaikas noriai bendrauja su kitais, labai imli viskam, noriai mokosi visko ir nori smile.gif

Maniskei 3metukai.Ir labai megsta dainuoti ir sokti nenoriu sito praleisti pro sali ax.gif O kiek kainuoja pamokeles ten kur jus lankot?Dra nepervelu pradeti lankyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akutele @ 2007 09 20, 14:38)
Maniskei 3metukai.Ir labai megsta dainuoti ir sokti nenoriu sito praleisti pro sali ax.gif O kiek kainuoja pamokeles ten kur jus lankot?Dra nepervelu pradeti lankyti? smile.gif

Manau kad per velu niekada nebuna. Jūs jau didelės tai eitumėt į kitą grupę su didesniais, o ten jau yra daug dalykėlių ir muzika ir rankdarbiai įvairūs ... Kiek žinau Panevėžyje yra net trys m-klos Strazdanėlės, Yamaha ir ABC ta į kurią mes einam ... kainos visur bus panašios nuo 10 - 15 Lt už pamokėlę.
Kontaktus visų manau rasti galima internete smile.gif ir tuo pačiu pasiskambinus apsiklausynėti ... mes rinkomės kur mums arčiau namų, patogesnis laikas. Strazdanėlės arčiau, bet šeštadieniais pamokėlės vyko, tai man nelabai tinka.
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2007 09 20, 16:02)
Manau kad per velu niekada nebuna. Jūs jau didelės tai eitumėt į kitą grupę su didesniais, o ten jau yra daug dalykėlių ir muzika ir rankdarbiai įvairūs ... Kiek žinau Panevėžyje yra net trys m-klos Strazdanėlės, Yamaha ir ABC ta į kurią mes einam ... kainos visur bus panašios nuo 10 - 15 Lt už pamokėlę.
Kontaktus visų manau rasti galima internete smile.gif ir tuo pačiu pasiskambinus apsiklausynėti ... mes rinkomės kur mums arčiau namų, patogesnis laikas. Strazdanėlės arčiau, bet šeštadieniais pamokėlės vyko, tai man nelabai tinka.

o kiek kartu per savaite buna pamokeles?
Atsakyti
QUOTE(akutele @ 2007 09 20, 18:13)
o kiek kartu per savaite buna pamokeles?

mums viena - muzikėlė
Atsakyti