Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio darželiai

QUOTE(VIP @ 2009 03 26, 16:18)
Labas mergaites gal zinote kurie darzeliai dirbs vasara. Ir jei kuri atsakysite atsiuskit man nuoroda i az. Is anksto dekoju.

http://www.sekunde.l...=read&tid=56157
Atsakyti
Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,Panevezio mamytes. Savo dukryte uzrasiau i ''Vaivorykste'', Tilvycio gatveje. Lengvai prieme. Gal kuri vedate ten savo vaikucius? Butu idomu daugiau suzinoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(asta1976 @ 2009 03 28, 21:06)
Sveikos,Panevezio mamytes. Savo dukryte uzrasiau i ''Vaivorykste'', Tilvycio gatveje. Lengvai prieme. Gal kuri vedate ten savo vaikucius? Butu idomu daugiau suzinoti bigsmile.gif

mes ten einam bigsmile.gif o i kuria grupe uzsiraset ir kada pradesit keliauti jau g.gif
mes einam i drugeliu grupe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 03 29, 11:08)
mes ten einam  bigsmile.gif  o i kuria grupe uzsiraset ir kada pradesit keliauti jau  g.gif
mes einam i drugeliu grupe  ax.gif

Uzsirasem nuo birzelio 1-os dienos.
Kokia grupe nezinau,manau nuo 2-ju metuku kuri,nes sake yra dar viena iki 2-ju metuku. Ar Jums ten patinka? Kaip aukletojos? Lengvai pripratot?
Atsakyti
QUOTE(asta1976 @ 2009 03 28, 22:06)

Pazįstama šiuo darželiu patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(asta1976 @ 2009 03 28, 20:06)

Mes užsirašėm nuo balandžio 1d., boružėlių grupė, berods.. Buvau šiandien, tai auklėtoja visai nieko pasirodė - jauna, energinga.. Tikiuosi, lengvai pripras mažiukė mano 4u.gif ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa99: 30 kovo 2009 - 15:10
Sveikos, mielos mamos,

esu naujoke siam forume smile.gif Gal kas parasytu apie darzelius: "Ziburelis" ir "Kastyčio Ramanausko lopšelis-darželis", jie abu yra salia, man butu patogu, taciau neapsisprendziu kuri pasirinkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguga @ 2009 03 30, 15:57)
Sveikos, mielos mamos,

esu naujoke siam forume smile.gif Gal kas parasytu apie darzelius: "Ziburelis" ir "Kastyčio Ramanausko lopšelis-darželis", jie abu yra salia, man butu patogu, taciau neapsisprendziu kuri pasirinkti g.gif

Tai kad nebelabai yra ką spręst-nuo šio rugsėjo jie bus sujungti į vieną mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mamytes,

Noriu pasidalinti savo patirtimi del darzeliu. Turiu 3 vaikus ir siemet viena jau eis i mokykla, o kita -rudeni leisiu i Kregzdute. Su viduriniaja mergaite turejau problemu: pacioje pradzioje pasirinkome darzeli Kauno gatveje Zilvinas, buvome labai patenkintos lopselinuku aukletoja Audrone ir seimininkute Zita. Respect 4u.gif Viskas pasikeite, kai mus perkele is lopselinuku pas Olga ir Zita, apie Olga nieko blogo negaliu pasakyti - rami, nuosirdi aukletoja.Bet Zita.... Mano 3 metuku mergaite pradejo skustis kad ja aukletoja Zita musa, paklausus pussesere, besilankancia toje pacioje grupeje - isaiskejo, jog tai tiesa. Tad nieko nelauke pasiemem vaikus ir isejom i Kregzdute. Ten papuolem pas pirmaja vyresniosios aukletoja Dalyte. Esam labai laimingi - dabar vaikui baisiausia bausme, tai, kad neis i darzeli. Visada galvojau, kad darzelyje geros aukletojos yra tiesiog savaime suprantamas dalykas - kaip oras.... Bet dabar tai vertiname kitaip
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2009 03 30, 17:20)
Tai kad nebelabai yra ką spręst-nuo šio rugsėjo jie bus sujungti į vieną  mirksiukas.gif

Labas,

girdėjau ir aš apie sujungimą darželių...tik ar tikrai tai įvyks?? Ir gal žinai kuris išliks? Pradžioje norėjau vesti į katalikišką, bet dabar galvoju, kad gal geriau į paprastą.......ir isvis ka manai apie tuos darzelius?
Ačiū už info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguga @ 2009 03 30, 16:57)
Sveikos, mielos mamos,

Nuo 2009 rugsėjo "Žiburėlis" ir Kastyčio Ramanausko jungiami į vieną ir vadinsis jis Kastyčio Ramanausko
Atsakyti