Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio darželiai

QUOTE(blondukas @ 2009 03 17, 11:35)
Gal palikit man teise kada ir kaip skelbtis apie savo vaika. O ne kur ir kokioje vietoje stoviu.

4u.gif
Bet palikim teisę ir vadovei apsigint. Turi būti išklausytos abi pusės.
Dabar, bent jau aš, nešališkas žmogus, susidariau įspūdį, kad Jūs vaiką užrašėte į darželį, bet Jūsų įžūliai nepriima blink.gif Bet jei viskas ne visai taip-kodėl įstaigos vadovas, kuriam svarbus įstaigos įvaizdis, negali pakomentuot?
P.S. tikrai nepalaikau nei vienos pusės, jokių privačių interesų schmoll.gif tiesiog pastebėjimas iš šalies.
Atsakyti
QUOTE(-Rassa- @ 2009 03 16, 21:19)
Pritariu DARK  drinks_cheers.gif
Nepamirškime, kad čia forumas visokių minčių reikia ir visos nuomonės gerbtinos  4u.gif
O man, MARZITA, klausimas pagal mano situacija, noriu tiesiog "konsultavimo" - situacija tokia, kad paduotas prašymas į darželį, kai vaikui buvo 1 mėnuo. Buvom pirmosios sąrašuose, nurodydamos, kad eisim į darželį nuo 2009 m. kovo kai mums sueis 2 metai ir 2 mėnesiai. Deja, kai nuėjome  - atsakymas buvo  - vietų nėra  unsure.gif

Atsakymas internautei Rassa jeigu Jus uzsirasete pirmos tai vėliausiai rugpjūčio pradžioje turėjote ateiti į darželį ir pasakyti kad noresite lankyti, nes esate pirma sąrašuose. Kiekviena ikimokyklinė įstaiga vaikučius privalo "Surinkti" iki rugsėjo 1, nes kitaip steigėjas Panevėžio miesto savivaldybės taryba neleis atidaryti nesukomplektuotos grupės su min. vaikų t. y. 10 lopšelyje. Mokslo metu eigoje vyksta vaikų migracija dėl gyv, vietos pakeitimo, ligos ir t.t. reikia nuolat pasiteirauti, gal atsirado vieta ir Jusu vaikiukui.
Miela, internaute Dark, malonu skaityti išprususio žmogaus mintis. Kviečiu Jus į komandą konsultuoti mamoms, dėl teisinių dalykų, gal tada mamos pakeis savo "Baisias" nuostatas apie ikimokyklines įstaigas ir nustos vadinti "senom tarkom" , "Išgeriančiom" tuos darbuotojus, kurie ugdo jų vaikus.
Mamos būkite ramios rašykite laisvai, mes irgi norime žinoti kokie vaikučių tėvai ateis pas mus.
Atsakyti
MARZITA ačiū 4u.gif
Šiaip į Vyturėlį manau nebegrįšiu, jau va mėnuo lankome Diemedį, kol kas tikrai esu patenkina, o labiausiai džiugu dėl mergytės, kad noriai eina, vis čiauškia, ką su "lialiam zeide" biggrin.gif Labai patiko gerą įspūdį darželis, šviesus toks, grupėje šildomos grindys thumbup.gif Kol kas tik su gerais atsiliepimais apie jį esu, tai turbūt ir liksime ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Rassa- @ 2009 03 17, 13:51)
MARZITA ačiū  4u.gif
Šiaip į Vyturėlį manau nebegrįšiu, jau va mėnuo lankome Diemedį, kol kas tikrai esu patenkina, o labiausiai džiugu dėl mergytės, kad noriai eina, vis čiauškia, ką su "lialiam zeide"  biggrin.gif Labai patiko gerą įspūdį darželis, šviesus toks, grupėje šildomos grindys  thumbup.gif  Kol kas tik su gerais atsiliepimais apie jį esu, tai turbūt ir liksime ten  4u.gif

Miela Rassa, malonu kad geras Jūsų Diemedis, beje jį skaitau ir savo myliu Diemedį, ten dirbau 14 m. nuo pat atidarymo pradžios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marzita: 17 kovo 2009 - 13:01
QUOTE(dark @ 2009 03 17, 13:02)
4u.gif
Bet palikim teisę ir vadovei apsigint. Turi būti išklausytos abi pusės.
Dabar, bent jau aš, nešališkas žmogus, susidariau įspūdį, kad Jūs vaiką užrašėte į darželį, bet Jūsų įžūliai nepriima  blink.gif  Bet jei viskas ne visai taip-kodėl įstaigos vadovas, kuriam svarbus įstaigos įvaizdis, negali pakomentuot?
P.S. tikrai nepalaikau nei vienos pusės, jokių privačių interesų  schmoll.gif  tiesiog pastebėjimas iš šalies.

siaip norejau nebesikisti, bet vis del to parasysiu , kur buvo parasyta kad izuliai nepriimama??? g.gif buvo parasyta kokia ten situacija.Ten buvo mano , dar karta pabreziu mano, o ne tos mamos , nuomone, mano kaip pasalinio stebetojo( nes i ta darzeli mes neuzisrase ir nepretenduojam ), o parasiau viska tikrai taip kaip sake ir kaip buvo, rasiau todel , kad mamos zinotu realia esme, kad gal but dar uzsirasytu i kita darzeli ir t. t. taip idomiai gaunasi rasiau nuomone as, o kazkodel vos ne kalciausia liko ta mamyte? tai kaip cia taip iseina? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo li78: 17 kovo 2009 - 13:30
QUOTE(li78 @ 2009 03 17, 13:25)
1. kur buvo parasyta kad izuliai nepriimama??? 
2. kazkodel vos ne kalciausia liko ta mamyte? tai kaip cia taip iseina?  g.gif

1. nebuvo taip jūsų rašyta, bet dauguma skaitančių čia mamų taip galėjo suprasti mirksiukas.gif
2. Nelikot jus kalta ir niekas jus nekaltina. Kiekvienas turi teisę čia išreikšti savo nuomonę rolleyes.gif

Man patinka, kad direktorei ne tas pats ką galvoja apie jos vadovaujamą įstaigą tėveliai good.gif
Atsakyti
QUOTE(nirce @ 2009 03 15, 18:46)
Mes  l/d Nykstukas lankom,kiskiu grupe,aukletoja Daiva  thumbup.gif Tik kelis komentarus apie ji radau,tai nezinau geras jis ar ne g.gif .Patekti i ji nebuvo jokiu problemu,nei eiliu,nei vokeliu ax.gif Mazylis eina noriai.Aisku buna kartais siokiu tokiu niuansu,kas nepatinka,bet manau visuose darzeliuose pasitaiko visko.Tiek  buvo keista,kad pradedant lankyti reikejo nupirkti indus,atsinesti stalo irankius,nors vaikas valgo visai is kitu indu g.gif

Aisku. na abi mergaites vedu i si darzeli , bet jokiu indu nereikejo pirkti. Idomu cia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2009 03 18, 07:49)
Aisku. na abi mergaites vedu i si darzeli , bet jokiu indu nereikejo pirkti. Idomu cia.  g.gif

mes pradejom lankyti pries du metus tai reikejo,dabar nezinau gal ir pasikeite g.gif Idomu butu suzinoti jusu atsiliepimus apie si darzeli g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nirce: 18 kovo 2009 - 13:13
sveikutes. norejau pasiklausti jusu ar reikia vaikiuka is anksto uzrasyti i darzeli? kiek girdejau, kad i kai kuriuos darzelius eiles laukia. ar teisybe? beje kiek dabar kainuoja darzelis? ir dar klausimukas ax.gif kokie atsiliepimai apie darzeli "Nykstukas" (jeigu aisku jis vis dar taip pat vadinasi bigsmile.gif ) mums jis prie pat namu, tai galvociau savo pipira i ji vesti.
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2009 03 23, 14:49)
sveikutes. norejau pasiklausti jusu ar reikia vaikiuka is anksto uzrasyti i darzeli? kiek girdejau, kad i kai kuriuos darzelius eiles laukia. ar teisybe? beje kiek dabar kainuoja darzelis? ir dar klausimukas  ax.gif kokie atsiliepimai apie darzeli "Nykstukas" (jeigu aisku jis vis dar taip pat vadinasi  bigsmile.gif ) mums jis prie pat namu, tai galvociau savo pipira i ji vesti.

I kai kuriuos darzelius tikrai reikia uzsirasyti is anksto ir gana dideles eiles ax.gif
Mes einam i "Nykstuka"(salia iki stumbras),nusiskundimu jokiu ir sunus patenkintas,vyksta daug renginiu.mes valgom du kartus(be vakarienes) tai mokam apie 120lt.Mums is anksto uzsirasyti nereikejo,nuejau pas direktore,parasiau prasyma kad priimtu ir po keliu dienu pradejom lankyti ax.gif bet kaip dabar neaisku,cia priklauso ar daug vaiku grupese g.gif Siaip dukryte vesiu taip pat i si darzeli 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nirce: 23 kovo 2009 - 17:48
aciu uz atsakyma! 4u.gif reikes ir man uzeiti pas direktore ir pasiklausti. rolleyes.gif
Atsakyti
Labas mergaites gal zinote kurie darzeliai dirbs vasara. Ir jei kuri atsakysite atsiuskit man nuoroda i az. Is anksto dekoju.
Atsakyti