Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio darželiai

tegu atpranta ne tie laikai bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas vedate, ar draugai, pažįstami gal veda savo vaikus į darželį Žilvinas (Kauno g.). Labai norėčiau paskaityti atsiliepimų, nes esame ten užsirašę nuo gegužės eiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gb78: 06 kovo 2009 - 13:03
Tai aš irgi taip pradėjau galvoti, matai nesusiprateliai mes doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(paryziete @ 2009 03 06, 12:18)
Vakar nuvažiavom į darželį aptarti kas ir kaip ir ką Jūs pasakysit mūsų vaikas iš sąrašų išbrauktas, nauja direktorė pradėjo maivytis davė suprast, kad mūsų vaiko vietą kažkas kitas užėmė  blink.gif  apakau kaip sakoma ir nesupratau kaip taip galima, juk tai ne UAB, o valstybinė įstaiga. Tai visa laimė, kad yra kas jį prižiūri, bet jau supykau juodai, viskas juk suplanuota. Pradėjo aiškinti, kad va eikit ten eikit ten va ten vietų yra ir t.t. kai pradėjom eit pro duris, tai dar sulaikė, sakydama, na bandykit nuo rugsėjo rašytis. Vos nepasakiau pora švelnių jai žodelių. Tai ir nesupratau kas ten vyksta....
Papildyta:
Rassa dabar perskaičiau tavo postą, tai ir pagalvojau tai turbūt kur senoji direktorė sąrašus buvo padarius, naujoji visus vaikus išbraukė ar kaip čia išeina, o beje, kodėl čia toks valdžių pasikeitimas įvyko g.gif ?

PARYZIETE nu situacija blink.gif
Bet kai aš ten nuėjau vasario pabaigoje, man pasakė beveik tą patį, bandykite kitur, nes vietų pas mus nėra unsure.gif Tu turbūt kalbėjai su pavaduotoja, nes direktorės nebėra, ji pensininkė buvo, šiuo metu kaip tik apskelbtas konkursas tai vietai ax.gif
Tiesa, mes pirmos sąrašuose, parašyta, kad eisim nuo 2009 m. kovo - na ir kas? Vietų nėra ir taškas. Kam tada tie sąrašai?????
Tiesa, skųstis manau reikia eiti ne į savivaldybę, o į Švietimo skyrių.
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2009 03 04, 16:06)
Kodel nepatikimas?  ax.gif  Mes 4 metus lankome si darzeli, sakyciau beveik jokiu nusiskundimu  4u.gif  Buvo keletas priekaistu, bet labai greitai viskas issiaiskinta ir pasitaisyta i geraja puse. Direktore puiki, visuomet teveliu puseje. Buvome "gave" vieta Purienoje, bet nepabegome (ypac del vienos puikios aukletojos), nors iki mineto darzelio mums 1 minute kelio. Apsiziurekite, suzinokite, kokios bus aukletojos ir matysite  rolleyes.gif

O kuri ten tokia puiki aukletoja? Kai isveda i kiema , o man labai gerai matosi,tai nemaciau nei vienos kuri su vaikais kieme zaistu bet rekimas tai labai gerai girdisi
Atsakyti
Ir man įdomu, nes užrašiau savo mazgę į Vaivorykštę nuo balandžio 1. Direktorė paliko gerą įspūdį, tik tiek kad nemačiau auklėtojos (buvo kažkur visi su vaikais pabėgę), nors dir. atsiliepė kaip apie labai gerą.. Nžn, kaip ten iš tikro, tai planuoju dar kartelį nuvažiuoti ir keliausiu tiesiai į grupę apsižiūrėti, ir kokia auklėtoja pašniukštinėti..

Mažoji kartu užrašyta ir į Diemedį Molainių g., bet tąkart direktorė nelabai mums laiko turėjo, tai įspūdžio jokio ir nepaliko.. Gal dar kartą ir ten reikėtų nuvažiuoti apsižiūrėti..
Buvau ir Dainavos g., berods Žilvytis ten. Nžn, direktorė tokia "atitrūkusi" tongue.gif pasirodė, bet čia ne esmė. Šiaip gal ten ir vesčiau, nes patalpa grupės šilta ir t.t., bet va viena auklėtoja pasirodė išgerianti g.gif .. Gal ir apsirinku, bet toks pirmas įspūdis pasirodė iš veido.. Gal žinote kuri? Vardas atrodo Jūratė, o kita, Dolina ar Dalia, bet šios nemačiau. Ančiukų grupė. Būtų gerai išgirsti žinančių kas ir kaip ten atsiliepimus 4u.gif

Ai, buvau ir Purienoje, tai iš karto pasakė, kad papulti jokių šansų nei šį, nei kitą rudenį..

Nu ir prirašiau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa99: 09 kovo 2009 - 18:25
QUOTE(ruta67 @ 2009 03 07, 07:29)
O kuri ten tokia puiki aukletoja? Kai isveda i kiema , o man labai gerai matosi,tai nemaciau nei vienos kuri su vaikais kieme zaistu bet rekimas tai labai gerai girdisi

blink.gif na ten kur masinas statomes, didesni gal daugiau vaikai toje puseje, su dickiais ka gi jos ten pazais, nors kazkaip nesu maciusi ir as , kad kieme su vaikais zaistu g.gif , daugiau vaikai daro, ka nori, ta prasme, kas su savo dviratukais, ziema su rogemis, vasara smelio dezeje zaidzia, nera kazkokiu zaidimu komandomis. Nezinau nei vieno darzelio, kur kieme aukletoja kartu zaistu su vaikais. Del rekimu sunku pasakyti, drausmina tai tikrai, bet, kad rektu g.gif Ziurint, ka turite galvoje "rekia" g.gif Vat Purienos kiemas salia mano namo, tai zinau atveji, kai net buvo noras nueiti aiskintis, kai buvo girdima kaip konkreciai ant vieno ~dvimecio aukletoja stauge, gasdino, kad jo "meskuti ismes i konteineri, atims soskyte, jei dar bliaus" blink.gif doh.gif
Jei domina aukletoja, galiu i AZ, bet ji dar vienierius metus tures didziuosius, po to turbut vel nuo maziuku ziures.
Dar paminesiu, kad bent musu grupeje pagrindine aukletoja ir seimininkute nuo pat maziuku iki paskutiniu metu buvo ta pati. Tai, mano mamynu, didziulis pliusas, nei kasmet keiciamos grupes ir aukletojos.
Na as asmeniskai , kaip svarbiausia dalyka ziurejau , kas kasdien mano vaika priziures, ugdys, po to dar bendra tvarka darzelyje, direktores poziuri, maitinima. Taip pat svarbu buvo , kad ten pat bus mokykla pradine, vaikui lengviau adaptuotis.
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2009 03 10, 14:33)
... Nezinau nei vieno darzelio, kur kieme aukletoja kartu zaistu su vaikais...

Aš žinau - mūsų auklėtoja visada žaidžia su vaikais, ir kokių tik žaidimų neprisigalvoja bigsmile.gif
Čia - Rugelyje, auklėtoja Silva.
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2009 03 10, 14:33)
... Vat Purienos kiemas salia mano namo, tai zinau atveji, kai net buvo noras nueiti aiskintis, kai buvo girdima kaip konkreciai ant vieno ~dvimecio aukletoja stauge, gasdino, kad jo "meskuti ismes i konteineri, atims soskyte, jei dar bliaus"  blink.gif  doh.gif ...

o siaube blink.gif taigi vaikui garantuotas šokas ... jis juk atsimena taip puikiai viską. Jei taip tikrai daroma, tai ta auklėtoja kažin ar skaitė knygas apie mažamečių vaikų ugdymą kai studijavo pedagoginiame schmoll.gif
... o čia senai taip buvo?

QUOTE(Vilusa @ 2009 03 10, 15:15)
Aš žinau - mūsų auklėtoja visada žaidžia su vaikais, ir kokių tik žaidimų neprisigalvoja bigsmile.gif

drinks_cheers.gif super auklėtoja turit , tikrai mažai dabar auklėtojų, kurios užsiimtų kieme su vaikais. Nesakau , kad kasdien po "šventę" organizuoti, bet retkarčiais galėtų sugalvoti kokius zuikučius puikučius ir vilką ar pan.

Pas mus namie "gyvena" baubas ir vilkas ateina iš miško cool.gif ... vat čia tai man laaaabai nepatinka unsure.gif ... namuose niekas tokiais dalykais negasdina.
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2009 03 10, 15:15)

Mūsų irgi žaidžia. thumbup.gif Taip pat iš "Rugelio", tik kitos grupės- Albina mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
labas visiems...mazai dabar yra darzeliu,kur vaikai gali jaustis gerai,ir aukletojos daznai reke ant tu vaikuciu...stauge,kad triju metu vaikas nemoka apsirengti....o dar sako,kad jos pedagogini baigusios,....apsurdas kazkoks.... blink.gif
Atsakyti
labas mamytes,
kol dar ispudziai karsti, pasakoju 4u.gif :
per vakar ir siandien teko apeit keleta darzeliu.Tai pradedu nuo pradziu, kai vaikams buvo 7-8 men. su puske uzrasem savo mergytes i mums tinkamus darzelius nuo s.m. rudens, bet nusprendem pradeti vesti nuo balandzio nu tada ir prasidejo doh.gif
1.mano darzelis "Taika " (d.ir g. gatvej ) - be problemu, labai faini vedeja, viska aprode , papasakojo kas kaip, nu tikrai labai patiko 4u.gif vaiku grupe apie 10, grupe tvarkinga , jauki.
2. puskes darzelis man atrodo "Puriena " ( priesais 18 vid.) - apie balandzio men. pamirskit, nes aplamai grupes formuojamos tik nuo rugsejo g.gif o ir apie rudeni tai dar didelis klausimas ar pateks, nes eilej 40, o vaiku priima maximuma 30 doh.gif
vedeja labai nemaloni, su tokia panieka snekejo, tipo kaip tos mamos taip masto, kad jeigu uzrase vaika, tai jau isitikinus kad jis ten pateks doh.gif nu ir as leptelejau, o tai jei as noreciau savo mergina uzrasyt, tai rekejo matyt kokiom akim i mane pasizejo blink.gif tai susake, kad nei siais nei kitais metais, nu geriausiu atveju i paruosiamuju grupe doh.gif doh.gif mano vaikui dar net 2 metu nera???? doh.gif dabar susimasciau, tai gal man jau ja i mokykla uzrasyt reikia???????? doh.gif doh.gif
einam toliau ...
3. darzelis su baseinu ( prie 17 vid) nezinau kas ten buvo vedeja ar siaip kas , bet net nepakviete i kabineta ax.gif trumpai pasake kad nera vietu, tai sakom gal bent jau galima pareiskima parasyt ? o ji atsake - o kam rasyt, jei vistiek jum sakau -VIETU NERA blink.gif isejom.....
4. darzelis "Diemedis " ( prie policijos molainiu g.)- buvom puikiai sutiktos, maloniai,be problemu nuo balandzio menesio puskei dukrytei prasom eiti, nuvede i grupe, pasnekejom su aukletojom, viskas grazu tvarkinga 4u.gif ir nereikejo pries 2 metus uzrasyt taip iseina doh.gif
Tai va spreskit kaip kas ir su kuo biggrin.gif

Atsakyti