Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio darželiai

QUOTE(ruta67 @ 2009 02 28, 17:56)
LABUTIS GAL KURI ZINOTE APIE PANEVEZIO LOPSELI DARZELI VAIVORYKSTE. VIS SUKU GALVA KUR REIKES MAZYLIS VESTA SIS DARZELIS KAIP IR ARCIAUSIAI TIK KAD LABAI JIS MAN NEPATIKIMAS ATRODO
g.gif

Kodel nepatikimas? ax.gif Mes 4 metus lankome si darzeli, sakyciau beveik jokiu nusiskundimu 4u.gif Buvo keletas priekaistu, bet labai greitai viskas issiaiskinta ir pasitaisyta i geraja puse. Direktore puiki, visuomet teveliu puseje. Buvome "gave" vieta Purienoje, bet nepabegome (ypac del vienos puikios aukletojos), nors iki mineto darzelio mums 1 minute kelio. Apsiziurekite, suzinokite, kokios bus aukletojos ir matysite rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(paryziete @ 2009 03 04, 15:24)
Gali būti  biggrin.gif , nes per kelis rekomenduotus važinėjom, o aš ne iš to rajono, tie pavadinimai man maišosi, gal ir ne tokį parašiau, bet vienu žodžiu eisim į tą kur baseinėliu  biggrin.gif ir kur labai gražus kiemelis, man ten tokie gražūs tie lauke namukai ir supynės ir šiaip viskas tvarkinga (ot mamytė  doh.gif ) o kaip Jūs vaikučius visia dienai iškart palikot, ar pratinot po truputį, na po kelias valandas??

Jei apie Vyturėlį kalbi na taip gražus kiemelis,bet kai šalia gyvenu tai kai matau kiekvieną vakarą ten jaunimėlis renkasi ir uliavoja,tai kaži kaip tos pavėsinės nuo ryto atrodo g.gif bet gal jei yra gera valytoja tai spėja rytais išvalyti g.gif Nors ir policija bandė juos vaikyti vistiek kiekviena vakarą renkas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deika @ 2009 03 04, 17:26)
Jei apie Vyturėlį kalbi na taip gražus kiemelis,bet kai šalia gyvenu tai kai matau kiekvieną vakarą ten jaunimėlis renkasi ir uliavoja,tai kaži kaip tos pavėsinės nuo ryto atrodo  g.gif bet gal jei yra gera valytoja tai spėja rytais išvalyti  g.gif Nors ir policija bandė juos vaikyti vistiek kiekviena vakarą renkas  doh.gif

tai čia sakyčiau visuose darzeliuose tas vyksta. ir pas mus tas pats, ypač pirmadienį kraupus vaizdas. blink.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2009 03 04, 16:28)
O kokio amžiaus tavo vaikutis?  ax.gif  Mažutis ar jau virš trejų metų?

Mes dviejų su puse, bet jis man dar toks žiopliukas blush2.gif jaučiu man taip atrodys ir kai jam bus 18 doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
PARYZIETE,
mano mergička 2 metai ir 2 mėn, praėjusią savaitę nuėjom į Vyturėlį, ir nesvarbu, kad pirmos sąrašuose... o vietų nėr blink.gif tongue.gif
Tai kol kas einam į Diemedį, labai patenkinta, įtariu į Vyturėlį ir nebesiveršim ax.gif

O kada Jūs ruošiatės važiuoti? Parašyk paskui kaip seksis mirksiukas.gif

Man tik klausimas toks iškilo - o kam tada darželiai sudarinėja tuo sąrašus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Rassa-: 05 kovo 2009 - 09:15
QUOTE(-Rassa- @ 2009 03 05, 09:15)
mano mergička 2 metai ir 2 mėn, praėjusią savaitę nuėjom į Vyturėlį, ir nesvarbu, kad pirmos sąrašuose... o vietų nėr  blink.gif  tongue.gif
Tai kol kas einam į Diemedį, labai patenkinta, įtariu į Vyturėlį ir nebesiveršim  ax.gif

Man tik klausimas toks iškilo - o kam tada darželiai sudarinėja tuo sąrašus  g.gif

Mes Vytureli kai stojom į sarašus direktorė labai apie remontus kalbejo ir perspejo kad kai ateisim lankyti darželį jei busim kažkiek paaukoję darželiui turėti kvitelį ,kadangi į tai bus atsižvelgta blink.gif

Bet greitai neisim ir apie Diemedį galvojam,o be to jei keisis valdžia tai bus matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(deika @ 2009 03 05, 11:45)
Mes Vytureli kai stojom į sarašus direktorė labai apie remontus kalbejo ir perspejo kad kai ateisim lankyti darželį jei busim kažkiek paaukoję darželiui turėti kvitelį ,kadangi į tai bus atsižvelgta  blink.gif

Bet greitai neisim ir apie Diemedį galvojam,o be to jei keisis valdžia tai bus matyt  g.gif

valdzia jau galima sakyt pasikeitus, senos direktores neber smile.gif
Atsakyti
Vakar nuvažiavom į darželį aptarti kas ir kaip ir ką Jūs pasakysit mūsų vaikas iš sąrašų išbrauktas, nauja direktorė pradėjo maivytis davė suprast, kad mūsų vaiko vietą kažkas kitas užėmė blink.gif apakau kaip sakoma ir nesupratau kaip taip galima, juk tai ne UAB, o valstybinė įstaiga. Tai visa laimė, kad yra kas jį prižiūri, bet jau supykau juodai, viskas juk suplanuota. Pradėjo aiškinti, kad va eikit ten eikit ten va ten vietų yra ir t.t. kai pradėjom eit pro duris, tai dar sulaikė, sakydama, na bandykit nuo rugsėjo rašytis. Vos nepasakiau pora švelnių jai žodelių. Tai ir nesupratau kas ten vyksta....
Papildyta:
Rassa dabar perskaičiau tavo postą, tai ir pagalvojau tai turbūt kur senoji direktorė sąrašus buvo padarius, naujoji visus vaikus išbraukė ar kaip čia išeina, o beje, kodėl čia toks valdžių pasikeitimas įvyko g.gif ?
Atsakyti
o merginos Kastytis turbūt irgi ilgus sarašus turi, ania?
turbūt be šansų nuo rugsėjo eit g.gif
Atsakyti
QUOTE(paryziete @ 2009 03 06, 12:18)

Papildyta:
Rassa dabar perskaičiau tavo postą, tai ir pagalvojau tai turbūt kur senoji direktorė sąrašus buvo padarius, naujoji visus vaikus išbraukė ar kaip čia išeina, o beje, kodėl čia toks valdžių pasikeitimas įvyko g.gif ?

direktore pensininke buvo senoji, jei tikrai prasyma buvai parasiusir isbrauktas vaikas, nueik i savivaldybe, vieta iskart atsiras mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki nu čia tai bajeriai, tiksliai žinau darželiuose truksta vaiku. Tai gal tokia forma kišio prašo. Jūsų vietoj nueičiau į savivaldybę pasidomėti ten tikrai jums padėtų ir pasakytų kaip ten ištiesų yra. g.gif
Atsakyti
pas mus direktorė, Žilvytyje, paskaimbino man pasakyt kad išbrauks iš sarašų nes vaiko nevedziau 2 mėn. dariau pertrauką nes nusibodo sergančių vaikų kompanija, po kurios ir maniškė sirgo.
tai manau irgi norėjo kyšio. doh.gif
Atsakyti