Skaiciau, kad nuo 2009-09-01 "TAIKA"darzelyje bus kuriama dar viena papildoma grupe. Pasitaisau - tai bus ikimokyklinuku grupe (bent jau taip rasyta spaudoje).
sunus lanko l/d Nykstukas,einam antri metai.Atsiliepimai geri
vyksta daug renginiu,vaikas eina noriai.Nebuvo jokiu nesusipratimu ar konfliktu,aukletojos malonios.

Sveikutės mamos,
Aš šiandien buvau nuėjusi į l/d "Vyturėlis" na ir ką.... Nesvarbu, kad mergaitė pirma sąrašuose ir nesvarbu, kad buvo prašyme nurodyta 2009 m. kovo data... Atsakymas - nėra vietų...
Ryškiai "Sausai" kalbėjau ir tai supratau, bet tikrai nesiruošiu nešti kyšio
Labiausiai patiko argumentas, kad vaiką reikia vesti nuo rugsėjo, o ne kada sugalvoja tėvai
Kol kas eisime Į Diemedį, o nuo rugsėjo vėl belsimės į Vyturėlį
Aš šiandien buvau nuėjusi į l/d "Vyturėlis" na ir ką.... Nesvarbu, kad mergaitė pirma sąrašuose ir nesvarbu, kad buvo prašyme nurodyta 2009 m. kovo data... Atsakymas - nėra vietų...

Labiausiai patiko argumentas, kad vaiką reikia vesti nuo rugsėjo, o ne kada sugalvoja tėvai

QUOTE(-Rassa- @ 2009 02 20, 19:39)
Sveikutės mamos,

As taip pat buvau vyturelyje pries gera pora menesiu, tai rasiau prasyma i lopseli , kad mano sunus nuo rugsejo eitu, ir patikek mano vaikas 13 sarase, o dar zinau kad sia vasara darzelis uzdaromas renovacijai, o beto girdejau kad ten keisis valdzia

QUOTE(Ramaschke @ 2009 02 21, 14:54)
o kur tu tai girdėjei

Del renovacijos tai tikrai, aš kai buvau penktadienį, lakstė meistrai su ruletėmis... Aišku dar pilta, kad PNV "konkursų" nebūna renovacijoms
Dėl vadžios - vedėja nuo kovo 1 d. atleidžiama.
RAMASCHE mano mergina buvo pati pirma sąraše, nu ir kas?? Tai nieko nereiškia, kas pirmesnsis realiai atveda vaiką, tas ir gudresnis, ir dzin joms tas sąrašas...
Tiesa Vyturėlio lopšelio grupėje šiuo metu 16 vaikų
Mes jau šiandien buvome Diemedyje, kolkas super įspūdžiaia, aišku žiūrėsim kaip mergina reaguos toliau

RAMASCHE mano mergina buvo pati pirma sąraše, nu ir kas?? Tai nieko nereiškia, kas pirmesnsis realiai atveda vaiką, tas ir gudresnis, ir dzin joms tas sąrašas...

Mes jau šiandien buvome Diemedyje, kolkas super įspūdžiaia, aišku žiūrėsim kaip mergina reaguos toliau

QUOTE(-Rassa- @ 2009 02 21, 16:46)
Del renovacijos tai tikrai, aš kai buvau penktadienį, lakstė meistrai su ruletėmis... Aišku dar pilta, kad PNV "konkursų" nebūna renovacijoms
Dėl vadžios - vedėja nuo kovo 1 d. atleidžiama.

Nieko nuostabaus kad vedeja atleidžia,nes kai buvo tikrinimo grupė pakraupo nuo direktores pasisakymų

Šiaip girdėjau Diemedis geresnis nei Vyturelis

QUOTE(deika @ 2009 02 21, 17:58)
Nieko nuostabaus kad vedeja atleidžia,nes kai buvo tikrinimo grupė pakraupo nuo direktores pasisakymų

VEDĖJA tai jooooo ,bet, kad pavaduotoja irgi neatsilieka

Nėr ko lyginti su Diemedžio tarkim

Tiesa, kalbėjau su pradinių klasių mokytoja, kuri savo dabartinėje 1-okų klasėje turi vaikus iš Purienos, Vyturėlio ir Diemedžio. Pasak jos geriausias paruošimas yra Diemedyje, Vyturėlio prasčiausias

QUOTE(-Rassa- @ 2009 02 21, 17:09)
VEDĖJA tai jooooo ,bet, kad pavaduotoja irgi neatsilieka
Tiesa, kalbėjau su pradinių klasių mokytoja, kuri savo dabartinėje 1-okų klasėje turi vaikus iš Purienos, Vyturėlio ir Diemedžio. Pasak jos geriausias paruošimas yra Diemedyje, Vyturėlio prasčiausias

Mano dukros mokytoja irgi patvirtino,kad Diemedį geriausiai paruošė vaikus

Prie to pačio dar pakamantinėsiu klausimais
Kokiomis tapkutėmis vedate vaikus į darželius? Bijau tų guminių padų - nes jose labai prakaituoja kojytė, gal galima pvz basutėmis ar kuom??
Kaip su pratinimu prie puodo? Ar bandyti tartis su auklėtoja, kad pažaidžiam šlapias kelnes?

Kokiomis tapkutėmis vedate vaikus į darželius? Bijau tų guminių padų - nes jose labai prakaituoja kojytė, gal galima pvz basutėmis ar kuom??
Kaip su pratinimu prie puodo? Ar bandyti tartis su auklėtoja, kad pažaidžiam šlapias kelnes?
Aš manau, kad basutės ir yra geriausias variantas, o ypač tos ortopėdinės. Direkorė per susirinkimą buvo atėjusi tai sake jokių tapkių minkštu padu, turi būti padas kietas ar tai kokie sandaliukai ar basutės.
Labai mažai atsiliepimų radau apie darželį "Jūratė". Mes jau antrus metus lankom šitą darželį, keitėsi ir grupės, tai ištikro negalėčiau nieko blogo pasakyti. Man atrodo viskas priklauso nuo auklėtojų, o ne nuo vedėjų ar dar ko. Pernai turėjom labai gerą vieną auklėtoją, o kitą kaip dažniausiai nelabai, o šiemet abi labai šaunios
, tad tų ir nusiskundimų nelabai turiu. Vienas dalykas kas labai nepatinka tai kad grupėje vaikų daug apie 24 ar 22
. Tai kaip ten visus juos aplaksto neisivaizduoju
Žinau, kad tai norma, bet vistiek daug labai atrodo. Kiek jūsų vaikučių grupėse yra vaikų?

Labai mažai atsiliepimų radau apie darželį "Jūratė". Mes jau antrus metus lankom šitą darželį, keitėsi ir grupės, tai ištikro negalėčiau nieko blogo pasakyti. Man atrodo viskas priklauso nuo auklėtojų, o ne nuo vedėjų ar dar ko. Pernai turėjom labai gerą vieną auklėtoją, o kitą kaip dažniausiai nelabai, o šiemet abi labai šaunios

Šiaip tai smagu, kad keisis vadovai
daugiau, nei pusę miesto darželių direktorių reiktų keist
sėdi po dvidešimt m. ir nieko naujo
maniškis ortopedinėm basutėm

QUOTE(-Rassa- @ 2009 02 21, 17:49)
maniškis ortopedinėm basutėm