QUOTE(HERBERA @ 2009 01 22, 21:42)
Tavo mažoji panelė jau tokia didelė, ech kaip greitai vaikai auga.....
Pritariu Justei, pati apeik darželius ir bus lengviau apsispręsti. Mes patys apėjom visus aplinkinius darželius ir išsirinkom Žvaigždutę, bet tikrai daug neigiamų atsiliepimų prisiskaitei apie šį darželį,ar ne????
O mes kol kas tik geruoju minim šį darželį.
As vedu vaika i si darzeli.Jis tikrai geresnis nei "AUSRA" i kuri vedziau pirmaji vaika.Tik teko ne karta uzeit ir aukletoja to neisgirdo.Laukiau rubinelej kol pavalgys vaikas. Tada isgirdau kaip aukletoja bendrauja su vaikais... Tai ne tas saldus balsas ir sypsena kai jus pamato ar yra tas laikas kai ateina tevai vaiku atsiimt. Suprantu,kad gal nervai nelaiko,bet juk dirba su mazais vaikais ir daro jiems itaka. Ir dar,gyvenu netoli darzelio

,tai patikekit-kaip tik pietu metas,taip puse aukletoju dingsta,lekia i miesta su savais reikalais,palieka po viena ant keliu grupiu,kuri vaikams iveda kareiviniu rezima- neleidzia net pajudet lovytej. Todel ne vienas vaikas pradejes lankyti si darzeli pradejo slapintis i lova ir namuose.
Papildyta:
QUOTE(Vilusa @ 2009 01 14, 20:43)
Dėl Žvaigždutės - gyvename prie pat to darželio, pro langus matome,kas ten darosi ir dienomis ir naktimis
Pats darželis aplinką tvarko tikrai neblogai -- pastoviai žolė pjaunama, nuimti nesaugūs žaidimų įrenginiai, įrengtos medinės supynės, prieš porą metų net smėlio buvo atvežę

, tvoras išardo - senukas sutvarko, po kelių dienų - vėl tvoros išlaužytos...
O vakarais ir naktimis -- ten vyksta net ne bomžų, o žalio jaunimėlio orgijos - ryte vėl pilna butelių, šukių, gumyčių ir kitokio šlamšto... Kartą net teko policiją kviesti, kad išvaikytų siautėjančius paauglius...
Bet - toliau - vėl nieks nesikeičia...
Dėl pačio darželio - viena draugė vedė dukrą -- buvo labai patenkinta savo grupės auklėtoja, paauglė dukra ir dabar vis aplanko darželio auklytę...
Tik - daugiau teko girdėti negatyvių atsiliepimų, ir būtent ne apie darželį aplamai, bet apie auklėtojas... O ir vasarą -- kai vaikus veda į kiemą -- oi, kiek tenka prisižiūrėti... Net pašaliniai žmonės eina drausminti auklėtojų
Nežinau nei jų vardų, nei pavardžių, bet jau puikiai pažystu iš balso - rėkia, staugia, tikrai dažnai nepedagogiškai ant dvimetinukų, trimetinukų... Aš, asmeniškai, nenorėčiau, kad taip būtų bendraujama su mano vaiku...
Jau kažkur rašiau, kaip bendradarbis nuvedė trimetinuką į šį darželį -- pratintis vaikui neleido nei penkių minučių (kas man iš viso nesuvokiama - tokį mažį stumte įstumią į didelį nepažystamą kolektyvą - stresas žiaurus), ir dar ten buvo visokių istorijų...
galiausiai vaiką atsiėmė iš darželio visai,nes direktorė nesutiko perkelti į kitą grupę, o vaikas - pasidarė jautrus, naktimis nemiegojo, ir dar visa ko...
Galiu ir as patvirtint-kas cia parasyta yra 100% teisybe. Mano vaikas eina i l/d Zvaigzdute. Vedu tik todel,kad pasirinkimo nelabai yra. Gyvenu viena su vaikais ir renkuosi ta,kuris arciau namu.