Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio darželiai

QUOTE(deimuxs @ 2009 01 26, 01:08)
Sveikutes gal kuri zinot kokiu atsiliepimu apie zilvitis darzeli?

man ir labai būtų įdomu suzinoti apie zillvitį, nes nuo rugsejo jau bandysim eiti į darzeli. jei kas turite info pasidalinkite su mumis.didelis aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vigne: 27 sausio 2009 - 13:21
QUOTE(deimuxs @ 2009 01 25, 23:08)
Sveikutes gal kuri zinot kokiu atsiliepimu apie zilvitis darzeli?

Kokioj jis gatvej?
Atsakyti
QUOTE(*ta pati* @ 2009 01 30, 08:30)
Kokioj jis gatvej?

Kiek zinau jis Pilenuose, Dainavos g.
Atsakyti
QUOTE(ccikas @ 2009 01 30, 09:59)
Kiek zinau jis Pilenuose, Dainavos g.

tai berods apie ji buvo anksciau rasyta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2009 01 20, 16:38)
jo jo joooo
daug aukletoju uzsiregistravo cia, kad galetu pareiksti savo nuomone ir apginti savo darbo metodus... Is esmes tai nera blogai, nes perskaito pastabas, kuriu mes daznai neisdristame pasakyti tiesiai i akis, tas lietuviskas kuklumas...

O kokie patarimai liejasi... Lyg is brangiu knygu - nepatinka, nevesk, augink namuose, negimdyk, bla bla bla, neaugink princo, nesokinek...
Tureciau salygas - nevesciau, kaip ir dauguma musu, tureciau salygas - vesciau i privatu, o kadangi neturiu, ieskau geriausio is esamo. Ar tai blogai?

Zinot, kas man buvo baisiausia? Pasakyti savo vaikui - duok atgal, jei tave musa blink.gif na, liezuvis sunkiai vartesi, nes iki to liepem nedraugauti, nebendrauti. Bet juk vaikai - cia musa, cia apkabina... bet vis tiek - nenoreciau praskeltu kaktu, nuaketo veido ar nukastu ausu... Ir niekas cia nieko neperdeda... Jei man aukletoja pasakytu, kad mano vaikas musa kitus - leisciau nubausti - pastatyti i kampa, nevesti i manksta/muzika, na, kad apribotu megstama dalyka... O kai turiu tevu pasakymas, kad ju vaiko musimasis teras aukletoju nepedagogiskumo israiska, tai jau atsiprasau.... tipo - aukletoja taip turi uzimti 20 vaiku, kad nei vienam nekiltu jokia pasaline mintis... As kartais dvieju negaliu uzimti taip, kad nei vienam nekiltu pasaline mintis...

Ir nemanau, kad cia visos ateina pasiskusti smulkmenom, nes menkas problemas nusveria kiti sviesus dalykai 4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .labai taikliai pasakyta.man protu nesuvokiama kaip mamos sitaip gina aukletojas kurios akivaizdziai neturi nei noro nei supratimo kaip vaika palenkti i savo puse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(HERBERA @ 2009 01 22, 21:42)
Tavo mažoji panelė jau tokia didelė, ech kaip greitai vaikai auga.....
Pritariu Justei, pati apeik darželius ir bus lengviau apsispręsti. Mes patys apėjom visus aplinkinius darželius ir išsirinkom Žvaigždutę, bet tikrai daug neigiamų atsiliepimų prisiskaitei apie šį darželį,ar ne????
O mes kol kas tik geruoju minim šį darželį.

As vedu vaika i si darzeli.Jis tikrai geresnis nei "AUSRA" i kuri vedziau pirmaji vaika.Tik teko ne karta uzeit ir aukletoja to neisgirdo.Laukiau rubinelej kol pavalgys vaikas. Tada isgirdau kaip aukletoja bendrauja su vaikais... Tai ne tas saldus balsas ir sypsena kai jus pamato ar yra tas laikas kai ateina tevai vaiku atsiimt. Suprantu,kad gal nervai nelaiko,bet juk dirba su mazais vaikais ir daro jiems itaka. Ir dar,gyvenu netoli darzelio cool.gif ,tai patikekit-kaip tik pietu metas,taip puse aukletoju dingsta,lekia i miesta su savais reikalais,palieka po viena ant keliu grupiu,kuri vaikams iveda kareiviniu rezima- neleidzia net pajudet lovytej. Todel ne vienas vaikas pradejes lankyti si darzeli pradejo slapintis i lova ir namuose.
Papildyta:
QUOTE(Vilusa @ 2009 01 14, 20:43)
Dėl Žvaigždutės - gyvename prie pat to darželio, pro langus matome,kas ten darosi ir dienomis ir naktimis g.gif
Pats darželis aplinką tvarko tikrai neblogai -- pastoviai žolė pjaunama, nuimti nesaugūs žaidimų įrenginiai, įrengtos medinės supynės, prieš porą metų net smėlio buvo atvežę bigsmile.gif, tvoras išardo - senukas sutvarko, po kelių dienų - vėl tvoros išlaužytos...
O vakarais ir naktimis -- ten vyksta net ne bomžų, o žalio jaunimėlio orgijos - ryte vėl pilna butelių, šukių, gumyčių ir kitokio šlamšto... Kartą net teko policiją kviesti, kad išvaikytų siautėjančius paauglius... 
Bet - toliau - vėl nieks nesikeičia...
Dėl pačio darželio - viena draugė vedė dukrą -- buvo labai patenkinta savo grupės auklėtoja, paauglė dukra ir dabar vis aplanko darželio auklytę...
Tik - daugiau teko girdėti negatyvių atsiliepimų, ir būtent ne apie darželį aplamai, bet apie auklėtojas... O ir vasarą -- kai vaikus veda į kiemą -- oi, kiek tenka prisižiūrėti... Net pašaliniai žmonės eina drausminti auklėtojų doh.gif
Nežinau nei jų vardų, nei pavardžių, bet jau puikiai pažystu iš balso - rėkia, staugia, tikrai dažnai nepedagogiškai ant dvimetinukų, trimetinukų... Aš, asmeniškai, nenorėčiau, kad taip būtų bendraujama su mano vaiku...
Jau kažkur rašiau, kaip bendradarbis nuvedė trimetinuką į šį darželį -- pratintis vaikui neleido nei penkių minučių (kas man iš viso nesuvokiama - tokį mažį stumte įstumią į didelį nepažystamą kolektyvą - stresas žiaurus), ir dar ten buvo visokių istorijų...
galiausiai vaiką atsiėmė iš darželio visai,nes direktorė nesutiko perkelti į kitą grupę, o vaikas - pasidarė jautrus, naktimis nemiegojo, ir dar visa ko...

Galiu ir as patvirtint-kas cia parasyta yra 100% teisybe. Mano vaikas eina i l/d Zvaigzdute. Vedu tik todel,kad pasirinkimo nelabai yra. Gyvenu viena su vaikais ir renkuosi ta,kuris arciau namu.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif . Gal kas gali siek tiek placiau negu, kad temoje radau dviems zodziais (labai gerai) apibudinta, papasakot apie l/d Zilvitis ir Kastytis. Buciau dekinga ir jei ka isgirsciau apie Gintareli ir Dembavos darzeli. Auuu negi nera cia mamyciu is Dembavos?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ccikas @ 2009 02 02, 10:23)
Sveikutes smile.gif . Gal kas gali siek tiek placiau negu, kad temoje radau dviems zodziais (labai gerai) apibudinta, papasakot apie l/d Zilvitis ir Kastytis. Buciau dekinga ir jei ka isgirsciau apie Gintareli ir Dembavos darzeli. Auuu negi nera cia mamyciu is Dembavos?? smile.gif

Sveika 4u.gif Mes nuo rugsejo men.lankome darzeli Voveraite,esam is Dembavos,bet kazkaip nusprendem vesti i si,nebuvo vietu kai prasyma rasiau,bet paskui kazkaip tai atsirado,auginu pametinukus ir abu eina i ta pati darzeli,tik i skirtingas grupes.Tai man kol kas viskas labai patinka ten,aukletojos tikrai geros,niekada nieko kol kas neturiu pasakyti negero,jei vaikai iseidami vakarais namo lekia buckio pas aukletojas....manau viskas pasakyta...Tik va problema,kad sis darzelis nedirba vasara,reiks jau ieskotis kur vesti.O apie Zilvyti ir Kastyti tikrai nieko nezinau.Dembavoje vede mano drauge savo dukryte,tai nebuvo patenkinta ir dabar taip pat eina i Voveraite.
Atsakyti
QUOTE(ritikas @ 2009 02 04, 13:29)
Sveika 4u.gif Mes nuo rugsejo men.lankome darzeli Voveraite,esam is Dembavos,bet kazkaip nusprendem vesti i si,nebuvo vietu kai prasyma rasiau,bet paskui kazkaip tai atsirado,auginu pametinukus ir abu eina i ta pati darzeli,tik i skirtingas grupes.Tai man kol kas viskas labai patinka ten,aukletojos tikrai geros,niekada nieko kol kas neturiu pasakyti negero,jei vaikai iseidami vakarais namo lekia buckio pas aukletojas....manau viskas pasakyta...Tik va problema,kad sis darzelis nedirba vasara,reiks jau ieskotis kur vesti.O apie Zilvyti ir Kastyti tikrai nieko nezinau.Dembavoje vede mano drauge savo dukryte,tai nebuvo patenkinta ir dabar taip pat eina i Voveraite.

Dekui uz ats. smile.gif Tai va apie Dembavos l/d as irgi siame forume skaiciau ne koki atsiliepima. Tai tas ir sulaiko, bet noretus daugiau nuomoniu ir papasakojimu kaip kas del ko.
Atsakyti
As savo mergaites vedu i darzeli "Taika". Esu patenkinta. Vyresnioji priesmokiklinej grupej, labai super aukletoja. O mazoji lopsiuku grupej, aukletojos ir geros. biggrin.gif
Atsakyti
Kaip tik norejau klausti apie lopseli-darzeli "TAIKA" (aciu Sonkiukui biggrin.gif ). Gal dar kas nors gali ishsakyti savo nuomone apie si darzeli, ypac apie lopselio grupes (visa sia tema perzvelgiau ir pasigedau naujesniu nuomoniu). Greitai vesiu ten savo mazyle. Skaiciau, kad nuo 2009-09-01 siame darzelyje bus kuriama dar viena papildoma grupe, jei gerai atsimenu - lopselio.

Nors man neaktualu, bet taip pat skaiciau, kad sanatorinis darzelis "PUSYNELIS", esantis Rozyne, nuo 2009-09-01 taps bendro pobudzio darzeliu su specialiuju porekiu vaiku grupemis (alergiskiems vaikams). Gal kam bus naudinga si informacija. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritasimo: 12 vasario 2009 - 16:05
QUOTE(ritasimo @ 2009 02 12, 17:01)
Kaip tik norejau klausti apie lopseli-darzeli "TAIKA" (aciu Sonkiukui  biggrin.gif ). Gal dar kas nors gali ishsakyti savo nuomone apie si darzeli, ypac apie lopselio grupes (visa sia tema perzvelgiau ir pasigedau naujesniu nuomoniu). Greitai vesiu ten savo mazyle. Skaiciau, kad nuo 2009-09-01 siame darzelyje bus kuriama dar viena papildoma grupe, jei gerai atsimenu - lopselio.

as vedziau savo didziaja i Taika, tai nieko blogo negaliu pasakyti, tikrai labai uzimdavo, labai daug darbeliu darydavao, ruosdavao ivairiausias sventes, pasirodymus, tikrai thumbup.gif bet manau kad dar daug kas priklauso ir nuo aukletoju mirksiukas.gif
Atsakyti