Dėl Žvaigždutės - gyvename prie pat to darželio, pro langus matome,kas ten darosi ir dienomis ir naktimis
Pats darželis aplinką tvarko tikrai neblogai -- pastoviai žolė pjaunama, nuimti nesaugūs žaidimų įrenginiai, įrengtos medinės supynės, prieš porą metų net smėlio buvo atvežę

, tvoras išardo - senukas sutvarko, po kelių dienų - vėl tvoros išlaužytos...
O vakarais ir naktimis -- ten vyksta net ne bomžų, o žalio jaunimėlio orgijos - ryte vėl pilna butelių, šukių, gumyčių ir kitokio šlamšto... Kartą net teko policiją kviesti, kad išvaikytų siautėjančius paauglius...
Bet - toliau - vėl nieks nesikeičia...
Dėl pačio darželio - viena draugė vedė dukrą -- buvo labai patenkinta savo grupės auklėtoja, paauglė dukra ir dabar vis aplanko darželio auklytę...
Tik - daugiau teko girdėti negatyvių atsiliepimų, ir būtent ne apie darželį aplamai, bet apie auklėtojas... O ir vasarą -- kai vaikus veda į kiemą -- oi, kiek tenka prisižiūrėti... Net pašaliniai žmonės eina drausminti auklėtojų
Nežinau nei jų vardų, nei pavardžių, bet jau puikiai pažystu iš balso - rėkia, staugia, tikrai dažnai nepedagogiškai ant dvimetinukų, trimetinukų... Aš, asmeniškai, nenorėčiau, kad taip būtų bendraujama su mano vaiku...
Jau kažkur rašiau, kaip bendradarbis nuvedė trimetinuką į šį darželį -- pratintis vaikui neleido nei penkių minučių (kas man iš viso nesuvokiama - tokį mažį stumte įstumią į didelį nepažystamą kolektyvą - stresas žiaurus), ir dar ten buvo visokių istorijų...
galiausiai vaiką atsiėmė iš darželio visai,nes direktorė nesutiko perkelti į kitą grupę, o vaikas - pasidarė jautrus, naktimis nemiegojo, ir dar visa ko...