QUOTE(Iselina @ 2008 12 18, 17:37)
klausyk,radau sena zinute,tiesiog smalsu buvo paskaityt,tu gal pati aukletoja ,kad taip gini jas? o eiciau as pas direktore ar ne, tai jau ne tavo reikalas,be to tos nemenkos siuksles,yra faktai,ne aukletoju naudai, as cia be reikalo i forumus nerasineju.tegul jos dirba del ko nori tik mano vaikas,kad butu priziuretas,nes dirba jos ne per prievarta,o priemiusios sprendima,taigi siokiu tokiu salygu is tevu jos kaip minimum turi tiketis sulaukti.Aisku jei turi issilavinima ir bent koki supratima apie pedagogika ar vaikus kurie dazna karta yra bejegiai ir yra priklausomi nuo musu elgesio.......beje, man pinigu uz dyka irgi niekas neduoda,ir gyvent reikia visiems,tik tai dar nereiskia,kad su kitais mes turim elgtis taip kaip nenoretumem ,kad su mumis elgtusi.
Ir aš radau seną žinutę...
Nea, aš ne auklėtoja. O ginu jas todėl, kad negaliu pakęst tokių kaip tu - viskuo nepatenkintų (bet visada teisių), daug rėkiančių, turinčių vienintelę teisingą nuomonę, ir manančių, kad joms daug kas, ką ten daug kas - VISKAS priklauso, nes jos MOKA MOKESČIUS. Todėl visi biudžetininkai (aišku ir auklėtojos) PRIVALO dirbti joms ir jų vaikams - greit, gerai ir už dyką (nes gi auklėtojos dirba - cituoju- "priėmusios sprendimą"... Va čia tai motyvas, o tu kaip dirbi - be sprendimo turbūt???). Taip kad nerekėtų reikalaut išskirtinių sąlygų savo vaikui, manau, kad tyčia jam niekas nekenkia (čia ats. į tavo teiginį "tai dar nereiskia,kad su kitais mes turim elgtis taip kaip nenoretumem ,kad su mumis elgtusi", nes jei manytum, kad tavo vaikui kenkia tyčia, tai būtum paskutinė kvailė, jei jo iš tokios vietos neperkeltum kitur), o jei nori, kad kaip apie ponaitį šokinėtų, ieškokis privataus darželio ir ten kelk savo sąlygas, reikalavimus ir reikšk pretenzijas. Nori info - Kaune yra privati grupė l/d "Gandriukas", lanko įvairių "šiškų", krepšininų ir t.t. vaikai, kaina mėnesiui - 3000 Lt(buvo pernai). Na, kadangi kaip pati rašai, niekas tau pinigų už dyką neduoda (čia tipo siurprizas, turėtų duoti???), tai manau, kad taip ir liksi - kaip ta senė iš pasakos - prie suskilusios geldos. Tik pati ir būsi kalta dėl to.
Atsiprašau temos kuratorių už labai piktą laišką, pažadu, daugiau provokacijoms nepasiduoti

.