Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio darželiai

QUOTE(V.Z. @ 2009 01 05, 23:58)
jau radau atsakyma. Kaip baisu. Na bet vistiek nueisiu patikrinti ir paziuresiu kaip ten jos bendrauja g.gif

nueik,įtariu labai vedėja patiks doh.gif aš savo mažę užrašiau į riešutėlį.o jei rinktis tai geriau dobilą nei jūratę
Atsakyti
Ar po naujų metų kas nors buvo pas darželių direktores?
Kaip veikia naujoji priėmimo į darželius tvarka?
Atsakyti
aha įdomu kaip čia bus unsure.gif mes užsirašę į riešutėlį,bet manau kad priklausis kitas pagal rajoną g.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 01 06, 14:51)
aha įdomu kaip čia bus unsure.gif mes užsirašę į riešutėlį,bet manau kad priklausis kitas pagal rajoną g.gif

Jei užsirašėte iki naujų metų, t.y. direktorė priėmė ir patvirtino prašymą - tikriausiai pateksite...
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2009 01 06, 21:47)
Jei užsirašėte iki naujų metų, t.y. direktorė priėmė ir patvirtino prašymą - tikriausiai pateksite...

Aš užrašiau vasarą nors eis tik po 2 metų ax.gif ax.gif bet jei įsigaliojo įstatymas tai tikrai reiks eiti rašyti prašymo per naują ir nežiūrės kad parašytas guli biggrin.gif nors dirėktorė ir į knygą įtraukė g.gif
Atsakyti
vaikų priemimas į lopšelius- darželius vykdomas sena tvarka. Darzeliai nepriskirti jokiai mikrorajono teritorijai. Panevėžyje kol kas dar nėra vieno langelio registracijos. Taigi, mielosios mamos, rinkitės darželį savo vaikiukui kokį tik norite. kuo anksciau paduosite prasymą tuo mažiau turėsite problemų dėl vietos. Šiuo metu mieste yra 32 l-d. Maksimaliai užpildyti tik 4.
Atsakyti
Menas yra vaikuose matyti kas gera ir puoselėti tuos daigus. Nemanau, kad reikėtų svarstyti vaikus kurie yra tik vaikai iš jų užauga žmonės. Šeimose kurios mano, kad jų vaikas "pasaulio bamba" ir geriausias angelas irgi užauga "Prastu" piliečiu. Taigi daugiau supratimo, tolerantiškumo ir gebėjimo ugdyti vaikus. Savo vaikiukui ugdykite gebėjimą nesukti iš kelio dėl takelio, tada nebus siaubai ir kitokie vaikai. Mažas žmogutis irgi moka atsirinkti kas gražu , dora ir garbinga. Daugiau tolerancijos ir Jums l-d darbuotojų atžvilgiu, Jūs patikėjote jiems tai kas Jums svarbiausia - savo vaiką. Jei Jūs matote, kad galite savo vaikui duoti daugiau nei jie auginkite pati. Pagarbiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marzita: 07 sausio 2009 - 09:52
QUOTE(Iselina @ 2008 12 18, 17:37)
klausyk,radau sena zinute,tiesiog smalsu buvo paskaityt,tu gal pati aukletoja ,kad taip gini jas? o eiciau as pas direktore ar ne, tai jau ne tavo reikalas,be to tos nemenkos siuksles,yra faktai,ne aukletoju naudai, as cia be reikalo i forumus  nerasineju.tegul jos dirba del ko nori tik mano vaikas,kad butu priziuretas,nes dirba jos ne per prievarta,o priemiusios sprendima,taigi siokiu tokiu salygu is tevu jos kaip minimum turi tiketis sulaukti.Aisku jei turi issilavinima ir bent koki supratima apie pedagogika ar vaikus kurie dazna karta yra bejegiai ir yra priklausomi nuo musu elgesio.......beje, man pinigu uz dyka irgi niekas neduoda,ir gyvent reikia visiems,tik tai dar nereiskia,kad su kitais mes turim elgtis taip kaip nenoretumem ,kad su mumis elgtusi.

Ir aš radau seną žinutę... bigsmile.gif
Nea, aš ne auklėtoja. O ginu jas todėl, kad negaliu pakęst tokių kaip tu - viskuo nepatenkintų (bet visada teisių), daug rėkiančių, turinčių vienintelę teisingą nuomonę, ir manančių, kad joms daug kas, ką ten daug kas - VISKAS priklauso, nes jos MOKA MOKESČIUS. Todėl visi biudžetininkai (aišku ir auklėtojos) PRIVALO dirbti joms ir jų vaikams - greit, gerai ir už dyką (nes gi auklėtojos dirba - cituoju- "priėmusios sprendimą"... Va čia tai motyvas, o tu kaip dirbi - be sprendimo turbūt???). Taip kad nerekėtų reikalaut išskirtinių sąlygų savo vaikui, manau, kad tyčia jam niekas nekenkia (čia ats. į tavo teiginį "tai dar nereiskia,kad su kitais mes turim elgtis taip kaip nenoretumem ,kad su mumis elgtusi", nes jei manytum, kad tavo vaikui kenkia tyčia, tai būtum paskutinė kvailė, jei jo iš tokios vietos neperkeltum kitur), o jei nori, kad kaip apie ponaitį šokinėtų, ieškokis privataus darželio ir ten kelk savo sąlygas, reikalavimus ir reikšk pretenzijas. Nori info - Kaune yra privati grupė l/d "Gandriukas", lanko įvairių "šiškų", krepšininų ir t.t. vaikai, kaina mėnesiui - 3000 Lt(buvo pernai). Na, kadangi kaip pati rašai, niekas tau pinigų už dyką neduoda (čia tipo siurprizas, turėtų duoti???), tai manau, kad taip ir liksi - kaip ta senė iš pasakos - prie suskilusios geldos. Tik pati ir būsi kalta dėl to.
Atsiprašau temos kuratorių už labai piktą laišką, pažadu, daugiau provokacijoms nepasiduoti schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(*victoria* @ 2008 12 21, 13:41)
Sveikos merginos,
Norėjau pasiteirauti, gal kuri vedate savo mažylį į darželį "Žilvytis" (Pilėnuose)? Būtų įdomu išgirsti kokių nors atsiliepimų.

Mano dukra lanke ZILVITI ir as buvau patenkinta, bet tai buvo seniau, o dabar kaip nezinau. Manyciau, kad gerai, nes jei tada tvarka buvo tai ir dabar tikriausia yra. Mes buvom ir lopsely , ir darzelinej grupej. Labai dziaugiausi aukletoja Onute, laabai sauni moteris.
Va dabar vel suku galva del darzelio g.gif , bet ZILVITIS nebetinka, nes mes kitur gyvenam. Tiktu tas kur su baseinu, nes salia AZUOLO m-kla, kur dukra mokosi. Kazi kaip ten su vietomis. Cia Zvaigzdziu gatveje. Gal kas zinote, parasykit.
Atsakyti
Labas mielosios mameles!! 4u.gif
Lyg ir seku sia tema, bet ar nepastebejau ar neradau pasidalintos informacijos apie lopseli - darzeli Gintarelis, esanti katedros gatveje. Gal kas vedate savo vaikucius ir gali ji del kokiu nors priezasciu ne/rekomenduoti. Ir ar jis is tu darzeliu, i kuriuos reikia uzsirasyti laabai anksti ar uztenka tais paciais metais?
Atsakyti
QUOTE(ingeborga2 @ 2009 01 09, 13:35)
Va dabar vel suku galva del darzelio  g.gif , bet ZILVITIS nebetinka, nes mes kitur gyvenam. Tiktu tas kur su baseinu, nes salia AZUOLO m-kla, kur dukra mokosi. Kazi kaip ten su vietomis. Cia Zvaigzdziu gatveje. Gal kas zinote, parasykit.

Darželis su baseinu - "Vyturėlis". Mes jį nuo rudens lankom. O užsirašėm vasaros pradžioj. Ir nebuvo jokių eilių, ar pasakymų, kad "nėra vietos". Ir kiek žinau netgi iš kito miesto galo į šį darželį vaikiukai pateko be "protekcijų".
Atsakyti
Nykštukas (Kniaudiškių g.) labai šaunus ir priežiūra gera
Atsakyti