QUOTE(femina @ 2007 06 11, 14:17)
femina, 11 Bir 2007 - 14:17, parašė:
femina, 11 Bir 2007 - 14:17, parašė:
kaip tai atsisake? nu bet mane kai psiutina tie uzdarymai darzeliu, siandien su viena mamyte darze kalbejom, nu briedas kazkoks, kas nuo to ir kazin kokius pinigus ( turbut milijonus) sutaupo per tuos du menesius kai mes turim vesti vaikuti kazkur velnias zino kur, ir tarp tokio kiekio vaiku kur mano mazosios gal niekas ne nepastebes
birzelio 21 liepe visiem teveliam ateiti 5 val i ausra(turbut tiem kas i rugeli veda) patvirtint ar eis vaikas. koks surmulys ir kiek nervu visiem per tas vasaras istampo... auklyte musu sako as irgi nesuprantu kodel jie taip daro, juk i viena darzeli tiek vaiku sueina vasara kad nebuna nei keduciu nei lovyciu pakankamas
taip ir niezti rankos nevezti visai bet gi ir daryti ka ner daugiau
keliausim i ausra tikriausiai nebent tetukas kazka sumastis

kaip tai atsisake? nu bet mane kai psiutina tie uzdarymai darzeliu, siandien su viena mamyte darze kalbejom, nu briedas kazkoks, kas nuo to ir kazin kokius pinigus ( turbut milijonus) sutaupo per tuos du menesius kai mes turim vesti vaikuti kazkur velnias zino kur, ir tarp tokio kiekio vaiku kur mano mazosios gal niekas ne nepastebes

birzelio 21 liepe visiem teveliam ateiti 5 val i ausra(turbut tiem kas i rugeli veda) patvirtint ar eis vaikas. koks surmulys ir kiek nervu visiem per tas vasaras istampo... auklyte musu sako as irgi nesuprantu kodel jie taip daro, juk i viena darzeli tiek vaiku sueina vasara kad nebuna nei keduciu nei lovyciu pakankamas

taip ir niezti rankos nevezti visai bet gi ir daryti ka ner daugiau

keliausim i ausra tikriausiai nebent tetukas kazka sumastis
nu va taip, kai reikejo pasirinkti vasarini darzeli, visi musu darzelio vaikai (beveik visi) rase prasymus i ausra, ir kazkuria cia diena, aukletoja pranese mums, kad is zvaigzdutes i Ausra vaikuciu nebepriims, nes nebera vietu tipo, perpildyta vaiku, tai sake jums reiks eit i puriena, tipo ar tinka, nu tai kas belieka daugiau, sakaiu kuria nors diena reikes nueiti i ta darzeli apzsiziureti
QUOTE(akutele @ 2007 06 12, 13:00)
akutele, 12 Bir 2007 - 13:00, parašė:
akutele, 12 Bir 2007 - 13:00, parašė:
Neblogas darzelis puriena mes jau nuo 9men laukiam jame eiles nes pilna norinciu ir pagaliau sy rudeni pateksim.Sunenas mano ji lanke tai labai patenkinti buvo.
Neblogas darzelis puriena mes jau nuo 9men laukiam jame eiles nes pilna norinciu ir pagaliau sy rudeni pateksim.Sunenas mano ji lanke tai labai patenkinti buvo.
bet vel gi, zinok gi i kokia grupe papulsi,ne visose grupese aukletojos auksines

o gal patikslintum kurioj ten mazdaug vietoj, cia kur beveik priesais vidurine mokykla?