gal yra dirbančių tokį darbą kaip ":draudimo brokeriai" nesu nieko panašaus dirbus bet yra kaip ir galimybė jei aš norėsiu dirbti tokį darbelį gal kokios nors informacijos suteiksit apie tokį darbą
Kreipiuosi i kaunietes Vyras uz 10 dienu darbinasi i Mitnija statybininku,gal ka zinot apie ja,gal kurios vyras dirba ar dirbo.Labai laukiam atsakymu,mums tai labai svarbu,nes pazadai tai labai grazus...Gal kas zinot dar kokia rimta statybine imone Kaune,nes mes ne is Kauno,bet netoli jo,todel nelabai zinom ka apie Kauno firmas
Sveikos,
Ir aš kreipiuosi į kaunietes Gal ką gero turit paporint apie Kraft Foods Lietuva?
Ir aš kreipiuosi į kaunietes Gal ką gero turit paporint apie Kraft Foods Lietuva?
Sveikos merginos,
Norėjau pasiteirauti, gal žinote kokios nors informacijos apie General Financing įmonę, kuri teikia vartojimo kredito paslaugas, pažymėtas Kreditas 123 prekės ženklu???
Biūčiau dėkinga už bet kokią informaciją. Be je, veiksmo vieta Vilnius
Norėjau pasiteirauti, gal žinote kokios nors informacijos apie General Financing įmonę, kuri teikia vartojimo kredito paslaugas, pažymėtas Kreditas 123 prekės ženklu???
Biūčiau dėkinga už bet kokią informaciją. Be je, veiksmo vieta Vilnius
QUOTE(Dainulia @ 2007 09 25, 10:55)
Sveikos,
Dirbau,nieko gero negaliu pasakyti,nebent darbiniesi kokioj administracijos,bet jeigu gamyboj,tai sutartys laikinos,pastoviai reikia eit pratesinet,grafikas slenkantis,savaitgalius gali pamiršt,ir dar naktinė pamaina,net šiurpas perėjo prisiminus
gavau pasiūlymą dirbti šioje kompanijoje apklausų atlikėja. Gal kam teko susidurti, ką apie šį darbą manote?
Na va kaip laikai keičiausi anksčiau Kraft Foods įsidarbinti net pažinčių reikėdavo.
QUOTE(agida @ 2007 10 03, 20:15)
Na va kaip laikai keičiausi anksčiau Kraft Foods įsidarbinti net pažinčių reikėdavo.
Ech viskas dabar keiciasi....ir kainos, ir gyvenimas Lietuvoje
QUOTE(agida @ 2007 10 03, 21:15)
O dabar kiekvieną dieną laikrašty mirga jų skelbimai,kad reikia žmonių,tačiau daugelis žino tikrąją situaciją,ir ten nosies nekiša
sveikos
o gal kas ka gero ar blogo girdejote apie hidrometeorologijos tarnyba?
dekui
o gal kas ka gero ar blogo girdejote apie hidrometeorologijos tarnyba?
dekui