Įkraunama...
Įkraunama...

Informacija apie įmones

gal kas zinote apie imone svaistunas kviecia dirbti kaip ten salygos?gal kas zinote?
Atsakyti
QUOTE(erikusiaa @ 2013 02 07, 22:58)
gal kas zinote apie imone svaistunas kviecia dirbti kaip ten salygos?gal kas zinote?

Kiek žinau ten baisu. Eiliniai darbininkai kaip vergai. Vadovai visai žmonių negerbia
Atsakyti
Gal kas nors ką nors žino apie VŠĮ LEIDYBOS SPEKTRAS įmonę?
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2013 02 08, 09:49)
Kiek žinau ten baisu. Eiliniai darbininkai kaip vergai. Vadovai visai žmonių negerbia

Esu pastebejus, kad jie pastoviai iesko darbuotoju, mazdaug kas pora menesiu ikrenta skelbimas, kad iesko buhalteres ar tai apskaintininkes, greiciausiai niekas ilgiau ten neistempia biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki!
Gal kas galit ką papasakoti apie įmonę UAB Selecta?
Atsakyti
Sveiki, gal kas turi informacijos apie Avitela kaune, pardavejo-konsultanto darbas , kaip aplamai imone, kokie atlyginimai
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2013 02 20, 13:45)
Esu pastebejus, kad jie pastoviai iesko darbuotoju, mazdaug kas pora menesiu ikrenta skelbimas, kad iesko buhalteres ar tai apskaintininkes, greiciausiai niekas ilgiau ten neistempia  biggrin.gif

Labas rytas. Ar čia apie Selecta eina kalba? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tavomazvaike @ 2012 03 12, 13:09)
Gal kuri dirbot "Lintel", ir galėtumėt papasakot, kaip pats darbas? Kokia maždaug alga? g.gif

Dirbau Lintel. Tai yra didele bendrove, kurioje yra vygdoma daug ivairiu labai skirtingu projektu, ivairiausios paslaugos telefonines teikiamos. As pati dirbau Omnitel, pardavinejau telefonu. Tai zinokit man labai labai patiko, gerai uzdirbau kaip uz nekvalifikuota darba tai tikrai. Nuostabus kolegos. Vadove pasitaike nuostabi. Turbut geriausias laikas buvo mano gyvenime, tik kad neilgai padirbau, tik 5 men, isejau nes gavau darba susijusi su specialybe, bet atsimenu su nostalgija. Gal jei buciau ilgiau padirbus, gal butu atsibode.

Siaip atlyginimai priklauso nuo projekto, bet dazniausiai minimumas plius priedai uz rezultatus. As uz puse etato uzdirbdavau apie 700-800Lt ir tai dar buvau neisivaziavus kaip reikiant. Bet dirbau pries du metus.

Siaip reikia isanksto nusiteikt, kad ten nera lengva, turi perlipt per save, is anksto pasiruost nemazam stresui ir spaudimui. Ir reikia pasiruosus but, kad bet kada gali but pasiulyta susirinkt daiktus, tai zmogui turinciam finansiniu isipareigojimu tokio darbo nerekomenduociau. Tiesiai sviesiai virsininke priimdama i darba pasake, rodai rezultatus - esi "Dievas", nerodai, eini lauk. Man tai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 29 balandžio 2013 - 23:59
Sveiki, gal kas dirbat Western Union? Pastebėjau, kad jie labai dažnai ieško personalo.
Atsakyti
QUOTE(stafisss @ 2011 11 02, 11:51)
Ką galite papasakoti apie vadybininkų arba apskaitininkų darbą "Sanitex" Raudondvario pl. arba Ateities pl.? Koks darbo pobūdis, kokia apranga privaloma, darbo grafikas?
Ačiū  4u.gif

Mane ir domina SANITEX administracijoje.
Ar Sanitex vis dar tas pats kas ir Senukai?
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2013 05 08, 23:21)
Ar Sanitex vis dar tas pats kas ir Senukai?

Ne tas pats schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimaimoko_Yume @ 2013 02 19, 12:30)
Gal kas nors ką nors žino apie VŠĮ LEIDYBOS SPEKTRAS įmonę?

Šaraškino kontora, o ne įmonė... Rašo, kad ieško pardavėjų konsultantų, o iš tikro reikia vaikščioti ir pardavinėti knygas arba kvepalus
Atsakyti